VN Katara 19.-21. studenog 2021.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ne govorim da je Bottas svjesno krivac za Maxovo odustajanje, ali je doprinjeo ka tome. Nakon VN Britanije, Max biva opet izbačen iz utrke, to je otprilike 40 bodova minusa. Danas bi Max bio lagan sa 48 bodova prednosti, a vama bi ostalo da istinski kritikujete Bottasa sto je bio kilavac i nije doslovno nista pomogao Lewisu. Ali...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Pa pogledaj brate...Har Kl je napisao/la: 21.11.2021., 20:40Ti sigurno nisi.Ibarac00 je napisao/la:Nije Bottas ispalio Maxa u Mađarskoj?
Nego tko, ja mozda?
Nije davno utrka bila. Pogledaj snimak
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
- vlado Verified
- Formula 1
Sto bi jedan Italian rekao: da mi baba ima tockove bila bi biciklo.Slavenowsky je napisao/la: 21.11.2021., 21:08 Ne govorim da je Bottas svjesno krivac za Maxovo odustajanje, ali je doprinjeo ka tome. Nakon VN Britanije, Max biva opet izbačen iz utrke, to je otprilike 40 bodova minusa. Danas bi Max bio lagan sa 48 bodova prednosti, a vama bi ostalo da istinski kritikujete Bottasa sto je bio kilavac i nije doslovno nista pomogao Lewisu. Ali...
No!
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Meni se baš i nije učinilo da je Gasly odabrao izlazak sa staze kao način puštanja Maxa, pošto bi to bio vrlo rizičan i nelogičan način za puštanje nekoga. Već je greškom izletio i vjerojatno ga drugačije mislio propustiti.Har Kl je napisao/la:Croftya treba izbaciti iz Sky. Ali to ne znači da uvijek priča gluposti. Ono je baš očito bilo, ne znam čemu smijeh?senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 15:10 Ovog Croftya treba hitno izbaciti iz Skya.
Gasly namjerno izasao sa staze da pusti Maxa haha
Ali dobro, lako moguće da sam dobio krivi dojam

