Dnevna zagonetka
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nesto tako bi bilo ok da. Jer kad netko rijesava 20 minuta i nema gresku , bude ispred nekoga tko rijesi za 20 sekundi a ima 1 gresku. To mi malo nema smisla.
To sam okvirno rekao vrijeme. Naravno ako netko rijesi za 10 sek s 1 greskom , logicno je da bude iza onog tko je rijesio za 13 sek bez greske.
Posto je to "revijalna" zabava za nas niti netreba neka posebna pravila.
Samo malo cudno izgleda kad je netko iza sa 1 greskom a rijesava 2 minute , ako je vec vrijeme nekakav kriterij.
To sam okvirno rekao vrijeme. Naravno ako netko rijesi za 10 sek s 1 greskom , logicno je da bude iza onog tko je rijesio za 13 sek bez greske.
Posto je to "revijalna" zabava za nas niti netreba neka posebna pravila.
Samo malo cudno izgleda kad je netko iza sa 1 greskom a rijesava 2 minute , ako je vec vrijeme nekakav kriterij.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pa vrijeme je kriterij za sortiranje igrača sa istim brojem grešaka. Dodavanje n sekundi za grešku ništa bitno ne mijenja u poretku ako se broj grešaka uzima kao primarni kriterij sortiranja, jer svako sa istim brojem grešaka dobiva iste vremenske kazne.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ante hebo li te...
Gdje ga iskopa.
► Prikaži “Spoiler”
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
meni je tako na ovim zagonetkama svaki dan.
samo lupam slova bez čekanja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
LewisHamilton44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Znači, bez greške riješim u 26s, internet mi je ok (valjda) i opet mi stavi 99 grešaka... Jučer mi je pukla veza, ali danas je bilo sve ok, u čemu je problem?
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
I ja danas rijesim za 25s i nesto uz to da sam kao drugo i trece slovo upisao i i d, pa sam na kraju dobio "di" i pretpostavio o komu se radi, i ajde reko da vidim je li moguce rijesiti kao ova ekipa ispred mene, refreshiram i rijesim za 18s sto bi u realnim uvjetima znacilo da je sve ispod 20s(22-23) cistala laz...

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ovo su neki od tvojih rezultata:LewisHamilton44 je napisao/la: 15.02.2022., 08:40 Znači, bez greške riješim u 26s, internet mi je ok (valjda) i opet mi stavi 99 grešaka... Jučer mi je pukla veza, ali danas je bilo sve ok, u čemu je problem?
Kod: Označi sve
20.1. - 0 grešaka, 3 sekunde
21.1. - 0 grešaka, 1 sekunda
24.1. - 0 grešaka, 16 sekundi
25.1. - 0 grešaka, 14 sekundi
26.1. - 0 grešaka, 8 sekundi
27.1. - 0 grešaka, 15 sekundi
28.1. - 0 grešaka, 19 sekundi
29.1. - 0 grešaka, 13 sekundi
30.1. - 0 grešaka, 19 sekundi
31.1. - 0 grešaka, 25 sekundi
itd.
-
LewisHamilton44
- Karting
avetma je napisao/la: 15.02.2022., 13:01Ovo su neki od tvojih rezultata:LewisHamilton44 je napisao/la: 15.02.2022., 08:40 Znači, bez greške riješim u 26s, internet mi je ok (valjda) i opet mi stavi 99 grešaka... Jučer mi je pukla veza, ali danas je bilo sve ok, u čemu je problem?
Program te registrirao kao cheatera, i sad nadalje igraš za svoju zabavu, uz permanentni rezultat od 99 grešaka.Kod: Označi sve
20.1. - 0 grešaka, 3 sekunde 21.1. - 0 grešaka, 1 sekunda 24.1. - 0 grešaka, 16 sekundi 25.1. - 0 grešaka, 14 sekundi 26.1. - 0 grešaka, 8 sekundi 27.1. - 0 grešaka, 15 sekundi 28.1. - 0 grešaka, 19 sekundi 29.1. - 0 grešaka, 13 sekundi 30.1. - 0 grešaka, 19 sekundi 31.1. - 0 grešaka, 25 sekundi itd.
Da, jedna sekunda? Koja je to glupost sad? Nekidan objasnim ovdje kakva je situacija gdje sam trenutno i pravi razlog te 3s (bome ovih 1s se ne sjećam) i sad me "brendiralo" ko cheatera, dok ekipa s 2-3 acca ulazi i radi što ih je volja... Šta bi da je kakva nagrada tek u igri, ko recimo kad su se dijelile karte za utrku tamo negdje 2017. ako se dobro sjećam.
Ah, nema veze, sretno svima dalje

