Scuderia Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ne postoje tokeni za motore. Motori se razvijaju negdje do Februara, i onda se razvoj zamrzne. Ferrari je čini mi se mijenjao ovjes sa tokenima.blown diffuser je napisao/la: 25.11.2021., 16:53McLaren je svoje tokene potošio samo da ubaci Mercedesov motor umjesto Renaultovog, iako se radi samo o 2 tokena ipak je veliki hendikep. Dok je Ferrari svoja 2 potrošio na upgrejd motora. +Ricciardo koji je bio 70% utrka beskoristan (osim pobjede u Monzi i još par utrka gdje je osvojio pristojne bodove) i sav teret skupljanja bodova je nosio Norris.senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.
Nitko im se više ne smije kao prije. Djeluju ozbiljnije pa su i moja očekivanja za sljedeću sezonu velika. Jednostavno nema više mjesta za isprike.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Tako je, stražnji ovjes i mjenjač kako bi pokrpali očajan stražnji kraj i cijeli dio oko difuzora.Pastor je napisao/la: 26.11.2021., 16:32Ne postoje tokeni za motore. Motori se razvijaju negdje do Februara, i onda se razvoj zamrzne. Ferrari je čini mi se mijenjao ovjes sa tokenima.blown diffuser je napisao/la: 25.11.2021., 16:53McLaren je svoje tokene potošio samo da ubaci Mercedesov motor umjesto Renaultovog, iako se radi samo o 2 tokena ipak je veliki hendikep. Dok je Ferrari svoja 2 potrošio na upgrejd motora. +Ricciardo koji je bio 70% utrka beskoristan (osim pobjede u Monzi i još par utrka gdje je osvojio pristojne bodove) i sav teret skupljanja bodova je nosio Norris.senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 14:17 Limitirani Ferrari ide po P3, neka se u McLarenu malo zamisle. I to Ferrari koji više od svih mora raditi za sljedeću sezonu zbog hendikea motora.
Nitko im se više ne smije kao prije. Djeluju ozbiljnije pa su i moja očekivanja za sljedeću sezonu velika. Jednostavno nema više mjesta za isprike.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
senna66 je napisao/la: 25.11.2021., 20:48 ........
@Frantic makni taj ukleti avatar pa možda i doživimo Ferrarijev preporod.![]()
![]()
Eto, promijenjen avatar.

Tj. vraćen stari.
BTW, imao sam ja Ferrarijev logo kad su najviše "srali motku", tamo negdje 2017. - 2018.
Tek poslije sam postavio G-dina Iritantnog na avatar.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Vesela utrka za veseli dvojac.. Fino su se ganjali.
Leclercova utrka malo otisla nizbrdo zbog RF a Sainzu onako, vise mu je mozda odmogla jer je isa na M sa skoro 40 krugova do kraja a moga je dosta odvest na H od pocetka..
Leclercova utrka malo otisla nizbrdo zbog RF a Sainzu onako, vise mu je mozda odmogla jer je isa na M sa skoro 40 krugova do kraja a moga je dosta odvest na H od pocetka..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Leclerc i dalje isto smece kao uvijek. Kad ovo radi timskom kolegi kada se ne bore apsolutno za nista , strah me i pomisliti na sta je spreman kada bude veci ili najveci ulog.
Zbog njega , naravno i zbog McLarena bih bio apsolutno sretan da su se skrsili i odustali oboje.
Zbog njega , naravno i zbog McLarena bih bio apsolutno sretan da su se skrsili i odustali oboje.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Hear hear...senna66 je napisao/la: 06.12.2021., 16:55 Meni se Leclerc nikako ne sviđa kao osoba i to se neće promijeniti i da 10 naslova osvoji sa Ferrarijem.
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Letjet će tu perje samo neka naprave konkurentan bolid, Sainz je timski igrač što je dokazao u svim ekipama za koje je vozio a Leclerc je sebičan koji za bolji rezultat ne bira što će i kome će napraviti štetu.Sarma je napisao/la: 06.12.2021., 16:38 Sve je to dobro dok nisu konkurentni za pobjede, već nagodinu bi moglo biti
https://twitter.com/F1/status/1467857658569199616

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
e tako voze šampioni!blown diffuser je napisao/la: 07.12.2021., 09:36Letjet će tu perje samo neka naprave konkurentan bolid, Sainz je timski igrač što je dokazao u svim ekipama za koje je vozio a Leclerc je sebičan koji za bolji rezultat ne bira što će i kome će napraviti štetu.Sarma je napisao/la: 06.12.2021., 16:38 Sve je to dobro dok nisu konkurentni za pobjede, već nagodinu bi moglo biti
https://twitter.com/F1/status/1467857658569199616

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije Sainz toliki "timski igrač" kao što neki misle. Naravno da kada se ekipa ne bori za ništa da će igrati tu igru, ali ako slučajno ima bolid za pobjedu i prvenstvo...bit će svega.
Sainz je pokazao da ima brzinu da prati i dobije Leclerca čak i u kvalama koje su uvijek bila Carlosova najveća slabost.
Nije on Bottas i Perez, to je sigurno nakon ove godine.
Sljedeće godine je Leclerc pod pritiskom da dostavi rezultat. Vidjet ćemo. Nema više čekanja ni praštanja "dječjih bolesti".
Sainz je pokazao da ima brzinu da prati i dobije Leclerca čak i u kvalama koje su uvijek bila Carlosova najveća slabost.
Nije on Bottas i Perez, to je sigurno nakon ove godine.
Sljedeće godine je Leclerc pod pritiskom da dostavi rezultat. Vidjet ćemo. Nema više čekanja ni praštanja "dječjih bolesti".
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari