Testiranja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Very detailed answer from Leclerc on following other cars: "From 3 seconds to 1s behind the car in front, you actually can follow closer, then from 1s to 5 tenths it's similar to the feeling I had last year, and then from 5 tenths to extremely close, this is much better than last year."
Nadam se da je ovo istina.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Barcelona je malo izmijenjena nedavno. Staza je sada malo duža, ako se ne varam. Tako da bolidi možda nisu toliko sporiji koliko se na prvu čini.

Što se tiče praćenja, nedavno sam kačio neke slike kako izgleda vodeni sprej iza novih bolida. Jasno se vidi da je zrak iza bolida dosta čišći. A mislim da će to pomoći dosta i za vidljivost po kiši.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ima šanse kao što se priča, da onaj tim koji najbolje reši problem sa poskakivanjem bolida, da će biti u prednosti. Zbog ovog efekta voači malo beše od rubnjake i normalno tada voze sporije kroz krivine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim da će se općenito više respektirati rubnjaci i granice stazestaze. Bolidi će biti dosta tvrđi nego prijašnjih godina, a nema više trećeg hidrauličnog elemenata da korigira.

Iskreno, mislim da će vozači raditi razliku jer bolidi neće biti jednostavni za vožnju, pogotovo u jednom brzom krugu. Spori zavoji su ključ.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Slažem se.
Manji profil guma, spram starih, igra veliku ulogu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Ja sam siguran da će jedan vozač ove sezone pokazati kakav je majstor za volanom! Pogotovo u jednom krugu! :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
nelinjo je napisao/la: 26.02.2022., 22:20 Ja sam siguran da će jedan vozač ove sezone pokazati kakav je majstor za volanom! Pogotovo u jednom krugu! :lolz:
Ja od Leclerca očekujem velike stvari. Ovi bolidi bi njegovom stilu trebali odgovarati. On voli "bacati" bolid na nos, voli ga osjetiti baš na onom limitu.

Uopće me ne čudi da je on prvi dan testiranja jedini vozio ko manijak i hrvao bolid da bi shvatio njegove limite tj. kakav je osjećaj na samom rubu gripa. Njemu je to potrebno da shvati bolid.

Kada on osjeća da može bacati bolid i biti na samom limitu, tu je Leclerc najbolji. Ne znači da je to najbrži ili najbolji način (pogotovo u utrci), ali to je njegov stil vožnje.
slika slika

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
nelinjo je napisao/la: 26.02.2022., 22:20 Ja sam siguran da će jedan vozač ove sezone pokazati kakav je majstor za volanom! Pogotovo u jednom krugu! :lolz:
Ne zovu Georgea Russella bezveze mr saturday :lolz:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Još da napomnimo da je dosad samo ferari imao mehanički prednji treći amortizer, dok su Rb i Mercedes išli sa hidrauličnom

To što je bilo ahilova peta do prošle godine, sada je prednost, jer imaju iskustva sa mehaničkim amortizerom

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Ferrari je napisao/la: 26.02.2022., 22:32
Ja od Leclerca očekujem velike stvari. Ovi bolidi bi njegovom stilu trebali odgovarati. On voli "bacati" bolid na nos, voli ga osjetiti baš na onom limitu.

Uopće me ne čudi da je on prvi dan testiranja jedini vozio ko manijak i hrvao bolid da bi shvatio njegove limite tj. kakav je osjećaj na samom rubu gripa. Njemu je to potrebno da shvati bolid.

Kada on osjeća da može bacati bolid i biti na samom limitu, tu je Leclerc najbolji. Ne znači da je to najbrži ili najbolji način (pogotovo u utrci), ali to je njegov stil vožnje.
:shush:
Ko zna, zna... :lolz:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
jenson je napisao/la: 26.02.2022., 22:49
Ne zovu Georgea Russella bezveze mr saturday :lolz:
:thumbs:

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
:lolz: Slikovni prikaz Testiranja u Barceloni.

& prikazane su korištene gume :thumbs:

slika
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Joj ovo slika me vraća u djetinjstvo i grafiku na supernintendu.
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Italijanska štampa navodi da novi radikalnonizmenjeni bolid Mercedesa u Bahreinu biće sekundu brži od taj u Barseloni

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ah ti novinari :rofl:
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
Mercedes se sprda sa F1 I konkurencijom. Zato što im se moze... mislim da će I ove sezone izdominirati. I to nikad ubjedljivije... u septembru će magicno pronaci snagu, kako to jedino oni umiju I znaju I lagano sa 6-7 pobjeda u nizu osvojiti naslov. Pa Britanci se sprdnja sa nama I F1! :lolz:

nelinjo
Formula 2
Formula 2
gjoko-mkd je napisao/la: 08.03.2022., 10:50 Italijanska štampa navodi da novi radikalnonizmenjeni bolid Mercedesa u Bahreinu biće sekundu brži od taj u Barseloni
Takvo je nešto i Binnoto nagovijestio! :lolz: znači, opet su poceli da se sale sa konkurencijom i FIAom... :lolz:

aziz
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Corriere Della Sera on the W13 upgrades for Bahrain Tests: "The car should be almost without sidepods, thanks to a revolutionary but efficient arrangement of the radiators in the highest area of the bodywork. This has produced impressive simulator performances." "The gains are already 'legendary', worth much more than 1s per lap."
If these rumours are true the W13 could be as dominant as some of it's predecessors, but the FIA is uncertain about the legality of some cars: the new W13, and the new RB18 as well, will have to be checked

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Vidit ćemo...na kraju se mrtvi broje.
slika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bude ih Brawn srezao u startu, makar čisto sumnjam u vjerodostojnost ove glasine.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