VN Brazila 12.-14. studenog 2021.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Bottas, Ham, Sainz, Lando odlične vožnje. Sainz pospremio Pereca u džep. RB se muči u drs zoni, pretjecanje jedino ako nekoga uhvate na spavanju na kočenju.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Trebamo kišu sutra. Za Mercedes je ovo easy mode 

"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Mislim da je vise do neisplativosti rizika kojeg nosi napad na Bottasa nego do njegove brzine..zelot je napisao/la: 13.11.2021., 21:10 Cak i bottasov merc moze na meksim gumama bez problema zadzati maxa izvan pokusaja uopce.
U utrci kad je u pitanju 7 bodova Max ce sigurno ulozit vise agresivnosti a samim time i rizika a onda je Bottas čunj...
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ne treba preterivati. Iskoristio je najbolje od onoga sto su kao ekipa usrali. Ne samo da je iskoristio vec je odradio briljantan posao da nulira stetu koju je ekipa napravila.Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.11.2021., 21:09 Fino Hamilton iskoristi blagonaklonost FIA-e![]()
Bottas s iskoristi odlično S gume na startu i zadrža P1 do kraja.
Max na sigurno.
A Sainz odličan, po meni je odradio najbolji posao danas.
Perez s druge strane preloš, Hamilton mu na kraju bio skoro u DRS-u![]()
Max mora ići na pobjedu sutra, ako ikako mogne. Jer je ovaj Hamiltonov Mercedes brži od svih ostali i više već jučer u kvalifikacijama. Tako da bi u slučaju P2 vrlo lako mogao otići iz Brazila sa +4 ili +5 bodova više od Hamiltona.
No!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Toto napravio show za javnost, kad se već ne može žaliti onda je lijepo poručio Lewisu na team radio "fuck them all".CrashOverride je napisao/la: 13.11.2021., 21:07Sta bi?
Ugasio sam kad sam vidio mahanje checkered zastavom...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Samo potvrdjuje pricu kako je lako bit ugladjen i fin gospodin (ono pravi mamin sin) kad si u svakom danom trenutnku minimalno brzi pola sekunde od ikoga..avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:13Toto napravio show za javnost, kad se već ne može žaliti onda je lijepo poručio Lewisu na team radio "fuck them all".CrashOverride je napisao/la: 13.11.2021., 21:07Sta bi?
Ugasio sam kad sam vidio mahanje checkered zastavom...
Fino Alla Fine
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Ne branim Tota, ali ne mogu ne primijetiti da se niste ovako raspisali na Maxove psovke, a prvi ste koji sucima prigovarate ne konzistentnost.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:05 Fuck them all? A djeca koja gledaju? Bože dragi...![]()
Inače, ovdje će Mercedes sve pomesti, sutra 1-2. Ovako kako je danas Hamilton vozio ja vozim kad u igri stavim AI na 30%.
#vjerodostojno

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Lewis sa novim motorom jeste, a Bottas i nije neka dominacija, odnosno ima Max itekako šanse da prođe Bottasa regularno.senna66 je napisao/la: 13.11.2021., 21:15 Sutra je pobjeda Hamiltona itekako moguća.
Max ako ne pretekne Bottasa na startu mislim da će to bit vrlo duga i mučna utrka za Maxa.
Mercedes je na ovoj stazi dominantan.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Pa krivi su kao kuća, čemu onda fuck them all.
"What a little star." May 26, 2012.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Cek pa mora startati iz pit lane pa mjenjao je krilo..ahaaaa da sad sam se sjetio on je hamilton pa za njega parc ferme ne vrijedi 

-
zelot
- Formula 1
Haha , odlicni komentari 

Da, ko igrica je izgledalo. Bit ce sutra ludo. I da, staza je divota, jedna od najtecnijih ikada.
Merc bi mogao ovdje fino ubrati ako ne bude nepredvidivih situacija.
Sutra je zadnji voz sto bi se reklo u narodu. Ham kako god da zna i umije, mora uzet vise bodova od maxa, puno vise a merc kao mocad ce imat jos sanse ali za vozacku je kaos, voda do brkova...

Da, ko igrica je izgledalo. Bit ce sutra ludo. I da, staza je divota, jedna od najtecnijih ikada.
Merc bi mogao ovdje fino ubrati ako ne bude nepredvidivih situacija.
Sutra je zadnji voz sto bi se reklo u narodu. Ham kako god da zna i umije, mora uzet vise bodova od maxa, puno vise a merc kao mocad ce imat jos sanse ali za vozacku je kaos, voda do brkova...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nije li Max za vrijeme trke na radio rekao "Fucking gear sync"AMG je napisao/la: 13.11.2021., 21:18Ne branim Tota, ali ne mogu ne primijetiti da se niste ovako raspisali na Maxove psovke, a prvi ste koji sucima prigovarate ne konzistentnost.avetma je napisao/la: 13.11.2021., 21:05 Fuck them all? A djeca koja gledaju? Bože dragi...![]()
Inače, ovdje će Mercedes sve pomesti, sutra 1-2. Ovako kako je danas Hamilton vozio ja vozim kad u igri stavim AI na 30%.
#vjerodostojno

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Gilles
- GP3
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iznenadilo me je kako je Norris lako riješio Leclerca u DRS zoni. Bit će da taj novi Ferrarijev motor i dalje dobro inferioran Mercedesovom...
Sainz je stvarno odličan posao uradio
Sainz je stvarno odličan posao uradio