VN Katara 19.-21. studenog 2021.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa očito im je dosadilo stalno hornerovo kukanje. Em je motor, em je ovjes koji se spušta. Sada je na red došlo zadnje krilo. prije toga su spominjali prednje. Dakle nema dijela bolida koji rb nije proglasio ilegalnim . I to nakon fia-nog poklona na početku ezone u vidu kresanja svih prednosti mercedesovog koncepta bolida. Bolje bi im bilo da su pazili na svoje krilo umjesto što su gledali mercedesovo. Možda im se ne bi perez kvalificirao na 11. mjesto.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Leclerc vozio kvale sa oštećenom šasijom.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
FIA potvrdila za Formel1.de da neće biti istrage za Verstappena, zbog incidenta sa duplom žutom zastavomCrashOverride je napisao/la: 20.11.2021., 17:34Ma da... Nek se biju pod parolom last man standing...Har Kl je napisao/la: 20.11.2021., 17:31 Ne očekujem nikakve sankcije.
Ipak se bore za titulu prvaka![]()
Za titulu je ipak..
Pravila cemo provoditit na drugima...
https://m.formel1.de/news/news/2021-11- ... verstappen
Neće da se miješaju

#letthemrace
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Više se ovako miješaju što su Maxu "oprostili" dvije čiste...
Iskreno se nadam da ce Mercedes i Hamilton vec sutra znacajnije podebljat bodove. Mozda tako Horner i Verstappen dobiju srčani i sezona bude riješena
Iskreno se nadam da ce Mercedes i Hamilton vec sutra znacajnije podebljat bodove. Mozda tako Horner i Verstappen dobiju srčani i sezona bude riješena

Zadnja izmjena: AMG, dana/u 20.11.2021., 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Navikli smo na to vec tako da nije vise uopce iznenadjenje...
Politika je uvijek bila jaca od icega...
Politika je uvijek bila jaca od icega...
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
gasly vozi na vrlo viskokom nivou cijelu sezonu. yuki šteka, inače bi pitanje pete pozicije u konstruktorima već bilo riješeno.Pastor je napisao/la: 20.11.2021., 16:58 Ko reče da AlphaTauri nije dobar bolid? I Tsunoda u zadnje vrijeme redovno ulazi u Q3...
Da je Gasly ovako vozio cijelu sezonu, kao zadnjih nekoliko utrka, tek bi se onda moglo reći da je vozačina. I nebi bilo dileme ko je peta ekipa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Cudno mi bilo, onoliki zaostatak, znam da je Leca u kvalama ponajbolji...

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Vettel je nešto izjavio da su bile duple žute kad je on prolazio. I da su ih onda makli jer je Verstappen nailazio... Kod Verstappena je bila situacija da su mahali na stazi zastavama, a da nije bila digitalna obavijest, ni na volanu ni na semaforima. Isto tako se Vettel dotakao njegove kazne sa početka sezone u Bahreinu, kada se Mazepin izvrtio. Bila je slična situacija, da se nije još bila uključila obavijest, ali su mu u obrazloženju kazne napisali da je trebao pretpostaviti da je situacija za duplu žutu zastavu.Har Kl je napisao/la: 20.11.2021., 18:16FIA potvrdila za Formel1.de da neće biti istrage za Verstappena, zbog incidenta sa duplom žutom zastavomCrashOverride je napisao/la: 20.11.2021., 17:34Ma da... Nek se biju pod parolom last man standing...Har Kl je napisao/la: 20.11.2021., 17:31 Ne očekujem nikakve sankcije.
Ipak se bore za titulu prvaka![]()
Za titulu je ipak..
Pravila cemo provoditit na drugima...
https://m.formel1.de/news/news/2021-11- ... verstappen
Neće da se miješaju
#letthemrace

Ništa neobično za suđenje. Ali prije sam mišljenja da ni Vettel tada nije trebao biti kažnjen kao ni Max sada. Ko im je kriv što im te obavijesti ne dolaze na vrijeme...
-
Har Kl
- Formula 1
Obavijest na volanu je samo jedan od signala. Mislim da ni Hamilton u Austriji nije imao obavijest na volanu (a tada sigurno nisi bio mišljenja da nije trebao biti kažnjen).
On board svih vozača (osim #blessed koji je završio svoj brzi krug)
On board svih vozača (osim #blessed koji je završio svoj brzi krug)
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/max-verst ... ag-breach/
max je ipak pozvan kod sudaca
"It’s a similar offence to Lewis Hamilton’s at the 2020 Austrian Grand Prix. There, he initially wasn’t penalised, convincing the stewards that he hadn’t seen the flags, but was given a three-place grid penalty just before the race after an appeal by Red Bull."
E da sada vidimo dosljednost. Ili će po običaju biti proizvoljno.
max je ipak pozvan kod sudaca
"It’s a similar offence to Lewis Hamilton’s at the 2020 Austrian Grand Prix. There, he initially wasn’t penalised, convincing the stewards that he hadn’t seen the flags, but was given a three-place grid penalty just before the race after an appeal by Red Bull."
E da sada vidimo dosljednost. Ili će po običaju biti proizvoljno.

-
Har Kl
- Formula 1
Izgleda da je i Sainz pozvan kod sudaca.
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1462132132600586246 Bila bi fora da on popije kaznu, a Maxa puste da se utrkuje
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1462132132600586246 Bila bi fora da on popije kaznu, a Maxa puste da se utrkuje

Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 20.11.2021., 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Mislim da toliki debili nisu...Har Kl je napisao/la: 20.11.2021., 20:00 Izgleda da je i Sainz pozvan kod sudaca.
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1462132132600586246 Bila bi fora, da on popije kaznu, a Maxa puste da se utrkuje![]()
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
A šta znaš ... Možda ne budu iste sudije u 13:00 i 13'30CrashOverride je napisao/la: 20.11.2021., 20:01Mislim da toliki debili nisu...Har Kl je napisao/la: 20.11.2021., 20:00 Izgleda da je i Sainz pozvan kod sudaca.
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1462132132600586246 Bila bi fora, da on popije kaznu, a Maxa puste da se utrkuje![]()

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Yellow flags je ozbiljan prekršaj i ako je tako, to je za kaznu.
S druge strane, kad sam gledao live jučer, čudio sam se kako se Gaslyev bolid vidno oštećen vuče pravcem, a gore u kutu nema žute zastave na grafici, a na kratko je par sekundi prije bila.
S druge strane, kad sam gledao live jučer, čudio sam se kako se Gaslyev bolid vidno oštećen vuče pravcem, a gore u kutu nema žute zastave na grafici, a na kratko je par sekundi prije bila.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
A double yellow flags (u Maxovom slučaju) još ozbiljniji. Bottas i Sainz nisu usporili na yellow flags, Norris, Ocon i Yuki takođe nisu usporili, ali nisu bili "pod žutim zastavama". Jedino su usporili Alonso i Vettel.MSC je napisao/la: 21.11.2021., 10:05 Yellow flags je ozbiljan prekršaj i ako je tako, to je za kaznu.
E sad, vodstvo trke je navodno greškom

A koliku su 3.14zdariju napravili dovoljno govori ovo ispod (ako je tačno). Mislim, ovo je na nivou djeteta od 5 godina koje se igra sa tasterima i prekidačima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”