VN Brazila 12.-14. studenog 2021.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
hamilton 3.50 koef. bottas 4,50 koef. supersport navali narode 

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Moja prognoza: Hamilton Bottas Sainz Max Leclerc Lando.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja gledam portale i ne vjerujem u šta su se F1 fanovi pretvorili. Mogu razumijet klince koji žive na instagramu, glume seoske celebritye i to ali stari fanovi...
Slave jučerašnju Lewisove vožnju kao da je nešta posebno, a izgleda kao da Mercedesom vozis po autputu i prestižeš golfove dvoje, poneku trojku.
Ne kazem da nije agresivan bio Lewis i sve to ali taj video koji je F1 objavila kao P20 > P5 je eklafantan primjer dominantnog auta na pravcu i u DRSu.
Sad je to najbolja vožnja ikad, ovo, ono. Koji je kurac svima? Jel svi prate sport unazad zadnjih 5 godina ili su ga pratili dok je bio utrkivanje za pravo? Pa ovo nije u top 500 vožnji, nije ni u Lewisovih top 50.
Slave jučerašnju Lewisove vožnju kao da je nešta posebno, a izgleda kao da Mercedesom vozis po autputu i prestižeš golfove dvoje, poneku trojku.
Ne kazem da nije agresivan bio Lewis i sve to ali taj video koji je F1 objavila kao P20 > P5 je eklafantan primjer dominantnog auta na pravcu i u DRSu.
Sad je to najbolja vožnja ikad, ovo, ono. Koji je kurac svima? Jel svi prate sport unazad zadnjih 5 godina ili su ga pratili dok je bio utrkivanje za pravo? Pa ovo nije u top 500 vožnji, nije ni u Lewisovih top 50.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Menio bilo dobro sto je skuzio kako pretjecati te bolide bez ikakvog rizika.... Malo je dotjerao strategiju i onda je sve bilo u njegovim rukama, minimalan rizik uz dobru efikasnost.. Apsolutnop nista posebno obzirom na prikazane brzine ali i dalje to treba odvest i meni to spada u just another day in the office a ne nesto bogovski... Ima covjek 7 naslova, 100 pobjeda - nije to izveo Mazepin pa svi u cudu...
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Odvozio je onako kako se i očekivalo za njega.
Nevejerojatno kako Mercedes leti na ovoj stazi. Zaista sam uvjeren da ako Max ne prestigne Bottasa na startu da je to Mercedesov 1-2 i to možda čak i Hamilton na 1.
U 24 kruga na sekundu od Pereza, što će tek biti u utrci.
Nevejerojatno kako Mercedes leti na ovoj stazi. Zaista sam uvjeren da ako Max ne prestigne Bottasa na startu da je to Mercedesov 1-2 i to možda čak i Hamilton na 1.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@senna66
Ako je Merc na 1-2 onda je sigurno Lewis na P1....
Brzina je stvarno odlicna.. Vjerujem da ce danas Max bit agresivniji prema Bottasu jer mu je dobitak puno veci nego jucer tako da se ne bi zanosio previse... Bottas nema odgovora na agresivnost koju Max nosi sa sobom, puknut ce i napravit gresku kao i do sad..
Ako je Merc na 1-2 onda je sigurno Lewis na P1....
Brzina je stvarno odlicna.. Vjerujem da ce danas Max bit agresivniji prema Bottasu jer mu je dobitak puno veci nego jucer tako da se ne bi zanosio previse... Bottas nema odgovora na agresivnost koju Max nosi sa sobom, puknut ce i napravit gresku kao i do sad..
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Quali mod 20 krugova s novim motorom - bez obzira odradio je sjajan posao.senna66 je napisao/la: 14.11.2021., 09:38 Odvozio je onako kako se i očekivalo za njega.
Mercedes je ovdje dosta brži bolid, Lewis bude sigurno u igri za pobjedu...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bit će sigurno Hamilton 1. ako bude Mercedes 1-2 haha Nisu ludi da za lakih 7 bodova Hamiltona uskraćuju...senna66 je napisao/la: 14.11.2021., 09:38 Odvozio je onako kako se i očekivalo za njega.
Što se tiče jučerašnje Hamiltonove izvedbe, imao je daleko najbrži bolid, ali treba mu čestitati na hrabrosti, ali on mora sad derati taj Mercedes maksimalno i pod velikim rizikom, jer je to jedini put do vraćanja u igru za titulu. Sviđa mi se takav pristup Mercedesa i mislim da su si tako povećali šanse u završnici.
No, treba uzeti u računicu sa su drugi vozači jučer ulagali minimalan rizik u obrani pozicija, pogotovo Leclerc i Norris koji su tim imali mnogo za izgubiti, a Hamilton bi svakako iza njih startao u utrci.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ja nisađ uvjeren u pobjedu Hamiltona. Treba mu se svašta nešto poklopiti i bar dva SC.
Mislim da će se Mercedes fokusirati na pobjedu Bottasa. Najvažnije je da nakon prvog boxa Bottas ostane ispred.
