Daniel Ricciardo
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[ link do slike ]
Datum rođenja: 1.7.1989.
Mjesto rođenja: Perth, Australija
Momčad: Infiniti Red Bull Racing
Utrka: 69
Pobjede: 3
Pole positioni: 0
Postolja: 8
Najbrži krugovi: 1
Bodova: 268
Bivše momčadi: Hispania Racing team (2011.), Toro Rosso (2012. i 2013.)
Najveće iznenađenje sezone 2014. kreće u novu sezonu kao još jedan pobjednik utrke Formule 1. Nakon što je prošle godine pobijedio momčadskog kolegu Sebastiana Vettela, sada pred sobom ima novi izazov u vidu mladog talenta Daniila Kvjata. Mislite li da Ricci može ostvariti nastupe slične prošlogodišnjima?
Datum rođenja: 1.7.1989.
Mjesto rođenja: Perth, Australija
Momčad: Infiniti Red Bull Racing
Utrka: 69
Pobjede: 3
Pole positioni: 0
Postolja: 8
Najbrži krugovi: 1
Bodova: 268
Bivše momčadi: Hispania Racing team (2011.), Toro Rosso (2012. i 2013.)
Najveće iznenađenje sezone 2014. kreće u novu sezonu kao još jedan pobjednik utrke Formule 1. Nakon što je prošle godine pobijedio momčadskog kolegu Sebastiana Vettela, sada pred sobom ima novi izazov u vidu mladog talenta Daniila Kvjata. Mislite li da Ricci može ostvariti nastupe slične prošlogodišnjima?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sretan rođendan Riki!
https://twitter.com/F1/status/616180459752394753

https://twitter.com/F1/status/616180459752394753
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ricci je lud, obožavam ga. 
Još sam danas poslao Anti ovaj video pa ćemo vidjeti hoće li objaviti, vrijedi pogledati.
Tapatalk

Još sam danas poslao Anti ovaj video pa ćemo vidjeti hoće li objaviti, vrijedi pogledati.
Tapatalk
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Odobreno Davide 

- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Eto Rikarda 2017 opet sa Fetelom. Valjda Fetel nece uloziti vetoDanijel Rikardo kaže da je bio na Ferarijevom radaru kao opcija za 2016. godinu
S obzirom na to da ove godine ističu ugovori Danijelu Rikardu, Niku Rozbergu i Kimiju Raikonenu, Australijanac je ubeđen da će ove godine biti puno novih potencijala za potpisivanje ugovora vozača te se dotakao i najtrofejnijeg tima Formule 1 - Ferari.
Vozač Red Bula kaže da se njegovo ime našlo među opcijama za mesto drugog Ferarijevog vozača za 2016.
“Ovo pitanje se mnogo puta provlačilo prošle godine. Moje ime se našlo u tu sa još nekoliko drugih vozača kada je tim iz Maranela razmišljao o opcijama za 2016. godinu. Da, u određenom momentu želite se naći u pobedničkom bolidu i dobiti priliku. Da li će to jednog dana biti Ferari, ne znam. Ne bih lagao. Ubeđen sam kako je najmanje 90% vozača, ako sada više ne, pratilo Ferari u detinjstvu jer je to na neki način ono što smo znali o Formuli 1. To je zanimljivo, ali je zanimljivo samo ako imaju najbolji bolid.”, rekao je Rikardo te se dotakao nove sezone u kojoj smatra kako se odnosi snaga timova neće promeniti.

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Odakle izvlacis ovakve vijesti?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa običaj je da se stavljaju linkovi uz vijest...dmw je napisao/la:Sumnjas u regularnost? Probaj onda guglati mozda ima na engleskom.Slavenowsky je napisao/la:Odakle izvlacis ovakve vijesti?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Bile su i neke vesti de Rikardo kaze da ga Ferrari interesuje samo ako ima pobednicki bolid
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@Frantic desit će se 2014 hahaha 

- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Gospodo izvolte izvor
http://www.grandprix247.com/2016/02/29/ ... -best-car/
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
- Frantic
- Formula 1
Ne budi smiješan.HeatBlast44 je napisao/la:@Frantic desit će se 2014 hahaha

A i da se desi, nemam ništa protiv, samo da obojica nakupe priličnu količinu bodova.
Mislim da bi baš zbog te, 2014. godine (jedan od razloga), tjerali jedan drugog do krajnjih granica, tako da bi obojica izvlačili maksimum.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
I što kaže ovaj izvor, trolu?
- Frantic
- Formula 1
Zahvaljujem.fap je napisao/la:Gospodo izvolte izvor
Edit: @ex - sve je to sve u 20 dkg. A fap je makar stavio link.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Taman će se tim koji ima najbolji auto trgat za riccia, ne kažem da je loš, ali ima i boljih, malo se usilio otkad je u RB-u, što će biti ako opet izgubi od Daniila?
A ono zdravorazumski se potpuno slažem s Frantic-om, iako smatram da nebi dobio seba, ono su ipak bile vrlo neobične okolnosti novih pravila, naravno ne mislim niti da bi zaostao puno - danas su svi dečki vrlo izjednačeni i auto igra 99%, s te strane i međumomčadski je nekada teško suditi, jer ovisi trenutno dosta o motoru, i noviji motor je uvijek jači od starijeg, da je kao nekada, motor za samo 1 trku, bilo bi puno jasnije!
ja isto mislim da se dečko popravlja, neznam malo je nastupio provokatorski ispočetka, možda je obitavao na nekom forumu gdje je to uobičajeno - mislim da pomalo shvaća bit ovog portala - još samo da makne onu glupost iz potpisa - bilo bi puno bolje..
..no i ja sam danas stavio neki potpis pa nisam siguran ni sam jel neukusan ili glup - volio bih neki komentar, što ga duže gledam izgleda mi gluplje za moje godine, a intencija mi je bila humor i crvena boja, pa neznam ni sam..?
A ono zdravorazumski se potpuno slažem s Frantic-om, iako smatram da nebi dobio seba, ono su ipak bile vrlo neobične okolnosti novih pravila, naravno ne mislim niti da bi zaostao puno - danas su svi dečki vrlo izjednačeni i auto igra 99%, s te strane i međumomčadski je nekada teško suditi, jer ovisi trenutno dosta o motoru, i noviji motor je uvijek jači od starijeg, da je kao nekada, motor za samo 1 trku, bilo bi puno jasnije!
ja isto mislim da se dečko popravlja, neznam malo je nastupio provokatorski ispočetka, možda je obitavao na nekom forumu gdje je to uobičajeno - mislim da pomalo shvaća bit ovog portala - još samo da makne onu glupost iz potpisa - bilo bi puno bolje..
..no i ja sam danas stavio neki potpis pa nisam siguran ni sam jel neukusan ili glup - volio bih neki komentar, što ga duže gledam izgleda mi gluplje za moje godine, a intencija mi je bila humor i crvena boja, pa neznam ni sam..?
Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.03.2016., 19:48, ukupno mijenjano 1 put.