Na Valtera bilo 1.90 Perez 1.70 čak i kladuše znaju, ali eto VSC je ucinio svoje.
VN Brazila 12.-14. studenog 2021.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Sto se tice borbe jedna od najboljih koje sam gledao. Stvarno dva majstora na vrhuncu. Maxu posebno skidam kapu jer vrhunski se borio u ocito inferiornom bolidu spram Mercedesa danas.
Nike bas idealna situacija za RB kad vidis ovaj pace Mercedesa. Maxu bi bilo idealno da uspije izvuci pobjedu i onda dva druga mjesta, al bit ce tesko.
Nike bas idealna situacija za RB kad vidis ovaj pace Mercedesa. Maxu bi bilo idealno da uspije izvuci pobjedu i onda dva druga mjesta, al bit ce tesko.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Gilles je napisao/la: 14.11.2021., 19:51Pa crni SennaIbarac00 je napisao/la:Ne znam zasto Brazilci vole ovoliko Hama, s obzirom da je Massi ukrao naslov u zadnjem zavoju. Sam ću da izađem.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
U RB-u se moraju nadati da je ovo bilo čisto zbog novog motora. Ako je, ne vjerujem da će moći ovako odvrtati motor na preostalim utrkama.Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 19:52

- Iceman
- Formula 1
Pa i da je samo zbog novog motora opet nije dobro
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ak je samo do motora, mogu ovako svaku utrku do krajasenna66 je napisao/la: 14.11.2021., 19:55U RB-u se moraju nadati da je ovo bilo čisto zbog novog motora. Ako je, ne vjerujem da će moći ovako odvrtati motor na preostalim utrkama.Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 19:52
Fino Alla Fine
- Iceman
- Formula 1
Bas gledam kak izgleda Losail. Neka mjesavina Turske i Bahreina.
Sudijska Arabija staza kao da ju je netko u Mercedesu crtao.
Abu Dhabi standardno Mercova staza.
Dakle ak ovi japanci ne natoce neki juicy u tu Hondu mogu se slikati sa oba prvenstva.
Dakle ak ovi japanci ne natoce neki juicy u tu Hondu mogu se slikati sa oba prvenstva.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
To ja i govorim cijelo vrijeme da bude napeto prvenstvo max je morao dobiti brazil .. jer ne vidim ni jednu od ovih staza na kojima bi red bull mogao biti tu negdje sa mercom al da ima logike mjenjati motor i +5 svaku utrku definitivno ima.Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 20:08 Bas gledam kak izgleda Losail. Neka mjesavina Turske i Bahreina.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Jeddah staza ima prosječnu brzinu od 250 km/h, ta staza gotovo sigurno ide Mercedesu. Vozi se pun gas, prva dva zavoja i zadnji zavoj ima jače kočenje sve ostalo je gas do daske.Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 20:08 Bas gledam kak izgleda Losail. Neka mjesavina Turske i Bahreina.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 14.11.2021., 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Vrh vikenda je misteriozni nestanak maxovog onboarda kad ga je izgurao van.
Ono je bas bilo guranje i definitivno za kaznu. Kao sto rekoh, ne krivim za to al za kaznu je.
Opcenito je ham nekako usao mekano u sezonu sa dosta respekta. Imola, spanjolska, danas a ima jos... Bas je izbjegavao agresivnost i dao maxu da se razmase kao stonje on 2014/5 protiv rosberga...
Bit ce napeto do kraja. Max ce sigurno uzet jednu pobjedu. Predobar je da ne bi u 3 utrke niti jednu dobio.
Ono je bas bilo guranje i definitivno za kaznu. Kao sto rekoh, ne krivim za to al za kaznu je.
Opcenito je ham nekako usao mekano u sezonu sa dosta respekta. Imola, spanjolska, danas a ima jos... Bas je izbjegavao agresivnost i dao maxu da se razmase kao stonje on 2014/5 protiv rosberga...
Bit ce napeto do kraja. Max ce sigurno uzet jednu pobjedu. Predobar je da ne bi u 3 utrke niti jednu dobio.
