IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pa objasni onda da te i tu razuvjerim :p

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Appel je izbacio macbook sa usb c pa evo malo na tu temu.

http://www.forbes.com/sites/gordonkelly ... e-c-guide/
No!

reso20
GP3
GP3
Apple Engineer Talks about the New 2015 Macbook: https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
http://m.theatlantic.com/technology/arc ... ource=SFFB

Explorer je zavrsio. :)

Uvjek me cudilo kako je moguce da tako velika, mocna, kompanija fula sa gore navedenim.
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Evo, izašla recenzija za Galaxy S6. Kako sam i očekivao, baterija lagano razočaranje, slab napredak u kameri i (po meni) oduran dizajn.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... w-1227.php

S čim sam završio? Jesam nešto propustio ili :D
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Mozda je baterija slabija, ali ne treba zaboraviti brzo punjenje. Kamera sada ima stabilizaciju slike ako se ne varam na s5 nije bilo tako. Ovaj dio je evolucija proslog modela. Najvece promjena je dizajn. Meni su ustvari svidja. Uzeli su najbolje od ostalih a opet ostavili prepoznatljiv s line izgled. Ali tek kada ga vidim uzivo cu donjeti pravi sud.

Ono sto je po meni razocarenje je dragi mi htc. M9 je prosao prilicno skromno. S6 ga je zgazio, sto se tice price, clanaka itd. Jednoatavno taj mob kao sa nije ni izasao.

;)
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ima i note 4 brzo punjenje, pa baterija dobro drži. Jest, ima OIS koji je svakako +.

M9 je prošao skormno jer Htc nema novca da bi se toliko reklamirao kao Samsung, inače ništa bolji telefon. Procesor je jedino područje gdje je S6 zgazio M9, a opet to područje danas nije toliko bitno koliko i RAM memorija.

Nego vlado, s čim nisma završio? Spomenuo si gore pa me zanima sada :D

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Sada ne pricam o reklamama vec o prvim utiscima javnosti u barceloni. Ja bih rekao da je samsung bas fino osvjezio seriju. Napravio pravi potez. I po svemu sudeci ici ce ko avla. Nama odgovara jak samsung, apple itd. U interesu nam je.

Jos bih dodao kritike upucene na nedostatak sd slota. Ja mislim da nisu utemeljene. Ispada kao da se sd kartice dijele na ulici za dz. U realnosti one su skupe. Mislim da ce jeftinija ili tu negdje biti doplata za 128 gb verziju nego da korisnik kupuje te gigabajte. Plus sto je ugradjena verzija brza itd.

Hehehe pa internet explorer je zavrsio. :gandalf: Gore je link.
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ma daleko od toga, Samsung je osvježio cijelu proizvodnu traku za pametne telefone. Prvo A serija, pa S, note itd.

Izbacivanje utora za SD karticu je totalni promašaj. Ok, interna memorija je nešto brža, ali kako ću u drugi telefon prebaciti podatke koje bi htio, a nemam nego internu memoriju? Taj mi se dio, kao ni tebi, nije nimalo svidio.

Ahaa, ti na to misliš. Eh, dok ja pohvatam prođe dan, pošto je sada srijeda :mrgreen:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ustvari nisam ni razmisljao u smjeru prebacivanja podataka. Vec u smjeru troska. Tako da se slazem. Cudno je kako sa lako odbacili to mogucnost. Npr. M7 nije imao sd slot pa su ga vratili na M8. Mozda ce S7 tim smjerom. Pa ce to reklamirati kao super novu opciju. :)

Evo nesto zanimljivo: Samsung portable ssd T1. Dakle iz naziva se vidi da je jedan TB u pitanju.

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Cijena oko 400 evra. Skupo, da. Ali da imam viska tih 400 ne bih sekunde razmisljao. Zasluzuje u nazivu portable.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Logitech predstavio novi mis: http://www.maximumpc.com/week_logitechs_mx_master_2015

[ link do slike ]

Ako se ne varam ovo je nasljednik kultne mx serije.
No!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Prije kojih 5mj kupio sam si AniwhereMX i zamjenio lijeve i desne mikro sklopke sa Kailh-ovim jer im je to boljka (ZIP-ove koje stavljaju su koma, odu vrlo brzo, dok je Kalih u rangu američkog Chery, npr. rade za Razerove nove mehaničke tipkovnice).

Miš je za laptop baš mrak.. i preko E-Baya refurbished košta oko 200kn sa poštarinom (dođe u koverti ;) ) ... Dark Field laser fercera ama baš na svim podlogama, čak i na skroz prozirnom staklenom stolu.

