VN Saudijske Arabije 3.-5. prosinca 2021.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da li uopce postoji situacija u kojoj se Max bori za visoke pozicije a da nije presao neku granicu dobrog utrkivanja?
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja nakon danas jedva čekam kraj sezone i apsolutno me briga tko uzima naslov.Ferrari je napisao/la:Jako loše utrkivanje. Baš amaterski. Od dva glavna pretendenta za titulu do sudaca.
Ne želim ništa komentirati još uvijek, neka se slegne prašina.
Ovo je sprdačina.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zato sto je to bilo na FPu...Iceman je napisao/la: 06.12.2021., 00:07 Zasto Hamilton nije dobio kaznu za kocenje Mazepina u kvalifikacijama?
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hehe...interesantno je koliko su grešaka svi napravili i kako se one gledaju za neke vozače, a kako se to gledalo od 2016. do 2019. za jednog vozača u crvenom. Interesantno. Općenito baš loše, loše utrkivanje.senna66 je napisao/la: 06.12.2021., 00:05Ja nakon danas jedva čekam kraj sezone i apsolutno me briga tko uzima naslov.Ferrari je napisao/la:Jako loše utrkivanje. Baš amaterski. Od dva glavna pretendenta za titulu do sudaca.
Ovo je sprdačina.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Razočaran sam Maxom.
Još više razočaran vodstvom utrke.
Al' utrka koja će se još dugo pamtiti i o kojoj će se za 20 godina pisati članci za rubriku vjerovali ili ne.
Tko će sada dočekati Abu Dhabi
Nadam se puno čišćem utrkivanju tamo jer će još jedna prljava utrka baciti sjenu na cijelo prvenstvo.
Još više razočaran vodstvom utrke.
Al' utrka koja će se još dugo pamtiti i o kojoj će se za 20 godina pisati članci za rubriku vjerovali ili ne.
Tko će sada dočekati Abu Dhabi

Nadam se puno čišćem utrkivanju tamo jer će još jedna prljava utrka baciti sjenu na cijelo prvenstvo.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Max je 3 puta propustio Hamiltona i opet je dobio kaznu. Cudo nevidjeno 
Mada mi nije jasno kako Red Bull ili Alpine nisu trazili od sudaca da vide sta ce bit sa Bottasom i onim stopanjem. Zasluzio je kaznu onoliku koliko je usporio Maxa za vrijeme SC-a.

Mada mi nije jasno kako Red Bull ili Alpine nisu trazili od sudaca da vide sta ce bit sa Bottasom i onim stopanjem. Zasluzio je kaznu onoliku koliko je usporio Maxa za vrijeme SC-a.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vidi se nervoza kod Maxa od Mexica pa na ovamo. Dijelom sigurno zbog nevjerojatnog napretka Mečke/Hamiltona, a dijelom zbog neiskustva u ovakvim situacijama. Očito forsira duele i po meni je već dosta puta prešao granicu dobrog ukusa. Tako je i danas bilo. Onaj kontakt pri prvom propuštanju je rezultat Hamiltonove zabune i sreća pa nije bilo problema za nikoga. Čak štoviše, Hamsta je ubrzao nakon
Čisto sumnjam da je Max usporio da dođe do sudara.
A ono drugo propuštanje, kad ga je odmah pretekao nazad je naivan i glup potez za koji bi isto popušio kaznu da ga nije prošao poslije.
Nadam se boljoj predstavi za 7 dana.

A ono drugo propuštanje, kad ga je odmah pretekao nazad je naivan i glup potez za koji bi isto popušio kaznu da ga nije prošao poslije.
Nadam se boljoj predstavi za 7 dana.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Hari19
- Karting
- S nama već: 4 god 8 mj
- Navija za: Mclaren
Sta reći na ovo.dugo mi je trebalo da dođem k sebi.Nažalost ne od utrke nego od sudaca.Apsulutno sranje čitav vikend od Mazepina do žutih zastava do štopanja Bottasa i na kraju šećer na kraju ne samo da nije Mercedes ni u jednom slucaju bio kažnjen nego još kao sad kazne Verstappena (trebo je i on popiti koju kaznu al za ovo ne sigurno).Neka niko nikada ne kaže da sudci sude isto prema svima na vrhu sante je Hamilton pa stepenicu niže Mercedes 5 stepenica niže Verstappen 2 niže Leclerc i onda jos 10 stepenica niže ostali smrtnici.I samo još nešto želim da im se Verstappen zabije u Hamiltona ala Senna u Abu Dhabiju i da onda još jednom za kraj kako dolikuje ovoj sezoni sudci proglase Hamiltona prvakom i sve to skupa završi na sudu i da službeno ne doznamo prvaka do 2 mjeseca.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Otprilike i kod mene je slična situacija.senna66 je napisao/la: 06.12.2021., 00:05Ja nakon danas jedva čekam kraj sezone i apsolutno me briga tko uzima naslov.Ferrari je napisao/la:Jako loše utrkivanje. Baš amaterski. Od dva glavna pretendenta za titulu do sudaca.
Ovo je sprdačina.

