Višegodišnji čitatelj pulsa (nekad davno bio na f1-hr pod drugim imenom), okolica Varaždina, u 30-ima
Navijam za Ferrari od doba Schumachera, redovitije počeo pratiti F1 prije 10ak godina. Iskreno, nisam u kategoriji hardcore fanova, ima i dosta utrka koje ne pogledam, pogotovo od kada nije na javnoj TV. Ali vijesti, novosti i barem sažetke utrka pratim redovito

Od sljedeće sezone i novih pravila nadam se boljem utrkivanju i puno manje masiranja guma, te da ne bude veliki razmak između momčadi, tj. da nitko jako ne "pogodi" niti "promaši".
Ajd da vidim jel' se može izazvati flame war ili pobrati ban u prvom postu

/start

Ne bude mi žao ako Hamilton ode u penziju (iako sam gotovo siguran da neće jer kao i obično izigrava žrtvu, stvara dramu kao i cijela engleska). Odluku u zadnjem krugu ne smatram ispravnom ali isto tako ako se uzme u obzir sve što se odlučivalo u korist Mercedesa ranijih godina (pa i ovu) i kako su ako se dobro sjećam 2x izbacili Maxa iz utrke, Ham se nema apsolutno ništa žaliti, da je sve bilo čisto kroz sezonu naslov bi izgubio i prije zadnje utrke. Rekao bih, selektivna amnezija, isto kao što nažalost imamo i kod HR političara svaki put pred izbore... Za ljubitelje Wolffa: "?v=4omvC7G-YHk"

/end

Ovaj post se jako odužio, zapravo sam napravio račun da ukažem na jedan bug na portalu ali to ću zalijepiti u prikladniju temu.
LP i nhf