Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Real je vrlo vjerojatno pri dobrim novcima, nije bilo baš nekih kupovina koje bi ugrozile financije. Pogotovo jer će Mbappe biti slobodan igrač.
E sada hoće li oba igrati za Real mislim da je to samo na igračima.....
Budemo vidjeli.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma ne mislim u smislu transfera , nego u smislu plaće.
Takva 2 igraca ce traziti enormne plaće , mozda ce biti i 2 najplacenija igraca svijeta.
Nije to bas samo tako platit , ako postoji neki budget cap na plaće. A u spanjolskoj ligi postoji.

Naravno , uvijek postoji neki zaobilazni put. Rupa u pravilniku itd pa se da nesto smislit
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Jos 1 pametan potez Barce.
Franck Kessie dolazi na ljeto u Barcu. Naravno kao slobodan igrac.
Sve dobro sta je besplatno je Barca pobrala , osim Mbappea :D
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Teško će se usrećiti sa Kessijem :chill:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S obzirom da je besplatan , vise nego dobar igrac
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Nitko ne komentira Makedonce, izbacili Italiju u gostima za SP :klanjam:

slika
Italy’s dream week ended pretty abruptly 😬

It’s OK, Ferrari’s back.
Hehe :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Ja bi komentira ali sam u šoku 😁
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma svaka im čast. Usred Italije ugasili Talijane. Imaju Makedonci nesrecu sta imaju Talijane pa Portugal. Dodatna nesreca sta obje igraju u gostima.
Ali ako su Talijane , mogu i Portugalce.
slikaslika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Sarma je napisao/la: 25.03.2022., 10:13 Nitko ne komentira Makedonce, izbacili Italiju u gostima za SP :klanjam:

slika
Italy’s dream week ended pretty abruptly 😬

It’s OK, Ferrari’s back.
Hehe :)
TOoooo TE JA PIiiiIIITAAM :pivo: :dance:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
moralo se nekako vratiti za 1-2 Ferrarija. :zubo:
slika

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Par mojih razmišljanja što se tiče ždrijeba.

- biti u skupini B. Ako smo u skupini B križamo se sa skupinom gdje je Katar. Tamo će doći netko iz 2. jakosne skupine (momčad našeg ranga), a nitko od najjačih neće biti tamo. Ako prođemo skupinu put do 1/4 bi bio lakši

- 1 nositelj. Naravno svi priželjkuju Katar i možda neke lakše repke u toj skupini (ipak su domaćini i vjerujem da neće dobiti baš skupinu smrti)

Reprezentacije koje bih volio izbjeći su: Brazil, Engleska, Francuska i Portugal. Od ovih preostalih bih redom:

1. Argentina - istina je da su dugo bez poraza ali igrali su samo sa južnoameričkim momčadima + Meksiko i Njemačka

2. Španjolska - mlada i potentna momčad, ali mislim da se s njima da igrati

3. Belgija - mislim da je njihov vrhunac prošao

3. nositelji. Izbjeći bih volio:

1. Srbija - iako imaju kvalitetne igrače mislim da smo mi iskusniji. Ali u toj utakmici se nebi gledala kvaliteta jer je to ipak drugačija utakmica. Naši i njihovi ogavni i huškački mediji bi huškali i poticali na mržnju.

2. Maroko - imaju Vahu koji dobro zna kako dišemo, a imaju i jako kvalitetnu ekipu koja bi mogla biti hit prvenstva.

3. Poljska - imaju Lewandowskog koji jednim potezom može riješiti utakmicu.

4. Senegal - Jako kvalitetna momčad koja u svakoj liniji ima svjetsku klasu ( Mendy, Koulibaly, Mane), momčad na krilima 2 velike pobjede protiv Egipta i osvajanja AKN

4. nositelji. Izbjeći bih volio:

Ekvador i Peru koji će se vjerojatno kvalificirati. Ni jedne ni druge nismo nikad pobijedili. Ne pašu nam ti Južnoamerikanci.

Eto, to je neko moje viđenje stvari i želje.

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
FACS je napisao/la: 01.04.2022., 14:02 Par mojih razmišljanja što se tiče ždrijeba.