-
LewisHamilton44
- Karting
A eto, tog se ni ja ne sjećam, pa ko može riješit u 1s, ne stignem pročitat opis u 1s
-
LewisHamilton44
- Karting
Aha, to je tih 1s, dobro, sad vidimLewisHamilton44 je napisao/la: 22.01.2022., 15:42Evo ti iskren odgovor, dakle, pošto san trenutno (kao i proteklih mjesec dana, a i budućih 2-3 ili ko zna koliko već) van RH, odnosno, u području gdje normalnog interneta NEMA!, čitaj, NEMA!, stisnem odgovor, dobijem točno rješenje nakon 25-26s sa 1-2 greške i onda mi bloka sve, gledam koji je sad problem, osvježim stranicu i vidim da mi odgovora nema, dakle, upišem ga sad i ovog mi prihvati. Ne bavim se inspect element i drugim pi*darijama, nemam vremena za te dječje gluposti, jbg, ako mislite da varam, a jbg, eto očito ekipa smatra da je imati loš internet varanje, niste ni svjesni koliko vam je dobro dok se ne nađete u situaciji kao ovoj di u 2022. godini imate internet kao da je 2002., sve najboljeblown diffuser je napisao/la: 21.01.2022., 18:19
Ja mislim da je ovaj varao (a sad je li ili nije nek se nitko ne naljuti ja sam samo sumnju izrazio) kolike su šanse da klikneš sva potrebna slova za manje od 2sekunde?
P.S. ja sam jutros probao desni klik na kućicu inspect element i vidio odgovor (nakon što sam odgovorio)![]()
![]()
- AlkY
- Formula 1
Da su neke nagrade u igri nebi bilo mogucnosti varanja. Tj , barem nebi bilo toliko jednostavnih nacina varanja
.
Ponovili smo puno puta da je ovo iz ciste zabave i apsolutno nema smisla varati.
Pogotovo ne raditi nekoliko accountova samo za dnevnu zagonetku

Ponovili smo puno puta da je ovo iz ciste zabave i apsolutno nema smisla varati.
Pogotovo ne raditi nekoliko accountova samo za dnevnu zagonetku

-
LewisHamilton44
- Karting
A mislim, ima ekipe s više acceva, kao "bypassirali" su anti-cheat sistem... Da su nagrade u igri, ne bi ni moga varat, ovako je ostavljeno da ti refreshiranje stranice stavlja sve na početak...AlkY je napisao/la: 15.02.2022., 16:45 Da su neke nagrade u igri nebi bilo mogucnosti varanja. Tj , barem nebi bilo toliko jednostavnih nacina varanja.
Pogotovo ne raditi nekoliko accountova samo za dnevnu zagonetku![]()
![]()
-
peewoslav88
- Karting
- S nama već: 4 god 7 mj
Ja sam danas riješio preko kompa I utipkao sve ko luđak brzinski samo da izbacim iz takta cheatere 
''I can, because I did.'' - Martin Brundle
- AlkY
- Formula 1
Ti si malo cesto prvi sa ispod 5 sekundi i bez greskepeewoslav88 je napisao/la: 16.02.2022., 13:12 Ja sam danas riješio preko kompa I utipkao sve ko luđak brzinski samo da izbacim iz takta cheatere![]()

-
peewoslav88
- Karting
- S nama već: 4 god 7 mj
ne vodim evidenciju, ali mi je drago da je ti vodišAlkY je napisao/la: 16.02.2022., 15:57Ti si malo cesto prvi sa ispod 5 sekundi i bez greskepeewoslav88 je napisao/la: 16.02.2022., 13:12 Ja sam danas riješio preko kompa I utipkao sve ko luđak brzinski samo da izbacim iz takta cheatere![]()
![]()

''I can, because I did.'' - Martin Brundle