VN Australije 8. - 10. travnja 2022.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kako će komunicirati sa timom u realnom vremenu nego tr-om. Neće valjda čekati kraj utrke.
Ovo je već drugu utrku za redom da on i njegova strana garaže rade grešku kod strategije. Nema veze. Veseli da je ovako brz bez nadogradnji bolida, pogotovo u utrci.
Ovo je već drugu utrku za redom da on i njegova strana garaže rade grešku kod strategije. Nema veze. Veseli da je ovako brz bez nadogradnji bolida, pogotovo u utrci.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
A mislim, lako je kritizirat Hamiltona zbog team radija ali danas je napravio bolji posao od Georgea. Georgeu se SC potrefio kao da ga je sam naručio i to je to. Lewis bolje startao, općenito mi je nekak bolji bio kroz trku.
Ferrari klasa za sebe i Sainz je baš sivonja ispao.
RB pouzdanost je izgleda jako krhka i to ih već sad košta previše.
Mclaren napokon bolji i to mi je drago za vidjet. A napokon i Ricci na nekom nivou.
DOTD za mene Albon. Briljantno s kantom od bolida ispred koje su trebali biti svi osim Aston Martina koji je najveća kanturina.
Strollovo pomicanje na pravcu je više blokiranje u danger zoni pa opet djeluje kao dijete s igračkom, a Sebu je ovo početak sezone za zaborav još od testiranja pa svega do danas. Premalo kilometara u autu koji je užas i tipična greška/kvar što li je već ali je loše.
Ferrari klasa za sebe i Sainz je baš sivonja ispao.
RB pouzdanost je izgleda jako krhka i to ih već sad košta previše.
Mclaren napokon bolji i to mi je drago za vidjet. A napokon i Ricci na nekom nivou.
DOTD za mene Albon. Briljantno s kantom od bolida ispred koje su trebali biti svi osim Aston Martina koji je najveća kanturina.
Strollovo pomicanje na pravcu je više blokiranje u danger zoni pa opet djeluje kao dijete s igračkom, a Sebu je ovo početak sezone za zaborav još od testiranja pa svega do danas. Premalo kilometara u autu koji je užas i tipična greška/kvar što li je već ali je loše.
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ta radio poruka je izmišljena drama i zabava za mase da se stvori neki umjetni rivalitet između njih dva kad već nema Maxa u utrci.MSC je napisao/la: 10.04.2022., 09:19 A mislim, lako je kritizirat Hamiltona zbog team radija ali danas je napravio bolji posao od Georgea. Georgeu se SC potrefio kao da ga je sam naručio i to je to. Lewis bolje startao, općenito mi je nekak bolji bio kroz trku.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Bravo za Leclerca, napokon su mu slozili neki posteni bolid kako se cini. Drago mi je da se Ric prikljucio bodovima i to bas u Australiji, nadam se da ce McLaren rijesit probleme pa da to bude jos bolje. Russel mi je bio drag do kad nije dao za pravo Mercu u Abu Dhabiju, tako da ko ga šiša. Sve u svemu dobra utrka.
Btw jel to F1TV preskocio dodjelu pehara ili sam je ja propustio dok sam popio kavu??
Btw jel to F1TV preskocio dodjelu pehara ili sam je ja propustio dok sam popio kavu??
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Mercedes jeste bio blizu ali i dalje je daleko od vrha. Da nije bilo odustajanja Sainca i Maksa, bili bi 5 i 6. Na kraju su zaostajali 25+ sekundi a imali smo 2 SC i 1 VSC.
Sve u svemu realno osrednja trka. Nista posebno.
Iskrene cestitke Albonu za danasnju trku. Dobar posao.
Sve u svemu realno osrednja trka. Nista posebno.
Iskrene cestitke Albonu za danasnju trku. Dobar posao.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Na kraju sezone me ne bi čudilo da Mercedes uzme drugo mjesto ispred RB-a.
RB muku muči sa pouzdanošću, a izgleda da i gume žderu. Dva vrlo velika problema koja se ne rješavaju preko noći, iako po brzini nisu daleko od Ferrarija.
Ima i Mercedes većih problema. Tako da bit će zanimljivo tko će se prvi sastaviti i konkurirati Ferrariju.
