Dnevna zagonetka
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Što je najbolje - unaprijed je postavljeno 365 zagonetki, sasvim je nasumično, i ja svaki dan rješavam jer ne znam kad je koja. 

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Nisi jedini, ko da sam slona na 5 metara gadjao sa 15 metakaka i jedva pogodio.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
jutros briljantan nastup starog zekhahonde.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nikad čuo išao logikom 3 slovo gađao XD
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
Tow Pie Pie
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: ARROWS
Samo da skrenem pažnju da ne mogu riješiti naziv tima, jedan znak se ne može pogoditi, ili je crtica ili nešto...ispucao sam sva slova i još uvijek fali jedno nepogođeno. Jeli i drugima tako?
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Isto
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Crtica je (bila), to je bug, sad sam maknuo nju da se može i s mobitela rješavati.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ok za opskurne evropske momčadi, ali američke sa samo indy nastupom. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ok mi je kada se uhvatim u nagađanju oko nekih osoba iz svijeta moderne F1, za koje ne znam, pa naslijepo tipkam slova. Prihvaćam da te kojekakve ljude iz pratnje, za razliku od vozača, ne znam poimence. No u posljednje vrijeme nekoliko sam puta morao posve proizvoljno gađati što opskurne momčadi (današnja je vrhunac, uistinu nisam imao pojma za nju), što neke pune nazive staza (nikada nisam vidio da se na Nivelles referira kao Nivelles-Baulers).
Ne znam, po mom je mišljenju prevelika razlika između visoke razine opskurnosti u pitanjima o momčadima i stazama te gotovo nikakve u pitanjima o vozačima. A tu je i gotovo potpuni nedostatak pitanja o ljudima iz povijesti F1 koji nisu bili vozači. Dnevna zagonetka mi ostaje super i nastojim je ne propustiti, ali mislim da bi mogla biti još bolja...
Ne znam, po mom je mišljenju prevelika razlika između visoke razine opskurnosti u pitanjima o momčadima i stazama te gotovo nikakve u pitanjima o vozačima. A tu je i gotovo potpuni nedostatak pitanja o ljudima iz povijesti F1 koji nisu bili vozači. Dnevna zagonetka mi ostaje super i nastojim je ne propustiti, ali mislim da bi mogla biti još bolja...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provuklo se tih ekipa, iako sam ih čistio ručno, u 365 ih je prošlo par potpuno bezveze. Ove godine su pojmovi više manje izvana dolazili, ja sam samo svrstavao u kategorije jesu ekipe, vozači ili ličnosti. Za iduće godine tražim dobrovoljce da se ručno smisli novih 365.