- biti u skupini B. Ako smo u skupini B križamo se sa skupinom gdje je Katar. Tamo će doći netko iz 2. jakosne skupine (momčad našeg ranga), a nitko od najjačih neće biti tamo. Ako prođemo skupinu put do 1/4 bi bio lakši

- 1 nositelj. Naravno svi priželjkuju Katar i možda neke lakše repke u toj skupini (ipak su domaćini i vjerujem da neće dobiti baš skupinu smrti)

Reprezentacije koje bih volio izbjeći su: Brazil, Engleska, Francuska i Portugal. Od ovih preostalih bih redom:

1. Argentina - istina je da su dugo bez poraza ali igrali su samo sa južnoameričkim momčadima + Meksiko i Njemačka

2. Španjolska - mlada i potentna momčad, ali mislim da se s njima da igrati

3. Belgija - mislim da je njihov vrhunac prošao

3. nositelji. Izbjeći bih volio:

1. Srbija - iako imaju kvalitetne igrače mislim da smo mi iskusniji. Ali u toj utakmici se nebi gledala kvaliteta jer je to ipak drugačija utakmica. Naši i njihovi ogavni i huškački mediji bi huškali i poticali na mržnju.

2. Maroko - imaju Vahu koji dobro zna kako dišemo, a imaju i jako kvalitetnu ekipu koja bi mogla biti hit prvenstva.

3. Poljska - imaju Lewandowskog koji jednim potezom može riješiti utakmicu.

4. Senegal - Jako kvalitetna momčad koja u svakoj liniji ima svjetsku klasu ( Mendy, Koulibaly, Mane), momčad na krilima 2 velike pobjede protiv Egipta i osvajanja AKN

4. nositelji. Izbjeći bih volio:

Ekvador i Peru koji će se vjerojatno kvalificirati. Ni jedne ni druge nismo nikad pobijedili. Ne pašu nam ti Južnoamerikanci.

Eto, to je neko moje viđenje stvari i želje.
S obzirom da smijemo igrat s samo jednom europskom reprezentacijom u grupi, definitivno bih volio izbjeći Argentinu i Brazil, jer ako igramo s njima možemo dobit u grupi još i Srbiju ili Poljsku što bi bila jako gadna grupa

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mišljenja ?
Sta se tice Hrvatske , nije lose. Dobro je da nema Ziyecha i Mazourija u Maroku , inace bi bilo drz nedaj. Ovako prolaz nebi trebao doci u pitanje.
Sve skupine zanimljive , ali jedino u skupini G se nemoze sa nekom sigurnoscu reci tko ce uz Brazil ici dalje :D

slika
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Skoro identicna grupa G s proslog svjetskog, nevjerojatno koliko se to zapravo cesto desava u zdrijebovima (LP, svjetska, europska itd) :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Multi 21 je napisao/la: 01.04.2022., 22:46 Skoro identicna grupa G s proslog svjetskog, nevjerojatno koliko se to zapravo cesto desava u zdrijebovima (LP, svjetska, europska itd) :chill:
Ako u D grupi Peru prođe kvalifikacije i ona će biti gotovo ista.

A ždrijeb za Hrvatsku mi je srednja žalost, grupa prolazna, ali najgore moguće nakon, Njemačka ili Španjolska,

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Real ni boda nije zaslužio kamoli 3.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
senna66 je napisao/la: 02.04.2022., 20:25 Real ni boda nije zaslužio kamoli 3.
Ja se nadam da Ancelotti neće još dugo biti na klupi. Hvala mu na svemu, ali vrijeme je za novog trenera. Igra je nula bodova i sva sreća da su Atletico i Barca loše ušli u sezonu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja bi Nagelsmanna. Ali od toga ništa....
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Čekaj malo, sad čitam, ovo suđena 3 penala za Real? :shock:
Nisam gledao, da nije malo previše?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nisam ni ja gledao. Kazu da je samo treci nesto upitan , ova 2 da su cista. Kazem , nisam gledao pa nemogu niti reci.
Ali ono , onome kome nije gledao izgleda kao da im je davao penale dok je povedu :rofl:
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