F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
malo o novim motorima, fauve grupi, izazovima, restrikcijama, planovima...
https://www.gpblog.com/en/news/98324/co ... ation.html
https://www.gpblog.com/en/news/98324/co ... ation.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Volio bih da kupe Saubera. I da Porsche bude taj koji Äe imati cijeli tim, a nek Audi bude dobavljaÄ. Ili joÅ” bolje, neka oba kupe po jedan tim. McLaren teÅ”ko da Äe kupiti, ali možda Haas pored Saubera, ili Williams. Äuo sam da je i McLaren u dugovima, ali teÅ”ko da Äe oni prodat.
Dobro bi bilo da upadne neki potpuno novi tim, ali teÅ”ko da Äe u ovom trenutku neko novi upasti. Samo se priÄa o kupovini postojeÄih. Å teta Å”to ona tri nisu izdržala. Marussia je bila blizu prodaje. Na kraju je Haas uzeo jedan dio, ali nakon bankrota.
Dobro bi bilo da upadne neki potpuno novi tim, ali teÅ”ko da Äe u ovom trenutku neko novi upasti. Samo se priÄa o kupovini postojeÄih. Å teta Å”to ona tri nisu izdržala. Marussia je bila blizu prodaje. Na kraju je Haas uzeo jedan dio, ali nakon bankrota.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Treba se naÄi naÄina da F1 doÄe do novih timova, bar joÅ” dva, tri nova tima...... neÅ”to sliÄno 2010.-oj kada su doÅ”li Marrusia ( Virgin ), HRT i Caterham ( neka "uskrsla" verzija Lotusa ).
OÄekujem, da se to omoguÄi.......
Kupovanje postojeÄih dolazi samo u obzir, kada postojeÄi tim ne može viÅ”e egzistirati u F1 cirkus ludilu ( neÅ”to tipa ex Jordan / ex Force India ). Ako se kupuju postojeÄi timovi, onda se ostaje na istom,...... to su oÄajniÄki potezi za "spas" F1. A to onda nije F1.......
OÄekujem, da se to omoguÄi.......

Kupovanje postojeÄih dolazi samo u obzir, kada postojeÄi tim ne može viÅ”e egzistirati u F1 cirkus ludilu ( neÅ”to tipa ex Jordan / ex Force India ). Ako se kupuju postojeÄi timovi, onda se ostaje na istom,...... to su oÄajniÄki potezi za "spas" F1. A to onda nije F1.......
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- zekohonda Verified
- Formula 1
nema novog tima dok ne skinu nebuloznu cifru od 200 milja.
to mi je daleko najgora odluka libertya.
to mi je daleko najgora odluka libertya.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Koliko je bila cifra kod supremo Bernieja, kada su 2010.-e, ulazili / dolazili Virgin, Hispania i onaj kao vlasnik Lotusa?
48 milja $ ili �
To je ipak, manje love, ako je tako bilo.
U igri su bili i USA momÄad ( JergoviÄ - Winsdor ), joÅ” jedan Å”panjolski tim, pa onaj Srbin Stefka?
Ovo sa 200 milja je baÅ”...... nebulozno-nerealno. Brutalna cijena; jednostavno "zabranjeno" natjecanje i nastupanje sirotinji sa 50 milja.

Kao da traže novog Lawrenca Strolla.......
Andretti je bio blizu. Ne znam, hoÄe li uletavati onaj Mazepin senior?
48 milja $ ili �
To je ipak, manje love, ako je tako bilo.
U igri su bili i USA momÄad ( JergoviÄ - Winsdor ), joÅ” jedan Å”panjolski tim, pa onaj Srbin Stefka?
Ovo sa 200 milja je baÅ”...... nebulozno-nerealno. Brutalna cijena; jednostavno "zabranjeno" natjecanje i nastupanje sirotinji sa 50 milja.

Kao da traže novog Lawrenca Strolla.......

