IndyCar vozača muči vrat u F1 bolidima. A obrnuto, slušao sam Grosjeana u razgovoru sa Rosbergom (tamo pred kraj onog videa kada pričaju na francuskom) kažu kako je teško motati volanom (Rosberg kaže da je isto u Formuli E). I pričaju kako trebaju u teretanu da se naviknu. Kontam, šta onda F1 vozači vježbaju u teretani, samo vrat?
Kico je napisao/la: 26.01.2022., 22:33
Meni ova paljenja motora kod kupaca su bzveze, isti motor, malo ispuh drugačiji!
Sve je isto samo mjenjač je drugačiji, McLaren ga sam pravi dok svi drugi koriste Mercedesov.
Nisam baš siguran da je samo mjenjač drugačiji.
Neznam da li se meni pričinjava ili ima drugačiji zvuk od onoga kojeg smo slušali na Mercedesovoj probi?
Ferrari je napisao/la: 27.01.2022., 14:30
Ispuh više ne smije sadržavati ove dvije "wastegate" cijevi, tj. moraju biti ukomponirane unutar samog ispuha za ovu godinu.
Baš bezveze pravilo, ovo je bilo baš fora. Jedino bi ih ja stavio negdje istaknutije, možda čak im i dao da se malo nekog "benefita" izvuče oko difuzora
Ferrari je napisao/la: 27.01.2022., 14:30
Ispuh više ne smije sadržavati ove dvije "wastegate" cijevi, tj. moraju biti ukomponirane unutar samog ispuha za ovu godinu.
Baš bezveze pravilo, ovo je bilo baš fora. Jedino bi ih ja stavio negdje istaknutije, možda čak im i dao da se malo nekog "benefita" izvuče oko difuzora
To se u potpunosti protivi onome što FIA želi, a želi biti "zelena" i slično. Da se mene pitao dao bi im V10, ali...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ako misliš na ovu sliku na twitteru, logično da to nije pravi bolid. A čak je i Aston Martin imao ovakav bolid zamračen na nekim slikama, prije predstavljanja...