Današnje rješenje je za ćirilićare. E sad budući se radi o državi onda mi imamo "prijevod" Monako. Kao što imamo za skoro sve iole spominjane zemlje
Dnevna zagonetka
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
" Monako" NE POSTOJI ! Barem NE službeno & barem ne u Hrvatskoj !
Službeno je, na hrvatskom "Kneževina Monako" ili na francuskom "Principauté de Monaco"
Dakle vaš "Monako" JE Kneževina a ne grad, dok je GRAD U TOJ Kneževini Monte Carlo.
Žalosno ko je postavljao ovu Dnevnu zagonetku - rejting : 0 (nula) !
Službeno je, na hrvatskom "Kneževina Monako" ili na francuskom "Principauté de Monaco"
Dakle vaš "Monako" JE Kneževina a ne grad, dok je GRAD U TOJ Kneževini Monte Carlo.

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
mmmmmda...moš mislit... zašto onda u ovoj novoj Dnevnoj zagonetki nije nazvao ovu Karl-žmnjnešto Moniša ?
Otkada je to F1puls - Najveći hrvatski F1 portal počeo "prevoditi" imena.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Javi se leksikografskom zavodu Miroslav Krleža, čini se da imaš neka saznanja koja su različita od njihovog.zjurina je napisao/la: 07.02.2022., 03:04 " Monako" NE POSTOJI ! Barem NE službeno & barem ne u Hrvatskoj !

Usput, imaš jedino 8 pravopisnih pogrešaka u ovoj kratkoj poruci, odakle samopouzdanje da ideš druge ispravljati? To me oduvijek zanimalo...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hm... Lagano rješenje se čini zatvoriti tab prije ponovnog otvaranjaBraziliščanec Masa je napisao/la: 06.02.2022., 08:54 Bug: odgovor se otkrije sam od sebe.
Steps to reproduce:
1. u mobile browseru rješiš zagonetku i prikažu ti se rezultati dana.
2. Zatvoriš browser (Chrome), ali kartica ostane zapamćena od strane browsera
3. Otvoriš tu karticu sljedeći dan tj kad se izbaci nova zagonetka
Očekivano: otvore se ili zadnje gledani rezultati ili nerješešena nova zagonetka.
Što se u stvarnosti trenutno dogodi: na ekranu se prikaže nova zagonetka s popunjenim poljima. I što je najbolje nakon toga mogu s back buttonom otvoriti nerješenu zagonetku, popunit ju i izbiti na vrh ljestvice ko đubre (to sam danas napravio).
Uređaj: Redmi 5 plus
Android 8.1.0
Chrome 98.0.4758.87
Dogodilo se jednom, nisam pokušao reproducirati.

Za prijavu ovog buga hvala, pogotovo na detaljnom opisu! Imam još jedan prioditetniji za riješiti koji radi probleme kad se rješava između ponoc i 1 ujutro, ali i to kad stignem...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jutros mi ostalo samo još jedno slovo prezimena i u toj fazi napravi još dvi greške 

- JP Renault
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Renault, ALO, VER
- Kontakt:
Dogodila mi se slična stvar.Braziliščanec Masa je napisao/la: 06.02.2022., 08:54 Bug: odgovor se otkrije sam od sebe.
Steps to reproduce:
1. u mobile browseru rješiš zagonetku i prikažu ti se rezultati dana.
2. Zatvoriš browser (Chrome), ali kartica ostane zapamćena od strane browsera
3. Otvoriš tu karticu sljedeći dan tj kad se izbaci nova zagonetka
Očekivano: otvore se ili zadnje gledani rezultati ili nerješešena nova zagonetka.
Što se u stvarnosti trenutno dogodi: na ekranu se prikaže nova zagonetka s popunjenim poljima. I što je najbolje nakon toga mogu s back buttonom otvoriti nerješenu zagonetku, popunit ju i izbiti na vrh ljestvice ko đubre (to sam danas napravio).
Uređaj: Redmi 5 plus
Android 8.1.0
Chrome 98.0.4758.87
Dogodilo se jednom, nisam pokušao reproducirati.
Otvorio sam zagonetku u 00:02, riješio ju i nakon toga se više ništa nije dogodilo, a vidio sam koje je točno rješenje.
Osvježio sam stranicu i opet mogu riješiti zagonetku.
Pretpostavljam da odgovor koji sam poslao u 00:02 sustav nije zabilježio.
Uređaj koji sam koristio je laptop sa Windowsima 10.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Zato jer se imena ljudi koji se izvorno pišu latinicom ne fonetiziraju. Nije pravopis tako skup, a svašta zanimljivo piše u njemu....zjurina je napisao/la: 07.02.2022., 03:16mmmmmda...moš mislit... zašto onda u ovoj novoj Dnevnoj zagonetki nije nazvao ovu Karl-žmnjnešto Moniša ?
Otkada je to F1puls - Najveći hrvatski F1 portal počeo "prevoditi" imena.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tko bude noćas između ponoc i 1:00 rješavao, molim javite jel sad sve prošlo kako treba. Mislim da sam ispravio taj bug.
-
peewoslav88
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
probam večeras pa javim. što se tiče današnje zagonetke, nisam imao blage veze o kome je riječ, samo sam lupao slova, a ona se otvarala ko na traciavetma je napisao/la: 07.02.2022., 11:51 Tko bude noćas između ponoc i 1:00 rješavao, molim javite jel sad sve prošlo kako treba. Mislim da sam ispravio taj bug.

''I can, because I did.'' - Martin Brundle
- JP Renault
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Renault, ALO, VER
- Kontakt:
Sad radi dobroavetma je napisao/la: 07.02.2022., 11:51 Tko bude noćas između ponoc i 1:00 rješavao, molim javite jel sad sve prošlo kako treba. Mislim da sam ispravio taj bug.

1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013
-
peewoslav88
- Karting
JP Renault je napisao/la: 08.02.2022., 00:05Sad radi dobroavetma je napisao/la: 07.02.2022., 11:51 Tko bude noćas između ponoc i 1:00 rješavao, molim javite jel sad sve prošlo kako treba. Mislim da sam ispravio taj bug.![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sramotno puno mi je trebalo i nakon dosta otvorenih slova, tako da naravno da je rezultat bez problema zabilježen 

-
LewisHamilton44
- Karting
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Znači 28s danas izgubim... Sram me 
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo prijavljuju mi bugove i na whats app, pa ne znam jel još netko naišao na isti problem

-
peewoslav88
- Karting
netko je već ranije napisao, ne znam je li moguće, ali bilo bi super da se za greške dobijaju kaznene sekunde tipa 3 ili 5 za svako pogrešno slovo.