Predstavljanje

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

Maxovacc
Karting
Karting
S nama već: 3 god 10 mj
Navija za: Red bull racing
Pozdrav ekipa, zaboravio sam se predstavit.
Ja sam student strojarstva. Imam nepunu 21 godinu. Pratim formulu od 2010, a zadnje tri godine intenzivno (od petka do nedjelje). Za maxa navijam od njegovog ulaska u formulu. Ostali drazi vozaci su mi Kimi, Le clerc, Dani, Alonso. Ovaj portal smatram uvjerljivo najkvalitetnijim portalom na ovim prostorima( barem jednom dnevno udjem na portal😜). Iduce godine obavezno planiram otidji prvi put na utrku, pa bi vas isto molio da mi preporucite na koju utrku otici s obzirom da sam student. Postovat cu svacije misljenje na portalu . Obecajem da necu nikoga vrijedjati i to isto ocekujem od drugih da se tako ponasaju prema meni.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Pozdrav i dobrodošao! :pivo:
Pitanje o `91. preskačemo, iz očitog razloga. :shush:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao @Maxovacc! :pivo:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Dobro nam dosao ! :D
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Maxovacc je napisao/la: 10.12.2021., 08:52 Iduce godine obavezno planiram otidji prvi put na utrku, pa bi vas isto molio da mi preporucite na koju utrku otici s obzirom da sam student.
Mađarska je provjereno student friendly opcija. Pio sam tamo pive za malu paru :zubo:
Smještaj daleko jeftiniji nego u Italiji.

Ako planiraš biti par dana definitivno mi se Mađarska čini najjeftinijom opcijom.

Najjeftinije karte su ti one za stajaća mjesta iliti General Admission. Mislim da su ti iste cijene tih karti u Mađarskoj, Austriji i Italiji. U Mađarskoj se može naći sjedećih mjesta za cijenu stajaćih. Barem je 2018. tako bilo.

Baci poglede na putopise
slika

Maxovacc
Karting
Karting
S nama već: 3 god 10 mj
Navija za: Red bull racing
Hvala svima na dobrodoslici i senni 66 na savjetima.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dobrodošao :pivo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