Sjajni su u Mercedesovom marketing timu. Puste buvu, onda poratli kreÄu da kenjaju o tome i pre nego Å”to bilo Å”ta provere, kreÄu skice i nagaÄanja. Koliko je moguÄe da se ovakvo neÅ”to pojavi na stazi....skoro pa nemoguÄe.
Glede ovih crteža.
Mislim da bi to "nadležni" odjebali u startu, Äak i ako uspije neko to napraviti i postaviti na stazu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
āŗ Prikaži āSpoilerā
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozaÄa sa preko 100 nastupa, za Äije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se veÄ ne nalazi i u imenu.
Kico je napisao/la: 09.03.2022., 18:52
Di je Hamilton!
On je slikao.
:lol:
Hahahhahhah......... oplakah......
......ne mogu, ali hoÄu...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Kico je napisao/la: 09.03.2022., 18:52
Di je Hamilton!
On je slikao.
On da ne bude na fotki, on je tamo i puca iz Ak47! Jedini ima pravo letit nad Ukraijnom! ( SALA) on Dr Dre, Eazy E Ice cube i svi iz Camptona jer se ovi nisu zalili toliko ko ovaj n***a!!!
Rekoh ja... raketa na tockovima! I kad neko kaže, Å”to su 8 godina za redom prvaci! JoÅ” Äe test da sanbagaju, da ih ne bi maltretirali... i onda na prvoj trci...
Ferrari je napisao/la: 10.03.2022., 08:00
Jebeno. Ne mogu vjerovati da su takve sidepodse napravili. Dobili su cijelo jedno novo krilo s ovim dizajnom.
A Ja se pitam Ŕta ti inžinjeri imaju u glavi!?
Ovo Äe ili zabraniti ili Äe ostali kopirati ukoliko bude stvarno sekundu brži...
Ovo viÅ”e lici na raketu nego na F1 auto. Sad svi Äekaju koliko Äe biti brz! A oni Äe da sanbagaju I onda na prvoj trci lagano razvaliti konkurenciju.