Btw.. jel znate da naš Oton Ribić piše za Bug, točnije Hi-Fi gadžeteriju više klase ili na granici audiofilnih komponenti. Tko bi rekao da čovjek ima 'uho za sve'. Bravo Otone! :thumbs:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
reso20 je napisao/la:Apple Engineer Talks about the New 2015 Macbook: https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc
Tek sam sada pogledao. Kako je ovo bilo dobro :D
No!

reso20
GP3
GP3
vlado je napisao/la:
reso20 je napisao/la:Apple Engineer Talks about the New 2015 Macbook: https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc
Tek sam sada pogledao. Kako je ovo bilo dobro :D

Meni je prebrutalno svaki put kad pogledam video sebi ne mogu doci. Tragokomicno ali istinito sto je najgore lol

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Samsung predstavio svoj prvi pametan noz. Radi na androidu lollipop. Sve isto kao s6 edge. Plus virus zastita da vas zastiti od losih bakterija.

Vjeruje se da ce biti veliki hit.

[ link do slike ]

U prodaji je od sutra. ;)
No!

reso20
GP3
GP3
vlado je napisao/la:Samsung predstavio svoj prvi pametan noz. Radi na androidu lollipop. Sve isto kao s6 edge. Plus virus zastita da vas zastiti od losih bakterija.

Vjeruje se da ce biti veliki hit.

[ link do slike ]

U prodaji je od sutra. ;)
Prvi april :)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
http://mob.hr/samsung-galaxy-s6-edge-recenzija/
Ljudi Šta kazete na ovaj mob. Meni je ovo definitivno najzanimljiviji mobitel trenutno na tržištu. Dizaj mi se jako sviđa, ipak nešto drugačije od svih mobitela. Napkon nešto drugačije a da nabrijane specifikacije nisu na prvom mjestu. Trenutno razmišljam o kupnji novog mobitela, tocnije u 6 mjesecu kad mi trenutna pretplata završava. Sad sam u dilemi kojeg da uzmem, želja su mi ili ovaj mobitel ili IPhone 6+ ili Z4 (koji još treba biti predstavljen). Mobitele mijenjam praktički svake 2 godine. Od smartphone sam imao iphone4, pa trenutni S4, pa bi logički bilo da sad uzmem Z4. No vidit ćemo, ali zbilja se nadam da će Z4 donijeti nešto novo :D

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ja ne bih. Slaba baterija, zakrivljeni ekran nema nikakvog smisla i pretanak je da bi tu funkciju mogao komotno obavljati.

Ja bih na tvom mjestu pričekao LG G4. Poznaju QHD tehnologiju već godinu dana, i mislim da će ove godine napraviti odličan model. Prošle je godine problem stvarala baterija, koju je QHD zaslon ubijao. Ove godine bi trebali usavršiti tehnologiju, tako da mislim da bi mogao biti pun pogodak.

Na Sony ne bih išao, stalno ponavljaju iste greške. Moja kamera na noteu 3 je bolja od one na Z3 compact, a o zaslonu da ne govorim. Fotke za usporedbu imam, ako te zanimaju. Imam i usporedbu s Note 4.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
danas je Google malo popi*dio! :zubo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

reso20
GP3
GP3
Ja se ne slažem s tobom eks. Kakva slaba baterija? Mrvicu slabija od s5 a opet dovoljno dobra da bude u samom vrhu!? Zakrivljen ekran je samo trik koji će prodavati uređaj. Koliko je samo Apple magle prodavao i još uvijek to radi pa se nitko ne buni? Više ih se sprda ali se nitko ne buni i opet se prodaju u milijunima... Znači što je G4, Z4, Iphone deblji 1,2 milimetra oni funkciju mogu dobro obavljati a s6 ne može?

Kakve to veze ima što LG poznaje QHD već godinu dana? Pa nije to znanstvena fantastika, poznaje je i samsung i JDI i ostali pa?
Ja bih pričekao s G4, treba vidjeti koji procesor su odabrali (postoji vjerovatnost da će to biti snapdragon 808), da li je on dovoljno jak za taj ekran (vjerovatno je), gpu će biti slabiji jer treba gurati te piksele, 808 je još uvijek 20 nm + QHD ne očekuj spektakl s tim specifikacijama... Opet s druge strane vjerovatno će imati promjenjivu bateriju, proširivu memoriju, odabir 808 je dobar zbog 810 snap problema, gpu je nešto slabiji ali je više efikasniji kod potrošnje. Uglavnom, dobre specs ako ti one nisu važne, vjerovatno će biti dobro posložen i ono najbitnije CIJENA! Trebala bi biti nešto manja, pogotovo ako se možeš još malo strpiti jer cijena LG uređajima pada.

Niti bi ja uzeo soni jer će oni opet po svome. Ne očekujem ništa specijalno od njih. A ako uguraj taj 810 procesor, ne znam, sretno im...

@Ferrari
samsung s6 je baš to, mobitel 'nabrijanih specifikacija' koje su trenutačno vrh ponude u mobilnom svijetu od procesora, rama, memorije, ekrana, broadcom čipa, jači i kvalitetniji aluminiji od Iphone-a itd (sve navedeno neće imati niti jedan drugi uređaj, barem ne do kraja godine, vjerovatno) ...

Naravno opet se vraćamo na onu, svatko ima svoj ukus, stil i tko ima love neka izvoli :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