Ja sam student strojarstva. Imam nepunu 21 godinu. Pratim formulu od 2010, a zadnje tri godine intenzivno (od petka do nedjelje). Za maxa navijam od njegovog ulaska u formulu. Ostali drazi vozaci su mi Kimi, Le clerc, Dani, Alonso. Ovaj portal smatram uvjerljivo najkvalitetnijim portalom na ovim prostorima( barem jednom dnevno udjem na portal
Predstavljanje
-
Maxovacc
- Karting
- S nama već: 3 god 10 mj
- Navija za: Red bull racing
Pozdrav ekipa, zaboravio sam se predstavit.
Ja sam student strojarstva. Imam nepunu 21 godinu. Pratim formulu od 2010, a zadnje tri godine intenzivno (od petka do nedjelje). Za maxa navijam od njegovog ulaska u formulu. Ostali drazi vozaci su mi Kimi, Le clerc, Dani, Alonso. Ovaj portal smatram uvjerljivo najkvalitetnijim portalom na ovim prostorima( barem jednom dnevno udjem na portal
). Iduce godine obavezno planiram otidji prvi put na utrku, pa bi vas isto molio da mi preporucite na koju utrku otici s obzirom da sam student. Postovat cu svacije misljenje na portalu . Obecajem da necu nikoga vrijedjati i to isto ocekujem od drugih da se tako ponasaju prema meni.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao @Maxovacc! 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Mađarska je provjereno student friendly opcija. Pio sam tamo pive za malu paruMaxovacc je napisao/la: 10.12.2021., 08:52 Iduce godine obavezno planiram otidji prvi put na utrku, pa bi vas isto molio da mi preporucite na koju utrku otici s obzirom da sam student.

Smještaj daleko jeftiniji nego u Italiji.
Ako planiraš biti par dana definitivno mi se Mađarska čini najjeftinijom opcijom.
Najjeftinije karte su ti one za stajaća mjesta iliti General Admission. Mislim da su ti iste cijene tih karti u Mađarskoj, Austriji i Italiji. U Mađarskoj se može naći sjedećih mjesta za cijenu stajaćih. Barem je 2018. tako bilo.
Baci poglede na putopise