Igra F1 2015 (Codemasters)
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Što mislite o igri?
Je li najbolja F1 igra do sada?
Konzole vs PC?
Hrvatski online turniri (comunity)?
Osobno igram na Ps4 i još nisam naletio na F1 fanatika iz Hrvatske... Itko?
Je li najbolja F1 igra do sada?
Konzole vs PC?
Hrvatski online turniri (comunity)?
Osobno igram na Ps4 i još nisam naletio na F1 fanatika iz Hrvatske... Itko?
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Igra mi je užasna, kao i F1 2014. Još uvijek igram F1 2013 jer mi se pokazala najbolja do sada.
Mislim da su se zapustili ovi u Codemastersu, ne vidi se više napredak iz igre u igru. Kad sam prvi put vidio 2014., blago sam se šokirao. Užasna kontrola auta, minimalno proklizavanje s isključenim traction controlom, glupasto skretanje (nekako mi ne izgleda normalno) i par drugih stvari.
Mislim da su se zapustili ovi u Codemastersu, ne vidi se više napredak iz igre u igru. Kad sam prvi put vidio 2014., blago sam se šokirao. Užasna kontrola auta, minimalno proklizavanje s isključenim traction controlom, glupasto skretanje (nekako mi ne izgleda normalno) i par drugih stvari.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Igra je odlična.Explorer je napisao/la:Igra mi je užasna, kao i F1 2014. Još uvijek igram F1 2013 jer mi se pokazala najbolja do sada.

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Slobodno ti obrazloži zašto je tako, nitko ti ne brani.
To što je za tebe odlična ne znači da je svima tako. Uostalom, nisu općenito oduševili s tom Formulom 1 u zadnje vrijeme.
To što je za tebe odlična ne znači da je svima tako. Uostalom, nisu općenito oduševili s tom Formulom 1 u zadnje vrijeme.
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Meni je osobno igra ok... 2013 mi je takodjer je bolja od 2014 , vjerojatno i zbog classics-a...
Ocekivao sam malo vise od ove 2015 ali se slazem sa kiseli6... voznja mi je bolja, ali fali malo sadrzaja tipa Career mode... Zato i trazim domacu ekipu za online na Ps4... Ako ima netko nek se javi...
Ocekivao sam malo vise od ove 2015 ali se slazem sa kiseli6... voznja mi je bolja, ali fali malo sadrzaja tipa Career mode... Zato i trazim domacu ekipu za online na Ps4... Ako ima netko nek se javi...
- Majki2111
- Formula 2
Jednostavna, ne previše stvari kaj su ne potrebne i odlična grafika, barem na PS4.Explorer je napisao/la:Slobodno ti obrazloži zašto je tako, nitko ti ne brani.
Lomi te, al se nedaš
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Grafika je solidna, ali slab pomak od 2013. To što je jednostavna ne znači da je bolja. Samo ti uživaj majki, ja čekam sljedeću.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Vjerovatno ti je bolja igra jel je emisija ispušnih plinova puno niža u F1 2015 nego na F1 2013 a i bolidi postižu iste brzine sa manjim brojem cilindara
Igrica nije jednostavna nego presiromašna i te stvari nisu nepotrebne nego potrebne jer ih večina želi... Grafika nije očajna ali je loša. Ona je bolja od prethodnih igara ali to je normalno s obzirom da smo skočili u novu (9) generaciju konzola. Neke teksture su na razini jedne F1 2006 (ps3)...
Bezobraznost developera je prevelika da bi ih se smatralo ozbiljnim. Jednu promjenu liverya na Xone konzoli nisu sposobno promjenit. Nešto što drugi u svijetu gaminga rade za par sati. Obećavali su updateove kako se forma momčadi bude mijenjala, ali od toga ništa te su do današnjeg dana došle 2-3 nadogradnje koje su bile radi optimizacije ...
Hvala bogu pa sam si na božić kupio laptop i moja sljedeća kupnja od njih ide preko piratebaya-a
Te stvari sam već rekao ali nek sam opet. Inaće imaš već temu otvorenu a što se tiće igranja ja sam uvijek za.... Po nickname-u mi se čini da te iman na PSN tako ako želiš, ja sam za, pogotovo ako je neka ekipa sa ovih prostora

