Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Drugovi, sve više sumnjam u Ferrari. Max je završio 2 utrke s 2 pobjede. Englezići su pričali o "dominaciji" Ferrarija, a kada je Mercedes bio dominantan to je bilo: 1-2, 1-2, 1-2... i tako u nedogled. Meni još uvijek Red Bull izgleda kao drastično optimiziranija ekipa u svakom pogledu. Ferrari je solidan ako ima čistu stazu i nikoga na leđima, a čim je gusto kreće "OK, we are checking"... Miriše mi na kataklizmu i prije Mađarske. Osim ako one nadogradnje ne donesu drastične korake naprijed za borbu s bikovima. Također Sainz se treba smiriti i raditi ono što je uvijek znao; skupljati bodove i ne forsirati.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Kataklizma je već što čekaju 6 trka za unaprijedjenja. RB odmah zna dje da se popravlja... sacekacemo još vrucu stazu Miamija I ako tu budu bolji, to je To! Ferrari sa ovim cekanjem, nisam siguran da znaju šta će sa bolidom I kako ga unaprijediti. Ovo u imoli je bio aperkat, u Miamiju će biti krose, a nokaut bi trebao biti u Barsi, ako ofulaju nadogradnje... znam da će svi reci rano je, ali RB je prerano osposobio bolid, a ovi još ne znaju dje su...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
....a ovi još ne znaju dje su....
Trenutno, na prvom mjestu u konstruktorskom i vozačkom poretku.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
:mrgreen:

Jel iko prije primjetio ovog nelinja na forumu? Vidim da je registrovan odavno, ali do prije ove sezone ga se ne sjećam nikako. Sada svakoga dana baca hrpu apsurdnih komentara. :rofl:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Pastor je napisao/la: 26.04.2022., 19:12 :mrgreen:

Jel iko prije primjetio ovog nelinja na forumu? Vidim da je registrovan odavno, ali do prije ove sezone ga se ne sjećam nikako. Sada svakoga dana baca hrpu apsurdnih komentara. :rofl:
:lolz: Ne zamjeri ako se i baci neki takav komentar, pod pritiskom sam više nego Scuderia! :lolz:

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
nelinjo je napisao/la: 26.04.2022., 17:40 Kataklizma je već što čekaju 6 trka za unaprijedjenja. RB odmah zna dje da se popravlja... sacekacemo još vrucu stazu Miamija I ako tu budu bolji, to je To! Ferrari sa ovim cekanjem, nisam siguran da znaju šta će sa bolidom I kako ga unaprijediti. Ovo u imoli je bio aperkat, u Miamiju će biti krose, a nokaut bi trebao biti u Barsi, ako ofulaju nadogradnje... znam da će svi reci rano je, ali RB je prerano osposobio bolid, a ovi još ne znaju dje su...
A tko je kome dao kroše u Melbournu? I to puno bolniji s obzirom na pace koji je imao Leclerc u odnosu na citav grid.
Iz Ferrarija su porucili da nece donijeti paket nadogradnje u Imoli zbog limitiranog vikenda za testiranje. Sad ili im mozes vjerovati ili ne, al sve ostalo je nabacivanje nekakvih teorija. Na kraju krajeva vrijeme ce pokazati tko misli ozbiljno, a tko ne.
I dalje smatram da je Ferrariju sve otislo po krivo s obzirom na promjenjive uvjete prosli vikend. Mozda nije opravdanje s obzirom da je RB-u sve islo ko po spagi, ali na kraju krajeva sve te momcadi su individue za sebe.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Tek sam sad stigao pogledati utrku. Uistinu ovo je bio vikend vozača i momčadi na razini "najboljih izdanja" ere Vettel-Raikkonen. Prvo se Sainz našao u nezavidnoj situaciji na startu radi grešaka prije nedjelje i ne svojom krivicom završio izvan utrke, a onda i Leclerc napravi amatersku pogrešku umjesto da napravi damage control sa solidnim 3. mjestom. A momčad se odmah povela za tim jednim velikim bodom od najbržeg kruga, kao da im je zadnje na svijetu... (dobro da su uspjeli ispali bi pametni heroji).

