Što uživaju oni likovi na onim jahtama na plastičnoj vodi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 07.05.2022., 13:25
Što uživaju oni likovi na onim jahtama na plastičnoj vodi
Ma kaj se ti kužiš u vodu... valjda oni znaju bolje btw u toj vodi se barem nemreš utopit kad se naroljaš a poslije utrke
Ali možeš npr. slomit vrat
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Znaci napravili stazu usred nicega, jahte na fake vodi i ekipa na fake plazi.
Nema gradske staze u kalendaru, pogotovo ove novije da se nekoliko vozaca ne razbije o zid. Ja ne razumijem cemu sve ovo...
Ja svaki put kad vidim jahte na plastičnoj vodi, ....., ne znam, ne osjećam se dobro, muka mi, počne me tjerat proliv a istovremeno imam nagon za povraćanje.
Čudno
Edit
Evo ga opet.
SOUND FX LAP - AUDIO UP
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 07.05.2022., 19:28
Ja svaki put kad vidim jahte na plastičnoj vodi, ....., ne znam, ne osjećam se dobro, muka mi, počne me tjerat proliv a istovremeno imam nagon za povraćanje.
Čudno
zelot je napisao/la: 07.05.2022., 22:27
Bas mami govorim kako se mick mora malo trznut i evo ga.
Mercedesov upgrade odlican, sekunda zaostatka
Jako lose. Nadao sam se da ce ova poboljsnaja barem malo pomoci ali cini se da nista od toga.
I odmah si ga ureko.
Stroll dobar, Bottas takođe.
I Lando.
Žorž nije sastavio pošten krug.
Očekivao sam i Ferdu u Q3.
Ali svi ovi što su poispadali su bili "u 5 deka" za prolaz.
Jedna mala greškica i tjt....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”