A ako se Hamilton nađe kasnije na P2, lako je zamijeniti pozicije.
Mislim da će se Mercedes fokusirati na pobjedu Bottasa. Najvažnije je da nakon prvog boxa Bottas ostane ispred.
A ako se Hamilton nađe kasnije na P2, lako je zamijeniti pozicije.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Da nije usporio zbog Kimija koji se izvrtio neke bolide je mogao puno brže proći.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Možda ti jesi, ali nije većina, nije ni moderator Vetma, znam da ne mora, ništa se ne mora, samo je po meni malo nepravedno forsiranje hajke na nekoga koga se ne voli iz osobnih/navijačkih razloga.CrashOverride je napisao/la: 14.11.2021., 05:45Kako nismo.. Neki smo ga dan napadali da je tukac jer svima govori da su idioti...blown diffuser je napisao/la: 13.11.2021., 21:25Nije li Max za vrijeme trke na radio rekao "Fucking gear sync"AMG je napisao/la: 13.11.2021., 21:18
Ne branim Tota, ali ne mogu ne primijetiti da se niste ovako raspisali na Maxove psovke, a prvi ste koji sucima prigovarate ne konzistentnost.
#vjerodostojno![]()
A fucking gear sync i fuck them all nisu ni za kakvu usporedbu![]()

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Šta reći za Brundlea, koji ima 62 godine i bivši je vozač.MSC je napisao/la: 14.11.2021., 09:18 Ja gledam portale i ne vjerujem u šta su se F1 fanovi pretvorili. Mogu razumijet klince koji žive na instagramu, glume seoske celebritye i to ali stari fanovi...
Shvatam da mu je Hamdo zemljak, ali....
A Crofty bio i ostao debil.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jesam, da...AMG je napisao/la: 14.11.2021., 11:07Možda ti jesi, ali nije većina, nije ni moderator Vetma, znam da ne mora, ništa se ne mora, samo je po meni malo nepravedno forsiranje hajke na nekoga koga se ne voli iz osobnih/navijačkih razloga.CrashOverride je napisao/la: 14.11.2021., 05:45Kako nismo.. Neki smo ga dan napadali da je tukac jer svima govori da su idioti...blown diffuser je napisao/la: 13.11.2021., 21:25
Nije li Max za vrijeme trke na radio rekao "Fucking gear sync"![]()
Opet, ne moze u istu knjigu "fuck them all" od jednog Tota upuceno kome sve ne, "fucking gear sync" od telca poput Maxa upuceno opremi na autu i "fucking idiot" od tog istog telca upuceno drugom neodgojenom telcu Tsunodi..
Sto se tice hajke, prisutna je svakako, vjerojatno i iz tih razloga koje spominjes ali ce sa razlogom vise odjeknuti takav jezik jednog Tota koji je to sto je nego jednog klinca Maxa za volanom...
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
AMG i ne govori da je Totovo ponašanje primjereno. Govori o reakcijama na njegovo ponašanje.CrashOverride je napisao/la: 14.11.2021., 11:30Jesam, da...AMG je napisao/la: 14.11.2021., 11:07Možda ti jesi, ali nije većina, nije ni moderator Vetma, znam da ne mora, ništa se ne mora, samo je po meni malo nepravedno forsiranje hajke na nekoga koga se ne voli iz osobnih/navijačkih razloga.CrashOverride je napisao/la: 14.11.2021., 05:45
Kako nismo.. Neki smo ga dan napadali da je tukac jer svima govori da su idioti...
Opet, ne moze u istu knjigu "fuck them all" od jednog Tota upuceno kome sve ne, "fucking gear sync" od telca poput Maxa upuceno opremi na autu i "fucking idiot" od tog istog telca upuceno drugom neodgojenom telcu Tsunodi..
Sto se tice hajke, prisutna je svakako, vjerojatno i iz tih razloga koje spominjes ali ce sa razlogom vise odjeknuti takav jezik jednog Tota koji je to sto je nego jednog klinca Maxa za volanom...
Stvar percepcije. Meni je gore fucking idiot, upućen lično svom kolegi, nego fuck them all, upućeno generalo. Ali ne bitno, ja se ne slažem da je primjereno u eter pustiti bilo koju od te dvije poruke.
I prestanite molim vas zvati Maxa klincem. Dokle više ...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Da, nije vise klinac... Navika govorit da je netko neodgojeni klinjo..
Ne mogu shvatit kako ti moze bit gore nazivanje tukca Tsunode idiotom i je*anje svih al ajd...
A sto se reakcije tice, zar stvarno smatras da Maxovo Tsunodi i softveru na autu i Totove rijeci upucene svima trebaju imat istu reakciju i zastupljenost u medijima...
Ne mogu shvatit kako ti moze bit gore nazivanje tukca Tsunode idiotom i je*anje svih al ajd...
A sto se reakcije tice, zar stvarno smatras da Maxovo Tsunodi i softveru na autu i Totove rijeci upucene svima trebaju imat istu reakciju i zastupljenost u medijima...
Fino Alla Fine