Dnevna zagonetka
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Klasicni pocetak svake zagonetke slova A,R,S , i skoro cijela danasnja bude rijesenaAMG je napisao/la: 16.02.2022., 19:11 Današnja je po meni bila laka. Uz još par ljudi ova današnja ličnost je jedna od najpoznatiji vezanih za F1 tako da je bilo lako naslutiti, a tko je započeo sa slovom R mogao je odmah potvrditi.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jutros mi se osvježi igra nakon 1 greške i preostala zadnja 3 slova prezimena. Tako da mi je prolazno vrijeme u poretku za nekih 15-20 sekundi bolje već što bi bilo...
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Nešto šteka. Meni je zagonetka ispunjena i vrijeme postavljeno ali ja nisam uopće otvarao današnju zagonetku do sada.
Mislim, fina pozicija, 0 grešaka....nije loše.
Mislim, fina pozicija, 0 grešaka....nije loše.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Danas mi je refreshalo nakon tri pogodjena slova, zatim sam u cetvrtom pokusaju promasio slovo, ali iz nekog razloga mi nije uracunalo tu gresku u krajnji rezultat.
Ove zagonetke su cudo, pogodim ovu danasnju sa jednom greskom, Tambay skinem bez greske, a na Montoyi se propisno izbrukam
Ove zagonetke su cudo, pogodim ovu danasnju sa jednom greskom, Tambay skinem bez greske, a na Montoyi se propisno izbrukam

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
danas osobni rekord što se tiče grešaka.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- karte_m0lim
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: MSC
- Kontakt:
uđem na stranicu, i povučem prstom preko tipkovnice sva slova.. i dobijem rezultat ispod 2 sec.. i 20+ grešaka.. 

what a little star ...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
karte_m0lim je napisao/la: 22.02.2022., 12:01 uđem na stranicu, i povučem prstom preko tipkovnice sva slova.. i dobijem rezultat ispod 2 sec.. i 20+ grešaka..![]()

Ipak je samo 10 grešaka
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- karte_m0lim
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: MSC
- Kontakt:
da, jer je danas samo 6 slova u igri.. treab vidit na "one formule one driver juan " ...
what a little star ...
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Ne znam jeli znate ovaj "trik".
Ostavite samo jedno prazno polje, sve ostala popunite . Na primjer: TOYO_A . I izadjete iz zagonetke i vrijeme i sva polja ce se izbrisati. Kada udjete opet znacete rijesenje a vrijeme se biti 0:00 .
Ovo mi je bio 2 put da varam za ovo vrijeme. Ne znam jeli se moze ispraviti ta greska/bag.
Inace gresaka po zagonetci imam od 7 do 10tak. Vrijeme 50tak sekundi. Nikad mi istorija nije bila jaca strana.
Ostavite samo jedno prazno polje, sve ostala popunite . Na primjer: TOYO_A . I izadjete iz zagonetke i vrijeme i sva polja ce se izbrisati. Kada udjete opet znacete rijesenje a vrijeme se biti 0:00 .
Ovo mi je bio 2 put da varam za ovo vrijeme. Ne znam jeli se moze ispraviti ta greska/bag.
Inace gresaka po zagonetci imam od 7 do 10tak. Vrijeme 50tak sekundi. Nikad mi istorija nije bila jaca strana.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
I taj i jos nekoliko "trikova" smo ovdje pisali da su mogucaKrstas je napisao/la: 22.02.2022., 14:30 Ne znam jeli znate ovaj "trik".