Kako i gdje gledati utrku
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
hoÄe.
jutros je joÅ” uvijek bilo eurosporta.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Kush
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Å”ta im danas izlazi ugovor?zekohonda je napisao/la:hoÄe.
sinoÄ gledo tamo reprizu WSBK, - konaÄno imaÅ” razloga biti zadovoljan zbog neÄeg, ja to gledam iz guÅ”ta, bez opredjeljenja veÄih..
odliÄna trka!

- zekohonda Verified
- Formula 1
jedan komentar s forum.hr-a:
DoÅ”lo je do promjene pa eurosport kanali ostaju u ponudi sljedeÄih mjesec dana, potvrda iz t-coma , i nadaju se da bi moglo doÄi do dogovora.
DoÅ”lo je do promjene pa eurosport kanali ostaju u ponudi sljedeÄih mjesec dana, potvrda iz t-coma , i nadaju se da bi moglo doÄi do dogovora.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Par novih informacija od strane HT :
MeÄutim, doÅ”lo je do promjene te Äe Eurosport kanali ostati aktivni kao i do sada na sljedeÄih mjesec dana, te Äe se u tom periodu ponovno pokuÅ”ati uspostaviti dogovor. Sukladno tome, promjene koje su bile najavljene neÄe se odraditi....
...to je trenutna informacija, postoji moguÄnost da Äe se navedeno i promjeniti, no ako bude bilo kakvih promjena iste Äe biti naznaÄene na vrijeme. S obzirom kako programi ostaju, niÅ”ta se dodatno ne mijenja, odnosno ArenaSport 2 ne ide u Osnovni paket
Arena2=F1
nabijem ih dvostruko
MeÄutim, doÅ”lo je do promjene te Äe Eurosport kanali ostati aktivni kao i do sada na sljedeÄih mjesec dana, te Äe se u tom periodu ponovno pokuÅ”ati uspostaviti dogovor. Sukladno tome, promjene koje su bile najavljene neÄe se odraditi....
...to je trenutna informacija, postoji moguÄnost da Äe se navedeno i promjeniti, no ako bude bilo kakvih promjena iste Äe biti naznaÄene na vrijeme. S obzirom kako programi ostaju, niÅ”ta se dodatno ne mijenja, odnosno ArenaSport 2 ne ide u Osnovni paket
Arena2=F1
nabijem ih dvostruko

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
- zekohonda Verified
- Formula 1
@kush
potpisujem. na žalost ferrarija1345. ybg.
potpisujem. na žalost ferrarija1345. ybg.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Problem je obeÄanje i ne ispunjenje tog obeÄanja... KlasiÄno za ovu državu
I joÅ” jedna stvar F1 vise ne doÄe dvije kutije. To je vrijedilo zadnje dvije godine ali vise ne.
Prijenosi Äe izgledno iÄi samo na areni, kojoj je cijena ni manje ni vise nego 90kn mjeseÄno sto je vise od raznoraznih kutija (ne puÅ”im pa ne mogu usporedit svoje raÄunice)
Naravno neko Äe rec da je s ugovorom jeftinije, ali sto Äe mi to kad neman sigurnost da se prijenosi neÄe preselit. Uostalom F1 ne traje cijelu godinu pa mi i to nepotreban troÅ”ak s obzirom da druge sportove ni ne gledam, izuzev ponekad nogometa
Da se razumijemo, nije nikakav problem dat 35 kn za utrku,dvije ali za 90 ipak je
I joÅ” jedna stvar F1 vise ne doÄe dvije kutije. To je vrijedilo zadnje dvije godine ali vise ne.
Prijenosi Äe izgledno iÄi samo na areni, kojoj je cijena ni manje ni vise nego 90kn mjeseÄno sto je vise od raznoraznih kutija (ne puÅ”im pa ne mogu usporedit svoje raÄunice)
Naravno neko Äe rec da je s ugovorom jeftinije, ali sto Äe mi to kad neman sigurnost da se prijenosi neÄe preselit. Uostalom F1 ne traje cijelu godinu pa mi i to nepotreban troÅ”ak s obzirom da druge sportove ni ne gledam, izuzev ponekad nogometa
Da se razumijemo, nije nikakav problem dat 35 kn za utrku,dvije ali za 90 ipak je

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Jedini upgrade koji imam za ovu sezonu je turbo50 od tscuma tako da nebi trebalo biti problema sve je postimano i spremno za F1.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
-
deny
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Alonso
Pa neka bude na Eurosportu, opet je dobroFerrari1345 je napisao/la:Par novih informacija od strane HT :
Arena2=F1
nabijem ih dvostruko
- zekohonda Verified
- Formula 1
@deny
formula 1 Äe bit na areni, nikakvom eurosportu.
u biti, gledo sam ja devedestih utrke na eurosportu, ali to nije tema naŔe emisije...
u biti, gledo sam ja devedestih utrke na eurosportu, ali to nije tema naŔe emisije...
-
deny
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 4 mj
- Navija za: Alonso
pa ako bude na areni 1 onda Äe to biti super, joÅ” pogotovo uz komentar jednog jedinog i neponovljivog Blaža ali ako ta arena ne bude u osnovnom paketu neÄu plaÄati sporski paket nego Äu opet nažalost biti prisiljen loviti streamove. Nisam lud plaÄati sportski paketzekohonda je napisao/la:@deny
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Ja imam osnovni paket pa gledam Arenu 1,2,3,4Ferrari1345 je napisao/la:Par novih informacija od strane HT :
Arena2=F1
nabijem ih dvostruko
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Takvu sam i ja obavijest dobio.Kush je napisao/la:Rekli su (napisali) da Äe prenosit na a2, ali da Äe i ona biti dostupna u osn. paketu!KrBoy93 je napisao/la:Hocete reci da ce prenosit na areni 1?![]()
il sam ja to krivo skuzio
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kako sad stvari stoje F1 Äe iÄi na Arena 1.
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Cudi me da niko u Hr nema SportKlub? Na SK-u F1 traje full vrijeme, bez reklama + prenose cak i slobodne treninge, idealni su za pracenje F1!
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jel f1 samo na srpskom sportklubu ili se moze i preko iskonovog sportkluba?Slavenowsky je napisao/la:Cudi me da niko u Hr nema SportKlub? Na SK-u F1 traje full vrijeme, bez reklama + prenose cak i slobodne treninge, idealni su za pracenje F1!