Časna pionirska.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
A tad vozači mogu da rade šta hoće? Da stanu nekom na trkaću liniju dok voze 200kmh sporije, tik iza krivine?CrashOverride je napisao/la: 06.12.2021., 00:08Zato sto je to bilo na FPu...Iceman je napisao/la: 06.12.2021., 00:07 Zasto Hamilton nije dobio kaznu za kocenje Mazepina u kvalifikacijama?
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Isto si pitanje postavih danas, većina je utrka nekako kontroverzna i barem je djelomično za to zaslužan Max. Nije baš da mi je to čudno ili neočekivanoCrashOverride je napisao/la: 06.12.2021., 00:05 Da li uopce postoji situacija u kojoj se Max bori za visoke pozicije a da nije presao neku granicu dobrog utrkivanja?
Kaže na post race intervjuu da svaki put kada netko od njih dvojice ode izvan linije samo on dobije kaznu? Nikad nije izgledao kao netko inteligentan, ali stvarno zna izvalit glupost...
Da se provede neki kviz u kojem bi sudjelovali svi vozači, da se u pitanjima postavi što se smije a što ne smije i kako bi se trebalo reagirati u određenim situacijama mislim da bi svi bili približno istih preferencija, ali ne i Max, on vodi neke svoje unutarnje utrke... Sposoban je vozač ali nije uopće vozački mudar, a pogotov ne strpljiv.
Zadnja izmjena: AMG, dana/u 06.12.2021., 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Priča o tome kako Hamilton nije prešao Maxa jer se tobože zbunio mi je smiješna. Dobro su obojica znali što rade, nitko nije htio ovom drugom dati DRS na startno-ciljnoj ravnini.
Ako je istina da se Hamilton zbunio, što bi napravio u slučaju da je Max usporio zbog kvara na bolidu? Parkirao se skupa s Maxom pored staze jer bi bio zbunjen?
Uglavnom, mislim da ovakvo "utrkivanje" nitko ne želi gledati. Utrka je bila zabavna i puna "meme trenutaka", ali kada se podvuće crta, ovo ne dolikuje borbi za naslov.
Možemo se samo nadati boljoj predstavi za tjedan dana.
Ako je istina da se Hamilton zbunio, što bi napravio u slučaju da je Max usporio zbog kvara na bolidu? Parkirao se skupa s Maxom pored staze jer bi bio zbunjen?
Uglavnom, mislim da ovakvo "utrkivanje" nitko ne želi gledati. Utrka je bila zabavna i puna "meme trenutaka", ali kada se podvuće crta, ovo ne dolikuje borbi za naslov.
Možemo se samo nadati boljoj predstavi za tjedan dana.
Zadnja izmjena: DaveGilmour, dana/u 06.12.2021., 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Samim time što Bottas za kršenje pravila iza SC nije kažnjen je ukraden i podij Oconu.
"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ovo što FIA radi je možda čak i prema uputama.
Oke znali su biti i pristrani i nekonzistentni i svakakvi, ali ovakva razina prljavog i sramotnog utrkivanja zadnjih par utrka je probila sve granice. Ne vjerujem da su baš toliko blesavi, prije bih rekao da se sada samo prave blesavima.
Previše se dopustilo. Pa kao da gledam dvoje djece od 5 godina u bolidima.
Netflix ovu utrku ne mora ni uređivati. To je toliko drame da je to strašno.
Čak se i ova staza čini kao pokušaj kreiranja kaosa. Ako se ne varam upravo po uputama čelnih ljudi F1 je i napravljena. Brawn se tu nešto spominjao.
Jedva čekam kraj.
Oke znali su biti i pristrani i nekonzistentni i svakakvi, ali ovakva razina prljavog i sramotnog utrkivanja zadnjih par utrka je probila sve granice. Ne vjerujem da su baš toliko blesavi, prije bih rekao da se sada samo prave blesavima.
Previše se dopustilo. Pa kao da gledam dvoje djece od 5 godina u bolidima.
Netflix ovu utrku ne mora ni uređivati. To je toliko drame da je to strašno.
Čak se i ova staza čini kao pokušaj kreiranja kaosa. Ako se ne varam upravo po uputama čelnih ljudi F1 je i napravljena. Brawn se tu nešto spominjao.
Jedva čekam kraj.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 06.12.2021., 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
CrashOverride je napisao/la: 06.12.2021., 00:08Zato sto je to bilo na FPu...Iceman je napisao/la: 06.12.2021., 00:07 Zasto Hamilton nije dobio kaznu za kocenje Mazepina u kvalifikacijama?

- CrashOverride Verified
- Formula 1
10 sec time penalty za Maxa..
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
"Max deserves this championship. If max would've finished in baku, Silverstone, Hungary and monza championship would be over. Max is fighting for the championship and people are complaining he is sending it "
Jedan od boljih komentara
Jedan od boljih komentara