Velika, velika šteta. Uz sve nadogradnje Red Bulla ovdje se moglo komotno ostvariti ogromne bodove u oba prvenstva s odličnim 3. i 4. mjestom. Ovu Imolu ću na sve načine pokušati izbrisati iz pamćenja.
Imola i Slaven Belupo su mi previše u jednom danu :bang:
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Iceman je napisao/la: 26.04.2022., 20:02
nelinjo je napisao/la: 26.04.2022., 17:40 Kataklizma je već što čekaju 6 trka za unaprijedjenja. RB odmah zna dje da se popravlja... sacekacemo još vrucu stazu Miamija I ako tu budu bolji, to je To! Ferrari sa ovim cekanjem, nisam siguran da znaju šta će sa bolidom I kako ga unaprijediti. Ovo u imoli je bio aperkat, u Miamiju će biti krose, a nokaut bi trebao biti u Barsi, ako ofulaju nadogradnje... znam da će svi reci rano je, ali RB je prerano osposobio bolid, a ovi još ne znaju dje su...
A tko je kome dao kroše u Melbournu? I to puno bolniji s obzirom na pace koji je imao Leclerc u odnosu na citav grid.
Iz Ferrarija su porucili da nece donijeti paket nadogradnje u Imoli zbog limitiranog vikenda za testiranje. Sad ili im mozes vjerovati ili ne, al sve ostalo je nabacivanje nekakvih teorija. Na kraju krajeva vrijeme ce pokazati tko misli ozbiljno, a tko ne.
I dalje smatram da je Ferrariju sve otislo po krivo s obzirom na promjenjive uvjete prosli vikend. Mozda nije opravdanje s obzirom da je RB-u sve islo ko po spagi, ali na kraju krajeva sve te momcadi su individue za sebe.
Uvijek pamtimo zadnju trku... a ona kaže da je RB trenutno brži! RB radi, donosi poboljsanja koja rade, a ovi bazdare kengura i prekrstenih ruku cekaju Barselonu sa velikim paketom nadogradnji. Niko sretniji od mene ako bude sve radilo kako treba... ali pucaju flashbackovi još uvijek... :lolz:

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Bojim se da je Ferrari imao bolid koji su htjeli još za Božić, a da sada ne znaju kako poboljšati savršenstvo :)

nelinjo
Formula 2
Formula 2

nelinjo
Formula 2
Formula 2

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Pa jel nije zabranjeno na testu guma donositi nove stvari, to je vjerojatno neka stara specifikacija podnice sa predsezonskih testiranja...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Moguće je( tako ja špekuliram) da mogu bolid malo ,,prilagoditi,, na novim gumama.....tako ja razmišljam

Na testiranjama za mlade vozače sigurno ne smiju se nositi nove delove.....ali ovde moguće je mogu ,,prilagoditi,, bolid

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Mislim da je ovo ista podnica, samo što su malo koristili "motorku" :lolz:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:O :?
https://twitter.com/tgruener/status/1519662424948834304

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Srećom tu je Lamborghini da i dalje pokazuje Ferrariju kako se prave auta. :mrgreen:

Možda su ovu podnicu donijeli za ovaj vikend, ali je nisu koristili zbog manjka treninga, ali je ušla u zapisnik kao nova. Nemam pojma, lupam. Treba vidjeti one liste novih dijelova što su timovi donijeli za ovaj vikend.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

nelinjo
Formula 2
Formula 2

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
To je to, treba sad Red Bullu vratiti za šamaranje u Imoli.
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
F12000 je napisao/la: 28.04.2022., 19:36 To je to, treba sad Red Bullu vratiti za šamaranje u Imoli.
Dok je god tu ono dosadno poskakivanje, nisam siguran da možemo parirati Bullovima na najbrzim stazama...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