-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
Bas sam vidio na redditu da Gasly nije otvorio DRS sve dok ga Max nije prošao tako da mislim da je ipak bilo propuštanje.senna66 je napisao/la: 22.11.2021., 00:48Meni se baš i nije učinilo da je Gasly odabrao izlazak sa staze kao način puštanja Maxa, pošto bi to bio vrlo rizičan i nelogičan način za puštanje nekoga. Već je greškom izletio i vjerojatno ga drugačije mislio propustiti.Har Kl je napisao/la:Croftya treba izbaciti iz Sky. Ali to ne znači da uvijek priča gluposti. Ono je baš očito bilo, ne znam čemu smijeh?senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 15:10 Ovog Croftya treba hitno izbaciti iz Skya.
Gasly namjerno izasao sa staze da pusti Maxa haha
Ali dobro, lako moguće da sam dobio krivi dojam![]()
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ovo se dosta razlikuje od rečenice, u Mađarskoj ispali Maxa ... I dalje ne vidim zašto bi neko trebao mu biti zahvalan. Zahvaljujući njegovom karambolu, meme Hamiltona samog na startu će se još zadugo vrtiti. Jedino gdje mu treba biti Mercedes zahvala je Turska.Slavenowsky je napisao/la: 21.11.2021., 21:08 Ne govorim da je Bottas svjesno krivac za Maxovo odustajanje, ali je doprinjeo ka tome. Nakon VN Britanije, Max biva opet izbačen iz utrke, to je otprilike 40 bodova minusa. Danas bi Max bio lagan sa 48 bodova prednosti, a vama bi ostalo da istinski kritikujete Bottasa sto je bio kilavac i nije doslovno nista pomogao Lewisu. Ali...
Kao što rekoh, ukoliko Max ne osvoji naslov imat će za čim žaliti. Isto mogu reći i za Hamiltona.
Što se tiče Britanije, mogu samo reći sam je kriv za to. Ko od mača živi, od mača i gine. Max i kad napada i kad se brani daje sebi za pravo da može da vozi kao da nema nikoga pored sebe. Očekivati da će mu se Lujo uvijek sklanjati je malo naivno.
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Ja sam fakat ogroman Hamiltonov navijac, a Maxa ne volim od pocetka, a za dio nevoljenja zaslugu ima i stari. Jednostavno mi je odbojan, grub.Har Kl je napisao/la: 22.11.2021., 08:57 Ovo se dosta razlikuje od rečenice, u Mađarskoj ispali Maxa ... I dalje ne vidim zašto bi neko trebao mu biti zahvalan. Zahvaljujući njegovom karambolu, meme Hamiltona samog na startu će se još zadugo vrtiti. Jedino gdje mu treba biti Mercedes zahvala je Turska.
Kao što rekoh, ukoliko Max ne osvoji naslov imat će za čim žaliti. Isto mogu reći i za Hamiltona.
Što se tiče Britanije, mogu samo reći sam je kriv za to. Ko od mača živi, od mača i gine. Max i kad napada i kad se brani daje sebi za pravo da može da vozi kao da nema nikoga pored sebe. Očekivati da će mu se Lujo uvijek sklanjati je malo naivno.
Pa cu opet reci da je ovu sezonu odvozio bolje. Prljavo, al bolje. Imao je vise nesrece nego Hamilton, koji si je ipak, uz Mercedes, dosta sam kriv za prosute bodove.
No isto tako, simpaticna mi je borba ove sezone nakon nerfanja Mercedesa s novim pravilima. Svidja mi se kako se opet dizu.
I da, apsolutno svaki naslov je kombinacija vozaca i auta. I vozacki i konstruktorski.
-
Har Kl
- Formula 1
Odvozio je bolje od Hamiltona, mada je imao i on grešaka i prosipanja bodova svojom krivicom.lukarak je napisao/la: 22.11.2021., 09:17Ja sam fakat ogroman Hamiltonov navijac, a Maxa ne volim od pocetka, a za dio nevoljenja zaslugu ima i stari. Jednostavno mi je odbojan, grub.Har Kl je napisao/la: 22.11.2021., 08:57 Ovo se dosta razlikuje od rečenice, u Mađarskoj ispali Maxa ... I dalje ne vidim zašto bi neko trebao mu biti zahvalan. Zahvaljujući njegovom karambolu, meme Hamiltona samog na startu će se još zadugo vrtiti. Jedino gdje mu treba biti Mercedes zahvala je Turska.
Pa cu opet reci da je ovu sezonu odvozio bolje. Prljavo, al bolje. Imao je vise nesrece nego Hamilton, koji si je ipak, uz Mercedes, dosta sam kriv za prosute bodove.
No isto tako, simpaticna mi je borba ove sezone nakon nerfanja Mercedesa s novim pravilima. Svidja mi se kako se opet dizu.
I da, apsolutno svaki naslov je kombinacija vozaca i auta. I vozacki i konstruktorski.
Stoji da je Hamilton imao više tih momenata. Zato sam i rekao, da će imati za čim žaliti onaj koji ostane kraćih rukava.
- OffLiberyMedia
- Karting
Slabo će imati šta Hamilton da žali ukoliko ne osvoji naslov... Toliko grešaka ove sezone što od njega što od pit wall tabora, prosto je neshvatljivo za tandem Ham+Merc, no desilo se mnogo puta ove sezone što je realnost. Kada se vratimo na 2018. i Ferrari koji su napravili grešku u Italiji a njihiv "kandidat" za titulu u Njemačkoj vrvili su komentari od strane Merc fanova kako već titulu nisu zaslužili. No ipak, to su dvije greške a Hamilton i Merc su ih ove sezone imali mnogostruko puta više. Kako se odjendom promjeni ugao gledanja kod Merc fanova, pa to je čudo. Sve u svemu očekivao sam rutinski naslov na početku sezone za Hamiltona, no njegova vožnja je daleko od šampionske. Zadnje dvije trke jeste dominantan, no dominantan bi bio i Giovanazzi u ovakvom bolidu... Vraćamo se na staro dakle, nažalost.
-
Har Kl
- Formula 1
Naravno da će žaliti ako ne osvoji i naravno da si napisao hrpu glupostiOffLiberyMedia je napisao/la: 22.11.2021., 09:39 Slabo će imati šta Hamilton da žali ukoliko ne osvoji naslov... Toliko grešaka ove sezone što od njega što od pit wall tabora, prosto je neshvatljivo za tandem Ham+Merc, no desilo se mnogo puta ove sezone što je realnost. Kada se vratimo na 2018. i Ferrari koji su napravili grešku u Italiji a njihiv "kandidat" za titulu u Njemačkoj vrvili su komentari od strane Merc fanova kako već titulu nisu zaslužili. No ipak, to su dvije greške a Hamilton i Merc su ih ove sezone imali mnogostruko puta više. Kako se odjendom promjeni ugao gledanja kod Merc fanova, pa to je čudo. Sve u svemu očekivao sam rutinski naslov na početku sezone za Hamiltona, no njegova vožnja je daleko od šampionske. Zadnje dvije trke jeste dominantan, no dominantan bi bio i Giovanazzi u ovakvom bolidu... Vraćamo se na staro dakle, nažalost.