RB muku muči sa pouzdanošću, a izgleda da i gume žderu. Dva vrlo velika problema koja se ne rješavaju preko noći, iako po brzini nisu daleko od Ferrarija.
Ima i Mercedes većih problema. Tako da bit će zanimljivo tko će se prvi sastaviti i konkurirati Ferrariju.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Dugo vremena Ferrari nije ovako uvjerljivo pobijedio.
Bez svih Safeta, prednost bi, čak i ispred Maxa, da nije odustao, bila sigurno 20-25sec.
Sainz kao početnik, neiskusno i nestrpljivo.
Ferrariju ide na ruku što RB i Benz imaju problema, jedni sa pouzdanošću, drugi sa brzinom. I zasad im, i mimo staze, stvari dobro funkcionišu. mali izuzeci su starter (jučer) i volan (danas), kod Sainza.
A još kad (ako) riješe "dupinjanje" i odvrnu taj motor.
Mcl pokazao solidan napredak. Alpine obećava, ali takođe pati pouzdanost. Haas odjednom izgubio dio performansi.
Aston Martin je kompletan odron.
Još jednom, svaka čast Albonu i Williamsu na današnjem bodu.
Bez svih Safeta, prednost bi, čak i ispred Maxa, da nije odustao, bila sigurno 20-25sec.
Sainz kao početnik, neiskusno i nestrpljivo.
Ferrariju ide na ruku što RB i Benz imaju problema, jedni sa pouzdanošću, drugi sa brzinom. I zasad im, i mimo staze, stvari dobro funkcionišu. mali izuzeci su starter (jučer) i volan (danas), kod Sainza.
A još kad (ako) riješe "dupinjanje" i odvrnu taj motor.
Mcl pokazao solidan napredak. Alpine obećava, ali takođe pati pouzdanost. Haas odjednom izgubio dio performansi.
Aston Martin je kompletan odron.
Još jednom, svaka čast Albonu i Williamsu na današnjem bodu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
I to uz dobru potrošnju guma i motor koji nije odvrnut do kraja. To je ono što najviše veseli. Imaju rezervu.Frantic je napisao/la: 10.04.2022., 13:25

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Lewis je bio malo brzi, ali nije ni George bio puno losiji, obojica su izvukli maksimum danas. Ako nastave biti ovako konzistentni i pouzdani a rijese probleme mogao bi se Mercedes ukljuciti u borbu, primjetno je danas bilo da dobro cuvaju gume, malo brzine tu fali i eto ih u borbi za pobjede.MSC je napisao/la: 10.04.2022., 09:19 A mislim, lako je kritizirat Hamiltona zbog team radija ali danas je napravio bolji posao od Georgea. Georgeu se SC potrefio kao da ga je sam naručio i to je to. Lewis bolje startao, općenito mi je nekak bolji bio kroz trku.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Trenutna situacija ide u korist i Russellu. Još se prilagođava timu. Hamilton za sad izvlači više, ali Russella sreća mazi, pa je ispred. Ako se još malo popravi, a nastavi biti u bodovnoj prednosti, mogao bi dobiti status prvog vozača...
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
TOTO ce se prije ubit nego dati status prvog vozača Russelu. Vozač od 50 mil po sezoni i sedmorostruki prvak ce biti uvijek prvi vozač ili u najlošiju ruku jednak.Pastor je napisao/la: 10.04.2022., 19:09 Trenutna situacija ide u korist i Russellu. Još se prilagođava timu. Hamilton za sad izvlači više, ali Russella sreća mazi, pa je ispred. Ako se još malo popravi, a nastavi biti u bodovnoj prednosti, mogao bi dobiti status prvog vozača...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Malo mi je to nategnuto a i teško zamisliti da će LH biti drugi vozač nekome, pogotovo nekom nedokazanom kao što je Russell.Pastor je napisao/la: 10.04.2022., 19:09 Trenutna situacija ide u korist i Russellu. Još se prilagođava timu. Hamilton za sad izvlači više, ali Russella sreća mazi, pa je ispred. Ako se još malo popravi, a nastavi biti u bodovnoj prednosti, mogao bi dobiti status prvog vozača...
- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
Blagodati šljunka i trave gdje se vozacke pogreške ne praštaju, za razliku od novih i modernih gdje je sve prevuceno u asflat.