VN Saudijske Arabije 3.-5. prosinca 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 07.12.2021., 13:04 Ono sto me nesto manje smeta je to sto sad protestiras zbog toga a istu stvar je on dobio ne tako davno.
Ono sto me malo vise smeta je sumnja potrebe za RFom uz mind set "odluka je protiv mene" ....
Lewis jeste plačko, više nego ostali. To niko ne spori. Ali njega više i gledate kroz povećalo.
Npr. Mind set "odluka je protiv Ferrarija" ti obično ne smeta, ili bar ne reaguješ na nju. Da ne govorim na raznorazne teorije zavjere koje se na ovom forumu uzimaju kao fakat.
pero iz bukurešta je napisao/la: 07.12.2021., 13:11 Nego, šta je sa Mercedesom i Bottasom i onim usporavanjem za double stack? Ništa...
Šta je s tim? Ja ne vidim da se RB bunio na to (Maxovo plakanje na TR ne računamo) pa pretpostavljam da je sve OK.
Ako znaš neki dio pravilnika, po kojem je ono kažnjivo, molim te da podijeliš.
Do tad ću pretpostaviti da nije bilo kršenja pravilnika.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Protiv Ferrarija mi trenutno nista ne smeta, nisu na mapi..
Ne mogu snosit odgovornost za necije shvacanje necega i uzimanje teorija za cinjenice ;)
Vjerojatno ne bi tipko ni 20% ovoga sto sam do sad natipko da nisam u karanteni :zubo: Bilo fora par dana, odmor i laganini a sad je vec lagano uteg i onda se motam oko tema koje me inace ne bi toliko zanimale :prcnjau:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god

Fin kraj :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
HAMILTON VS MAX abu dhabi
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
@ćale
:mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Sakom u kacigu... Bistar neki momak...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 07.12.2021., 18:54 Sakom u kacigu... Bistar neki momak...
I meni je to prvo palo na pamet.... :facepalm: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dobar putopis sa VN SA iz VIP perspektive.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-m ... u-15130393
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ovo oko Mercedesa i izmjene guma za vrijeme crvene zastave odbija posebno na licemjernosti jer je Lewisu u Britaniji pukla felga, pa da se ne mogu mijenjat gume, bio bi i on DNF, a Max bi vjerojatno bio prvak u nedjelju. Ovako ih je to ostavilo u igri.
"What a little star." May 26, 2012.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
pero iz bukurešta je napisao/la: 07.12.2021., 11:04 Rekao je da nije u redu da se gume mjenjaju ako su u doborom stanju!!
Tražit neću, ali to je rekao i boks ga je smirivo!

Gledaj i slušaj ako hoćeš ali je plakao kao malo dijete!

Užasno licemjerno govno od čovjeka
I ja sam gledao i šlušao i mogu reći da ne govoriš istinu. A vokabular neću ni spominjati.
slika

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Zanimljivo

https://youtu.be/YZmBcQz457Q

Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

OffLiberyMedia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Da Massi dobije otkaz
Isto ovo kada sam ja objasnio dobio sam pitanje od kolege @mm4 "da li znaš čitati dijagrame". Tako da najvjerovatnije ni osoba koja vodi kanal "THE RACE" ne zna čitati dijagrame. Zbog toga da se zaključiti da Hamilton nije mogao izbjeći incident te da je odluka sudaca za 10s time penalty opravdana jer je Max 100% kriv za incident.
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Jeee, ali Lewis je trebao pročitati Maxove misli, najlakše je sjesti u 0.7s brži bolid, pravi prvak bi znao da će Max u tom trenutku taktički predati poziciju (interesting tactic) i tako izbjeći sudar 🤔
slika slika

OffLiberyMedia
Karting
Karting
Pročitao je... To i jeste fazon... Obojica su namazani, obojica su prljavi. A ovo što su uradili je ogledalo toga. Lewis ima pola dužine pravca da ga obiđe u trenutku njegovog puštanja gasa i ti kažeš "trebao je pročitati", pa očigledno je pročitao čim je to uradio... Nadam se da nisi naivan sa svime oko sebe kao sa Lewisom :koska:

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Procitati sto je Helmut rekao...
Evo opet limk:

https://www.planetf1.com/news/helmut-ma ... t-apology/

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Hakkinen also moved to shut down the theory Verstappen wanted Hamilton to crash into him. Instead, the Finn said it was simply because Verstappen was so desperate to be behind at the DRS line.

“Looking at what happened next, I don’t believe Max was ‘brake testing’ Lewis – that is, trying to force a collision which could easily have put both cars out of the race,” Hakkinen explained.

“Instead, he was trying to force Lewis to overtake him at that point. However, the way he slowed, and the position of his car on the track, was definitely a problem. The FIA have revealed Max’s car produced 2.4G-force under braking.”
slika

AMG
Karting
Karting
OffLiberyMedia je napisao/la: 08.12.2021., 22:35 Pročitao je... To i jeste fazon... Obojica su namazani, obojica su prljavi. A ovo što su uradili je ogledalo toga. Lewis ima pola dužine pravca da ga obiđe u trenutku njegovog puštanja gasa i ti kažeš "trebao je pročitati", pa očigledno je pročitao čim je to uradio... Nadam se da nisi naivan sa svime oko sebe kao sa Lewisom :koska:
Ok, Lewis je u Jeddahu "pročitao" Maxa i odlučio iskoristit namazanost, vjerojatno je mislio malo "zariskirati" i probušiti Maxu zadnju gumu svojim "prednjim krilom od titaniuma"? Ajde što je namazan nego je i glup, pa koja budala bi to uradila sa zaostatkom u bodovima i boljim gumama? Eee stvarno Lewis...
Nadam se da u Abu Dhabiu nece zaboraviti da vozač s većim brojem pobjeda odnosi titulu pa da ne ide u neke duele kao poznati japanski ratnici.

S druge strane imamo namazanog Maxa koji stjecajem okolnosti (a ne zato sto je ucinio nesto nepravilno) mora vratiti poziciju pa se bezazleno (ne kalkulira što bi se moglo dogoditi) priprema za taj potez i usporava i u tome trenutku "čita" Lewisa pa još više usporava ne bi li se Hamilton zabio u njega? Ne razumijem tog Maxa zar mu nije jednostavnije propustit poziciju, izgubiti utrku i sa inferiornijim (Helmut se ne bi složio) bolidom otici tražiti naslov u Abu Dhabiu?

Oba namazani, možda, samo ne bi bilo loše prosuditi tko zapravo ima motiv za incident ili jednostavno pogledati tko se preko pasice približava kome :kokice:
slika slika

OffLiberyMedia
Karting
Karting
O kakvom bušenju gume pričaš... Čovjek je sudijama otvoreno rekao da ga nije htio preteći jer bi Max imao DRS. Je li stvarno toliko teško suočiti se sa činjenicom? I možda tvoj GOAT laže?

AMG
Karting
Karting
Znaci prljavo je to što ga nije htio prijeći na dijelu staze koji mu ne odgovara, a baš to je želio Max koji je uzrokovao čitavu tu farsu i još naglo usporio kako bi se pretjecanje (ili nešto više🤔) dogodilo baš tu gdje mu najviše odgovara. Baš je prljava Lewisova taktika...

Nije moj GOAT, a je li laže ili ne još me više briga, i uopće nije poanta u tome, u ovom incidentu Max ima više motiva i uostalom on je barem "predominantly" kriv.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