Imaš pravo naravno na svoje mišljenje i ja se neću truditi da ga osporim.
Reći ću samo ovo. Da je Hamilton imao protiv sebe Hamiltona iz 2018. davno bi se oprostio od titule. Da je imao Vettela iz 2018. već bi pio pobjednički šampanjac

Zbog toga što nije tako, došli smo do situacije kakva jeste.
Ja i nakon Meksika nisam gubio vjeru i nadu. Maks ima prednost 8 bodova dvije utrke prije kraja, a vi ste se već predali. Sumnjam da bi tako bilo da u Mercu sjedi Gio

- OffLiberyMedia
- Karting
Koji smo to mi? Izgleda da ako ne navijaš za Luju odmah si "oni", iako zapravo ne navijaš ni za koga. Čudno. Loša globalizacija...
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Mozda ne navijate za Maxa svim snagama kao što ste navijali za Vettela i Ferrari ali se vidi da niste bas tako neutralni, posbeno ne prema Hamiltonu i Mercedesu. Mogu vas razumijeti, dugih je to 7 godina, vjerojatno bi jaOffLiberyMedia je napisao/la: 22.11.2021., 10:55 Koji smo to mi? Izgleda da ako ne navijaš za Luju odmah si "oni", iako zapravo ne navijaš ni za koga. Čudno. Loša globalizacija...
isto tako bio prezasićen da se nastavio Red Bull/Vettel niz.
Nakon Brazila procitao sam barem 20 komentara različitih korisnika koji direktno ili indirektno govore kako je Mercedes ilegalan, a samo 1 komentar u kojem se daje mogućnost da Red Bull ima pad u performansama i da im konfiguracija staze "ne lezi" te da je Hamilton odvozio bez greške pa da je zapravo to napravilo razliku. Ne ulazim u to što je od ovoga ispravno, samo ukazujem na atmosferu komentiranja.
Barem 90% članova ovoga portla navija za Ferrari, velika većina tih istih navija protiv Hamiltona i Mercedesa, to je skupina koja se podrazumijeva pod ovim generaliziranjem koje spominješ. Ti tvrdiš da si neutralan? Pitaj se samo u sebi koga bi radje vidio kao prvaka ove godine, budi iskren prema sebi pa ćeš vidjeti da vrlo vjerojatno imaš neku preferenciju...

