Virtualne utrke

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Onaj ko prati FE od njenih početaka uopšte se ne iznenađuje na ovo. Daniel Abt je inače ovako jedan kompleksaš koji ima bogatog tatu. Ponekad pomislim da je sam njegov angažman možda onemogućio sam tim Audi Sport ABT Schaeffler da uradi nešto više u FE, ja sam jedva čekao dan kada će ga otpustiti te dovesti nekog ozbiljnog vozača da uz di Grassija predstavi Audi tim kao jednu ozbiljnu organizaciju koja je do nekoć harala Lemansom.

Umesto toga dobijemo di Grassija koji kao onomad Alonso vuče tim dok No2 tavori i uništava ikakve šanse tima za WCC. Realno, umjesto jednog WCCa Audi je mogao još dva glat imati. Dakle dominantan Renault nebi bio tako dominantan...

Ova odluka je donela samo dobro FE, sportu samom, Audiju i svima ostalima.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Alen13ASC je napisao/la: 26.05.2020., 18:37 Daniel Abt je inače ovako jedan kompleksaš koji ima bogatog tatu.
Jašta neg kompleksaš. Ko bi naumpalo da vara u virtualnom natjecanju. I da mu je prošlo, šta bi dobio od toga? Nikakva korist, a samo šteta, jer kad tad bi se taj igrač negdje pohvalio.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Kakav specijalac! :rofl: :rofl: :rofl:
Ajde još da je varao u 1v1 FIFA tekmi na plejci, ali lik je prof. vozač i onda vara u virtualnoj humanitarnoj utrci na način da nekom drugom vozaču da vozit.... :rofl: :rofl: :facepalm: :facepalm:
Kako bi Frantic rekao - sačuvaj i sakloni!
Sisu (fin.)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Foto finiš u večerašnjoj utrci u F2 Adria ligi:
slika

Naravno, na kraju je Red Bull pobjedio, jer je igra odlučila završiti utrku ranije...

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
Bilo je zanimljivo popratit diskusiju na discordu, a admini su uz blagoslov oba vozača zapisali pobjedu Ferrari-u. :pivo:

Evo i klipa sa službenog streama:

Bila je još jedna borba do zadnjeg metra koju nažalost nismo uspjeli prikazat zbog borbe vodećeg dvojca:

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
To je Spa, bio je i fotofiniš u onoj Not the GP trci isto (prije mjesec dana), razlika između Leclerca i jednog esport vozača (Bollukbasi?) je bila negdje oko 13 tisućinki.
M.B.: Ferrari nije u krizi

Maxi09
Karting
Karting
Stigao je novi Mercedes u iRacing, razvijen od strane Mercedes F1 tima i potvrđen od strane James Vowles-a da je u sličnim uvijetima preciznost bolida u 1kph kroz cijeli krug Monze.
Isprobao sam bolid u Silverstone-u i mozak mi nije mogao pratit te brzine koje bolid može isporučit u brzim zavojima. Becketts i Stowe su jedostavno nerealni kakve brzine bolid postiže tamo.

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Sve pohvale, nadam se da će i drugi početi surađivati s developerima ozbiljnih sim-ova.
Pretpostavljam da se u iRacingu isto uglavnom voze endurance ili neke sporije open wheel kategorije, pa je onda F1 pravi šok. :D
Meni je tako bilo u AC kad sam (nakon dosta vožnje s cestovnim i GT3 autima), pokušao voziti F1 na Grobniku...
Pričalo se da bi Kunos mogao dobiti licencu da radi baš simulacijsku F1 igru (kao ACC), ali više se to nigdje ne spominje.
You should never underestimate the predictability of stupidity

Maxi09
Karting
Karting
Lux14 je napisao/la: 08.12.2021., 15:45 Sve pohvale, nadam se da će i drugi početi surađivati s developerima ozbiljnih sim-ova.
Pretpostavljam da se u iRacingu isto uglavnom voze endurance ili neke sporije open wheel kategorije, pa je onda F1 pravi šok. :D
Meni je tako bilo u AC kad sam (nakon dosta vožnje s cestovnim i GT3 autima), pokušao voziti F1 na Grobniku...
Pričalo se da bi Kunos mogao dobiti licencu da radi baš simulacijsku F1 igru (kao ACC), ali više se to nigdje ne spominje.
U iRacingu ima contenta gdje se možeš izgubit u njemu.
Ali uglavnom imali su oni neke pokušaje da dovedu F1 bolide (2016 McLaren i 2009 Williams) u igru, ali to im nije baš pošlo za rukom jer su ih radili prema svojem znanju, ali sada su surađivali s Mercedesom konstantno 1 godinu da sve detalje ulove na najbolji mogući način i rezultat toga je nestvaran.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