- Iceman
- Formula 1
To sam i ja rekao. Morao je dobiti Brazil da bi imao relativno komotnu situaciju. Sad od ovog trenutka zna da mora imati dva druga mjesta i jednu pobjedu. Samo je pitanje dali moze recimo doci do drugog mjesta u S. Arabiji uz ovakav Mercedes. Na drugu stranu pak imas Bottasa koji bi relativno mogao biti bezopasan upravo na stazama na kojima nikad nije vozio. Nezz mislim da se lagano nadvio crninoblak nad Milton KeynesCale od Lewisa je napisao/la: 14.11.2021., 20:10To ja i govorim cijelo vrijeme da bude napeto prvenstvo max je morao dobiti brazil .. jer ne vidim ni jednu od ovih staza na kojima bi red bull mogao biti tu negdje sa mercom al da ima logike mjenjati motor i +5 svaku utrku definitivno ima.Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 20:08 Bas gledam kak izgleda Losail. Neka mjesavina Turske i Bahreina.
- Iceman
- Formula 1
Nema potrebe piliti naopako sa ovom zadnjom recenicom. Sto ce biti ako ne dobije ni jednu od preostale 3 utrke? Zar onda nije predobar?zelot je napisao/la: 14.11.2021., 20:19 Vrh vikenda je misteriozni nestanak maxovog onboarda kad ga je izgurao van.
Valjda si gledao danasnju utrku. Mogao si vidjeti da je Mercedes letio kao da su nalili kerozin.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Iceman je napisao/la: 14.11.2021., 19:52 Sto se tice borbe jedna od najboljih koje sam gledao. Stvarno dva majstora na vrhuncu. Maxu posebno skidam kapu jer vrhunski se borio u ocito inferiornom bolidu spram Mercedesa danas.
Lewis 305kmh na kraju pravca Max 300kmh, nije neka razlika bez DRSa i slipstreama + Red Bull odličan u middle sectoru pa tako DRS detekcija nije na optimalnom mjestu za Mercedes da nije ovako Mercedes bi zgazio Maxa u 6. krugu. Stvarno odličan pace Mercedesa i Hamiltona.
Kako komemtirate Maxovo nedobijanje kazne? U svrhu natjecanja okay, bolje da nije dobio, ali uslova za kaznu itekako ima...
Sainz vs Norris? O kakvom je squeezanju govorio Sainz, pa imo je citav bolid mjesta lijevo... Ja bi za ono dijelio kazne.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Kazna za Maxa čista kao suza, ni sebi ni Hamiltonu nije ostavio mjesta, nema za cilj proći zavoj nego izgurati protivnika.AMG je napisao/la: 14.11.2021., 20:25
Lewis 305kmh na kraju pravca Max 300kmh, nije neka razlika bez DRSa i slipstreama + Red Bull odličan u middle sectoru pa tako DRS detekcija nije na optimalnom mjestu za Mercedes da nije ovako Mercedes bi zgazio Maxa u 6. krugu. Stvarno odličan pace Mercedesa i Hamiltona.
Kako komemtirate Maxovo nedobijanje kazne? U svrhu natjecanja okay, bolje da nije dobio, ali uslova za kaznu itekako ima...
Sainz vs Norris? O kakvom je squeezanju govorio Sainz, pa imo je citav bolid mjesta lijevo... Ja bi za ono dijelio kazne.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
[youtube]v=ycZlVl_zgvI[/youtube]
Eto situacije.
Mogao je Verstappen definitivno bolje proći kroz taj zavoj i vjerojatno ostati u granicama staze.
Eto situacije.
Mogao je Verstappen definitivno bolje proći kroz taj zavoj i vjerojatno ostati u granicama staze.
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...znam da je lako biti general poslije bitke ali mislim da je RB trebao maxu isto mijenjati motor, i to baš na ovoj utrci, benefit je prevelik u odnosu na kaznu...nadalje bi im se moglo obiti o glavu ne mijenjanje i mijenjanje...taktički ovo nisu dobro odigrali...
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kolega, Ham. Ide mekano, "respektno" uvijek kada misli da ima bolid kojim ce prije ili kasnije proći bez problema.zelot je napisao/la: 14.11.2021., 20:19 Vrh vikenda je misteriozni nestanak maxovog onboarda kad ga je izgurao van.
Kada shvati da to nije tako onda krene laktaranje.
Zašto se nije s nikim laktao osim Rosbergom 2014-15-16?
Lako biti fin kada znas da ćeš biti 1.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Norris je tu kriv al je samo sebe zakino pa je ok...AMG je napisao/la: 14.11.2021., 20:25
Sto se tice stiskanja, toga svakako nije bilo...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šta reći. Jadni, svi ih potkradaju.