Har Kl je napisao/la: 21.03.2022., 09:40
Ma nije da se nadam, nego sam uvjeren u to Ovo je bila tek 1. od 23 utrke. Prvi se mačići u vodu bacaju
Ako ostane ovakav odnos snaga u Španjolskoj onda ću se nadati tamo sve do ljetne pauze
To je pravi navijač! doći će I Katalonija na red...
Max je pred utrku rekao da ima dobar odnos sa Leclercom i Sainzem i da se nada da će tako ostati.
Iskreno se i ja nadam da će ostati u okvirima sportskog rivalstva
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Max je pred utrku rekao da ima dobar odnos sa Leclercom i Sainzem i da se nada da će tako ostati.
Do prvog katapluta kad mu Lec spremi, a onda ce sva prljaštvina ispast iz garaže Red Bulla.
Pokazali su se u predivnom svjetlu u ovogodišnjem netflixu.
Do prvog katapluta kad mu Lec spremi, a onda ce sva prljaštvina ispast iz garaže Red Bulla.
Pokazali su se u predivnom svjetlu u ovogodišnjem netflixu.
Bravo, bitno da si ti zaključio kako ce se odvijati situacija.
Dobro ti se uriza u glavi Max
Odlično.
Svaka čast kamermanu. (komentar ispod videa).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
jeste gledali snimak sa kacige leklerka kad je na startno cilnom pravcu u borbu sa verstapena ishao jje samo do 7 moj brzini a kod druge drs zone ishao na 8moj kad ga ke preticao... Zanimljivo
Facooo je napisao/la: 22.03.2022., 02:35
jeste gledali snimak sa kacige leklerka kad je na startno cilnom pravcu u borbu sa verstapena ishao jje samo do 7 moj brzini a kod druge drs zone ishao na 8moj kad ga ke preticao... Zanimljivo
Puštao ga je jer je znao da će dobiti drs na drugoj ravnici i lagano ga proći.
Nego hteo sam da pitam, kako su vama legle ove nove grafike? Neke su po meni dobre ali ova glavna uspravna sa leve strane ekrana mi je ocajna. Neke stvari su toliko sitne i necitljive. Moto Gp po mnei je reper kako nesto treba da izgleda.
Zanimljivo!
Punio baterije, da bi mogao na sledećem Drs pravcu da ponovo preďe ispred Maxa. Prodao mu istu fintu 2 puta, a u trećem pokušaju naterao ga da uništi gume
Turn 1, keeps it in 7th gear at about 280kph to let VER through,
Charges through to the lead on the next straight.
Realises VER is still within DRS through turn 5-10, so he eases off again on the back straight and the penultimate straight so he can let VER through again on the main straight.
Repeats this tactic until VER looses his calm and locks up/makes an error.
Mislim da Leclerc nije "puštao" nego nije imao više baterije (vidi se na onoj snimci iz kacige, gdje je ERS na oko 5% jer je skroz u crvenom, umjesto zeleno) pa je bolje ostati u sedmoj nego u osmoj brzini jer motor više ne može ni povući.
Tako da ne bi rekao da je to bilo taktički, već nije imao izbora. Uostalom, Red Bull je bio daleko najbrži na ravnicama, brži od nas za 6-7 km/h.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Mercovi navijaci "vjeciti" optimisti, a Ferrarijevi "vjeciti" pesimisti! jedni vjeruju da ovi sandbagaju, a drugi vjeruju i cekaju kad ce crveni pasti! a niko ne vjeruje da i crveni mozda jos nisu na MAXIMUMU!