Testiranja 2022.
-
Cagliostro13
- Karting
- S nama već: 3 god 3 mj
Sve ovo skupa niš ne znači.. vidjet će se kak stvari stoje na kvalifikacijama i u utrci.. ovo su testiranja, ne pravo stanje stvari.. tak da razglabanja o tome kolko je neko brz il' spor su skroz bespotrebno jer iz ovog svega skupa nemožeš niš pametno zaključiti 
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
U svakom sportu danas stvaraju prvake, samo radi poplulizma. Ljudi vole idole, idolopoklonstvo je postalo normalno stvar. Ljudi se klanjaju ljudima. A zarad dobre love, eto nam i Maxsa Verstappena kao idola miliona mladih kome će se klanjati... sa Hamom nije toliko uspjelo zato što je on takav kakav jeste... jednostavno, odbojan! Max se čini kao slican tip, samo u drugu krajnost!AMG je napisao/la: 13.03.2022., 12:43 Al izgleda stabilno barem iz onboard perspektive. Mislim da je ovo njihova godina![]()

Sve u svemu, nova pravila, novi prvak, novi ugovor... sve ide ka toj novo dugogodisnjoj dominaciji jednog lika! Ovo je moje misljenje, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
AMG
- Karting
Ne slažem se s tvojim mišljenjem, mislim da je nemoguće kontrolirati toliko duša koliko bi trebalo da se nekome "naštima" titula, a da pritom netko ne propjeva uz validne dokaze. 
Je si li onda i mišljenja da je Maxova prva titula namještaljka kako bi se stvorio novi prvak?
Je si li onda i mišljenja da je Maxova prva titula namještaljka kako bi se stvorio novi prvak?

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.03.2022., 15:35 Zanimljiv razgovor sa Otmarom. Nije baš štedio Strolla![]()
-
nelinjo
- Formula 2
- Navija za: Ferrari
Ima tu svegaAMG je napisao/la: 13.03.2022., 15:20 Ne slažem se s tvojim mišljenjem, mislim da je nemoguće kontrolirati toliko duša koliko bi trebalo da se nekome "naštima" titula, a da pritom netko ne propjeva uz validne dokaze.

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!