......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
https://www.gpfans.com/en/f1-news/71877 ... id-access/
I gorile i selebritije treba maknut sa grida, a posebno ove Å”ta za F1 misle da je samo jedna od tipaka na tipkovnici. Ta parada kiÄa i izoperiranih preseratora nek se drži svojih pozornica.
I gorile i selebritije treba maknut sa grida, a posebno ove Å”ta za F1 misle da je samo jedna od tipaka na tipkovnici. Ta parada kiÄa i izoperiranih preseratora nek se drži svojih pozornica.

ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari
monkeyseat je napisao/la: 09.11.2021., 18:01 https://www.gpfans.com/en/f1-news/71877 ... id-access/
I gorile i selebritije treba maknut sa grida, a posebno ove Å”ta za F1 misle da je samo jedna od tipaka na tipkovnici. Ta parada kiÄa i izoperiranih preseratora nek se drži svojih pozornica.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Hvala bogumonkeyseat je napisao/la: 09.11.2021., 18:01 https://www.gpfans.com/en/f1-news/71877 ... id-access/
I gorile i selebritije treba maknut sa grida, a posebno ove Å”ta za F1 misle da je samo jedna od tipaka na tipkovnici. Ta parada kiÄa i izoperiranih preseratora nek se drži svojih pozornica.![]()

- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Ja bi im uveo neki opŔti kviz znanja. Apsolutno ne moraju da budu obaveŔteni kao ostali ljudi koji dolaze ali bi morali da daju odgovor na pitanja tipa:
Ko je vaÅ” omiljeni vozaÄ?
Koji je vaÅ” omiljeni tim?
Koja je vaŔa omiljena staza?
Da nabroji 3 sadaÅ”nja vozaÄa ili tima.
I tako u krug pitanja. To je stvar osnovne kulture koju oÄigledno ove sadaÅ”nje generacije nemaju ili jednostavno ih boli uvo. Ja kad idem negde ili kod nekog pa osnovno je da znam gde i kod koga ideÅ”.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Ko je vaÅ” omiljeni vozaÄ?
Koji je vaÅ” omiljeni tim?
Koja je vaŔa omiljena staza?
Da nabroji 3 sadaÅ”nja vozaÄa ili tima.
I tako u krug pitanja. To je stvar osnovne kulture koju oÄigledno ove sadaÅ”nje generacije nemaju ili jednostavno ih boli uvo. Ja kad idem negde ili kod nekog pa osnovno je da znam gde i kod koga ideÅ”.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
prenosim s rebelsa sa citatom:
prema informacijama, napao je neku curu i onda zastitara
izbacili su ga van 

[tweet][/tweet]
prema informacijama, napao je neku curu i onda zastitara
[tweet][/tweet]
- _bataziv_0809
- Formula 1
Iako sam nacelno protiv hajke na Nikitu, ne bi me cudilo da je ovo istina.
Poslovno sam vezan za Rusiju i odgovorno tvrdim da su nasi ex yu tranzicijski tajkuni mecene i dobrotvori za ruske. Samim tim bahato ponasanje potomstva je prirodno....nazalost....noveau riche skorojevici i malogradjanstina at its finest.
Poslovno sam vezan za Rusiju i odgovorno tvrdim da su nasi ex yu tranzicijski tajkuni mecene i dobrotvori za ruske. Samim tim bahato ponasanje potomstva je prirodno....nazalost....noveau riche skorojevici i malogradjanstina at its finest.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobre vijest iz Mercedesa:
- _bataziv_0809
- Formula 1
Vidis da ga onaj crnokosuljas drzi za vrat i guraGilles je napisao/la: 10.11.2021., 09:37 Ja koliko vidim sam je krenuo....pokazao je rukom i svita je posla za njim.

- zekohonda Verified
- Formula 1
prenosim sa forum hr-a.
zhou mjenja gia, u kini alfin salon ukrasili zhou-om.
https://www.rmcmotori.com/f1/f-1-alfa-r ... S52HPGeJuc
zhou mjenja gia, u kini alfin salon ukrasili zhou-om.
https://www.rmcmotori.com/f1/f-1-alfa-r ... S52HPGeJuc
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.