Bravo Charles! Bravo doctore!

Forza Ferrari!
Pa naravno da je klasa najvećih vozača! To su prošle godine neki ovdje pokusali da ospore, ali...Sarma je napisao/la: 20.03.2022., 19:19 Šta je tu čudno?
Vrhunska vožnja, nećemo previše dizati hype, kada ima konkurentan auto vidi se da je klasa Maxa i Lewisa.
To je to!Realista je napisao/la: 20.03.2022., 21:08 Ja govorim da je klasa od 2018 kad je vozio za Sauber. Rekao sam da ce dobit Vettela 2019. i 2020. prije nego sezona pocela(iako iskreno ne vidim neku tezinu u pobjedi Vettela, mislim da bi njega mnogi dobili u momcadskom duelu sa istim bolidom). Proslu sezonu je za mrvicu izgubio zbog stvarno lose srece, a Sainz je također kvalitetan vozac i iskoristio priliku. Ali vidilo se dns zasto Leclerc treba bit vozac broj 1. Mislim da nitko ne shvaca koliko je lik dobar vozac. Ima jos musica, ali je brz (posebno u jednom krugu) i pametan vozac. Ovih sezona je skupio iskustvo i popravio race pace, cuvanje guma itd... Ima priliku za naslov ove godine![]()
Primjetili smo. Ali nikada nije imao bolid za najvece domete. Vidjecemo ove sezone...Azavi je napisao/la: 09.04.2022., 20:50 Jeste primijetili da je Leclerc u svojoj karijeri do sad odvozio jako puno krugova na prvom mjestu, ali jako malo pobjeda? Vrlo cesto vodi utrku do par krugova prije kraja i onda ga netko prestigne... Meni jako zanimljiva stvar
Vjeruj mi, volio bih zaboravitiAzavi je napisao/la: 09.04.2022., 20:50 Jeste primijetili da je Leclerc u svojoj karijeri do sad odvozio jako puno krugova na prvom mjestu, ali jako malo pobjeda? Vrlo cesto vodi utrku do par krugova prije kraja i onda ga netko prestigne... Meni jako zanimljiva stvar