vlado je napisao/la: 13.11.2021., 20:45
Ovaj format je najbolja stvar za f1 od kako je pratim.
Meni je ovaj sprint sranje, da prostiš
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Fuck them all? A djeca koja gledaju? Bože dragi...
Inače, ovdje će Mercedes sve pomesti, sutra 1-2. Ovako kako je danas Hamilton vozio ja vozim kad u igri stavim AI na 30%.
Bottas s iskoristi odlično S gume na startu i zadrža P1 do kraja.
Max na sigurno.
A Sainz odličan, po meni je odradio najbolji posao danas.
Perez s druge strane preloš, Hamilton mu na kraju bio skoro u DRS-u
Max mora ići na pobjedu sutra, ako ikako mogne. Jer je ovaj Hamiltonov Mercedes brži od svih ostali i više već jučer u kvalifikacijama. Tako da bi u slučaju P2 vrlo lako mogao otići iz Brazila sa +4 ili +5 bodova više od Hamiltona.
Wooow bottas. Svaka cast. Mislio sam da nema sanse da iscupa ovo. Takodjer i hamilton. Odlican tempo, odlicna brzina i da, hroa vozaca se ne bi znala ovako provozati kroz grid nego. Miskim da ham sutra moze i pobjediti.
Cak i bottasov merc moze na meksim gumama bez problema zadzati maxa izvan pokusaja uopce.
Mercedes je danas prolazio pored svih ekipa ko kroz putar na jednako starim gumama. Jedino rbr moze pruzit otpor ali i tu vidimo da se bottas drzi. Sudeci po ovom sprintu.
Odlican je bio. Bravo za sainza kako se branio od pereza. Bilo je gro akcije.
Checo
Evo i boda za Ferrari na sprintu.
I dalje, sprint mi je teško sranje.
I dalje, smatram da je Sir sutra trebao startati iz boxa.
Svi koji pominjete nekakvu "pravednost i objektivnost", da li smatrate da je ok da se za kaznu za nelegalan bolid starta npr. sa 5. mjesta na gridu (sa kojeg bi startao da nema kaznu za PU)?
A ni 10. mjesto nije daleko.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.