- Slavenowsky
- Formula 1
Max sem Monze, nije imao grešaka, RBR zajedno s njim nije nikako grešio, dok Mercedes sa Hamiltonom itekako. Poenta je da Maxa su koštale greške Mercedesa, koje je pored Hamiltona I Bottas doprinjeo. Bottas jeste izbacio Maxa sa utrke, ja ne znam šta tebi nije jasno tu? Napravio je lancani sudar, gdje je izbio 3 vozaca sa staze. RBR će zbog tuđih grešaka da izgubi titulu, u ovome slučaju od Mercedesa kako god da okreneš.Har Kl je napisao/la: 22.11.2021., 08:57Ovo se dosta razlikuje od rečenice, u Mađarskoj ispali Maxa ... I dalje ne vidim zašto bi neko trebao mu biti zahvalan. Zahvaljujući njegovom karambolu, meme Hamiltona samog na startu će se još zadugo vrtiti. Jedino gdje mu treba biti Mercedes zahvala je Turska.Slavenowsky je napisao/la: 21.11.2021., 21:08 Ne govorim da je Bottas svjesno krivac za Maxovo odustajanje, ali je doprinjeo ka tome. Nakon VN Britanije, Max biva opet izbačen iz utrke, to je otprilike 40 bodova minusa. Danas bi Max bio lagan sa 48 bodova prednosti, a vama bi ostalo da istinski kritikujete Bottasa sto je bio kilavac i nije doslovno nista pomogao Lewisu. Ali...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Fora je u tome da je Max izgubio 50 bodova od Hamiltona u britaniji i 39 bodova od Bottasa u Mađarskoj i u tome je problem jer Hamilton nije adekvatno kaznjen.

-
Har Kl
- Formula 1
Ne znam kako računaš greške. Odmah prva utrka i greška sa bržim bolidom pretiče van staze. Dok je vratio poziciju prošao voz i poklonio pobjedu. Jel to greška? Britanija, Monza, Katar su još neke koje mi padaju na pamet. Vjerovatno ima još.
RB muljanje sa pritiskom guma u Baku, jel to greška RB?
Pa ovo testiranje krila u prethodnoj utrci i zanemarivanje svog setupa? Greška u setup u Turskoj i poklanjanje pobjede?
I ne. RB će prvenstveno zbog svojih grešaka izgubiti (ako izgubi).
Hajde da ostavimo brojanje grešaka za kraj sezone, mada je bezveze. Priznao sam već da je Max bolje odvezao sezonu i da je RB bolje odradio posao od Mercedesa. Samo daleko je to od neke idealne sezone
Pa ovo testiranje krila u prethodnoj utrci i zanemarivanje svog setupa? Greška u setup u Turskoj i poklanjanje pobjede?
Hajde da ostavimo brojanje grešaka za kraj sezone, mada je bezveze. Priznao sam već da je Max bolje odvezao sezonu i da je RB bolje odradio posao od Mercedesa. Samo daleko je to od neke idealne sezone
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Pirelli je nakon istrage rekao da su ekipe (Red Bull i Aston Martin) poštovale zadane parametre. Opet pričanje iz da ne kažem čega pa onda "opovrgni ako nije točno"?

Btw., Hamilton je u Kataru vozio drukčiju specifikaciju bolida u usporedbi s Bottasom, te je na raspolaganju imao ~50ks više od Honde. Nije? Pronađi izvor pa opovrgni.

- Slavenowsky
- Formula 1
Hajmo logički gledati. Gledaj samo rezultate utrka. Hamilton je sasvim sigurno bio brži u Britaniji, dok u Mađarskoj ne. Kada se samo te utrke zbroje, onda dobijamo da je Max u minusu 45 bodova. Dakle kada sve zbrojimo Max je vec sampion u Kataru!Har Kl je napisao/la: 22.11.2021., 13:03 Ne znam kako računaš greške. Odmah prva utrka i greška sa bržim bolidom pretiče van staze. Dok je vratio poziciju prošao voz i poklonio pobjedu. Jel to greška? Britanija, Monza, Katar su još neke koje mi padaju na pamet. Vjerovatno ima još.
Bakuu nije bila samo kobna za Maxa I za Strolla je bila. Ja se baziram na 2 utrke koje su bile kobne za Maxa, a u obe akteri su bili Mercedesovi vozači. Baku nisam htio da spominjem, a mogao sam i to je bila staza u kojoj je Max mogao dobro profitirati. Hamilton bi skoro pa 3 utrke do kraja izugubio šampionat, a ovako su i dalje 'in'.
Mercedes se 4 utrke do kraja odjednom "preporodio", sada im sve ide na ruku, brzina koju su dobili daje im za pravo da samo kopiraju RBR u odlukama i sve je gotovo. Sto se tice RBR za njih je bila idealna sezona, dok im Mercedes nije "presudio".