Igrica nije jednostavna nego presiromašna i te stvari nisu nepotrebne nego potrebne jer ih večina želi... Grafika nije očajna ali je loša. Ona je bolja od prethodnih igara ali to je normalno s obzirom da smo skočili u novu (9) generaciju konzola. Neke teksture su na razini jedne F1 2006 (ps3)...
Bezobraznost developera je prevelika da bi ih se smatralo ozbiljnim. Jednu promjenu liverya na Xone konzoli nisu sposobno promjenit. Nešto što drugi u svijetu gaminga rade za par sati. Obećavali su updateove kako se forma momčadi bude mijenjala, ali od toga ništa te su do današnjeg dana došle 2-3 nadogradnje koje su bile radi optimizacije ...
Hvala bogu pa sam si na božić kupio laptop i moja sljedeća kupnja od njih ide preko piratebaya-a
Te stvari sam već rekao ali nek sam opet. Inaće imaš već temu otvorenu a što se tiće igranja ja sam uvijek za.... Po nickname-u mi se čini da te iman na PSN tako ako želiš, ja sam za, pogotovo ako je neka ekipa sa ovih prostora

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ferrari1345 je napisao/la: Hvala bogu pa sam si na božić kupio laptop i moja sljedeća kupnja od njih ide preko piratebaya-a

Potpuno su se ulijenili u codemastersu, igra je promašaj čisti, a za 2015. su svašta najavljivali.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Nisam nijednu noviju igru probo od njih, jedini 2011 sto sam vozio, a i to je sranje zesce... arkade.obicne, skroz nerealno, monzi sa low grip kocis na 50 metara, gdje to ima... rfactor kec je zakon za to, kamoli assetto corsa ili rfactor 2... [youtube]https://youtu.be/NvR4hotaH24[/youtube]

- Majki2111
- Formula 2
Pa nije ni igrica trebala bit simulacija. Bilo im je u cilju napravit arkadu. Tako da ti ovo sve ne stoji.HeatBlast44 je napisao/la:Nisam nijednu noviju igru probo od njih, jedini 2011 sto sam vozio, a i to je sranje zesce... arkade.obicne, skroz nerealno, monzi sa low grip kocis na 50 metara, gdje to ima... rfactor kec je zakon za to, kamoli assetto corsa ili rfactor 2... [youtube]https://youtu.be/NvR4hotaH24[/youtube]
Nije nego je fakat grafika dobra, dapače odlična. Pogotovo s usporedbom na Driveclub i Project Cars. Da imamo se na PS4.Ferrari1345 je napisao/la:Vjerovatno ti je bolja igra jel je emisija ispušnih plinova puno niža u F1 2015 nego na F1 2013 a i bolidi postižu iste brzine sa manjim brojem cilindara![]()
Lomi te, al se nedaš
- HeatBlast44
- Baniran
Pa dobro, tebi ako su zabavne arkade ok, meni nisu...

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ti mora da se šališ ili šta? Pa baš u usporedbi sa PrCr i Driveclubom je očajnaMajki2111 je napisao/la: Nije nego je fakat grafika dobra, dapače odlična. Pogotovo s usporedbom na Driveclub i Project Cars. Da imamo se na PS4.

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Majki2111
- Formula 2
Ne baš suprotno.Ferrari1345 je napisao/la:Ti mora da se šališ ili šta? Pa baš u usporedbi sa PrCr i Driveclubom je očajnaMajki2111 je napisao/la: Nije nego je fakat grafika dobra, dapače odlična. Pogotovo s usporedbom na Driveclub i Project Cars. Da imamo se na PS4.
Odlično za ubit vrijeme.HeatBlast44 je napisao/la:Pa dobro, tebi ako su zabavne arkade ok, meni nisu...
Lomi te, al se nedaš
- HeatBlast44
- Baniran
Ja ne vozim nikad da ubijem vrijeme, vozim kad mi je ceif i uzivam, cesto i sva pomagala iskljucim 
Sto se tice grafike, 2015 nije losa, a ove igre prije su ocajne u odnosu na druge igre, pa i Assetto Corsa ili rf2 izgledaju bolje od f1 2014, kamoli project cars ili grid autosport...

Sto se tice grafike, 2015 nije losa, a ove igre prije su ocajne u odnosu na druge igre, pa i Assetto Corsa ili rf2 izgledaju bolje od f1 2014, kamoli project cars ili grid autosport...

-
kiseli6
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Williams
Da, vozim iz ćeifa. Nekad me time trial zna zaokupiti više od utrke. Ali me generalno ubiju sa Mercedesima. Grafika mi je ok, pogotovo jer kad se uživim u vožnju ju niti ne doživim. Radije nek se poigraju sa voznim modelom i AI-om nego sa grafikom. Možete me dodati ako još igrate pa da se malo nateravamo... nick je, ne bi vjerovali, kiseli6.