Michael Schumacher
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Sinoć pogledao dokumentarac "Schumacher"
Iako nije nešto detaljan i dosta je kratak opet je pun emocija.
Zanimljivo kako je skoro bio na izlaznim vratima Ferrarija, barem sam ja tako shvatio Todt-a.
Zanimljivo kako je skoro bio na izlaznim vratima Ferrarija, barem sam ja tako shvatio Todt-a.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Meni je najupečatljiviji bio početak dokumentarca Monako sa on board kamerom. Kao da su imali u planu dugotrajan dokumentarac, ali ga na kraju smandrljaše. Šteta, mogli su napraviti 7 simboličnih epizoda, jer Schumi je vozio kroz 3 razdoblja. V12, V10, V8, plus utrkivao se sa starom gardom i mladom koja je počela da stari... Ne znam, baš je bilo materijala da bude vrhunski dokumentarac, ali...Ciki-F1 je napisao/la: 04.01.2022., 08:51 Sinoć pogledao dokumentarac "Schumacher"
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ma biti ce jos dokumentaraca za njega. Mozda koji bude kako treba.Slavenowsky je napisao/la: 04.01.2022., 11:37Meni je najupečatljiviji bio početak dokumentarca Monako sa on board kamerom. Kao da su imali u planu dugotrajan dokumentarac, ali ga na kraju smandrljaše. Šteta, mogli su napraviti 7 simboličnih epizoda, jer Schumi je vozio kroz 3 razdoblja. V12, V10, V8, plus utrkivao se sa starom gardom i mladom koja je počela da stari... Ne znam, baš je bilo materijala da bude vrhunski dokumentarac, ali...Ciki-F1 je napisao/la: 04.01.2022., 08:51 Sinoć pogledao dokumentarac "Schumacher"
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Slavenowsky je napisao/la: 04.01.2022., 11:37Meni je najupečatljiviji bio početak dokumentarca Monako sa on board kamerom. Kao da su imali u planu dugotrajan dokumentarac, ali ga na kraju smandrljaše. Šteta, mogli su napraviti 7 simboličnih epizoda, jer Schumi je vozio kroz 3 razdoblja. V12, V10, V8, plus utrkivao se sa starom gardom i mladom koja je počela da stari... Ne znam, baš je bilo materijala da bude vrhunski dokumentarac, ali...Ciki-F1 je napisao/la: 04.01.2022., 08:51 Sinoć pogledao dokumentarac "Schumacher"
Po meni, dokumentarac ishitren. Napravljen kronološki, ali opet..... s brda, s dola......
Loš uradak o F1 legendi.
Vjerovatno isforsirano, zbog pritiska javnosti za bar nekom info o zdravstvenom stanju čovjeka.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Bolesno.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Veca je nepoznanica , sta su apsolutno znali sta ih ceka nakon toga. Tuzba garantirana , i gubitak na sudu garantiran.
Jedino ako su sigurni da ce vise zaradit tim sramotnim "intervjuom" , nego sta ce ostetu platit. Ali cisto sumnjam.
Jednostavno idioti
Jedino ako su sigurni da ce vise zaradit tim sramotnim "intervjuom" , nego sta ce ostetu platit. Ali cisto sumnjam.
Jednostavno idioti

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Baš sam jutros pogledao i Monzu i Interlagos '06 opet. Kolika je na kraju šteta što je otišao nakon te sezone, mislim da je sigurno mogao imati još nekoliko top sezona, bar do '09.
- Slavenowsky
- Formula 1
Otisao je, jer je "morao"! LDM je uradio nešto što i Jerry Krause sa Bullsi Bullsima - totalnu glupost!
Htio je novu eru u momentu kada je sve savršeno funkcionisalo. Bullsi su mogi još sigurno 1-2 naslova uzeti i uraditi smjenu generacija, tako i Ferrari. Jednostavno neki ljudi izgube kompas i useru sve.
Htio je novu eru u momentu kada je sve savršeno funkcionisalo. Bullsi su mogi još sigurno 1-2 naslova uzeti i uraditi smjenu generacija, tako i Ferrari. Jednostavno neki ljudi izgube kompas i useru sve.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Vidim da se da se, što pominju kroz tekstove, što stavljaju videa od nekih kvali krugova u Monacu (1996, 1990, 1996), pa da nalijepimo i onaj iz 2012.
Danas je 11 godina od tog kruga.
Da ne trpam u temu za VN Monaca.
43 godine, 4 mjeseca i 3 dana, minimum 4 brža bolida u jednom krugu (2 RBa i 2 McLa, 7, 11, 16 i 18 godina mlađi vozači), plus jedan isti bolid od 16 godina mlađeg timskog kolege, uz nekih 5-6 promjena brake-biasa u toku kruga (između ostalog jedan je kod bazena).
"Original" se, na žalost, mora pogledati na YT, ali ima ispod i rezerva, uz komentare.
What a little star! (neko ima taj potpis ovdje na forumu)
Šteta zbog kazne.
Keep fighting Najveći
Danas je 11 godina od tog kruga.
Da ne trpam u temu za VN Monaca.
43 godine, 4 mjeseca i 3 dana, minimum 4 brža bolida u jednom krugu (2 RBa i 2 McLa, 7, 11, 16 i 18 godina mlađi vozači), plus jedan isti bolid od 16 godina mlađeg timskog kolege, uz nekih 5-6 promjena brake-biasa u toku kruga (između ostalog jedan je kod bazena).
"Original" se, na žalost, mora pogledati na YT, ali ima ispod i rezerva, uz komentare.

What a little star! (neko ima taj potpis ovdje na forumu)

Šteta zbog kazne.

Keep fighting Najveći
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”