Evo odlučio sam barem malo doprinijeti ovom forumu. Inače, na F1puls sam se registrirao prije nekoliko mjeseci, ponajprije radi managera i komentiranja članaka. Vidio sam da ima nešto aktivnih ljudi na forumu pa, rekoh, zašto ne bih i ja tu i tamo napisao koju pametnu rečenicu.

Inače sam iz okolice Splita, a rodio sam se negdje između Benettonovog konstruktorskog naslova i posljednje sezone ekipe Jordan.

Formulu 1 pratim sa prekidima otprilike od kraja Schumacherove dominacije u crvenoj boji (koliko sam kao dijete mogao pratiti). Intezivnom praćenju F1 se vraćam 2019., a nekako u tom razdoblju otkrivam i F1puls portal kojeg ubrzo potom počinjem posjećivati na svakodnevnoj razini.
Simpatiziram sve talijansko u motosportu - otud zapravo i ideja za korisničko ime. Pomalo me tuga hvata kad vidim da na gridu nema talijanskih vozača (a i Nijemaca je sve manje)... Tu i tamo volim u dubinama interneta pronaći kakav pametni video ili članak o Formuli iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. U meni živi nada da ćemo ponovno vidjeti više konstruktora i ekipa u ovom natjecanju.
Ukratko bi to bilo to... Čitamo se!