VN Meksika 5.-7. studeni 2021.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Leclerc sporiji od Gaslya!
Šta rade sa Sainzom?
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Zamisli da je Leclerc ostao još krug, dva, a Ham iza njega...Multi 21 je napisao/la: 07.11.2021., 20:58 Je ga trkelja Crofty, da bi Max mogao zaadržati malo Hamiltona![]()
Pa ovi bi izludili!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dosta je slična situacija kao na prošloj utrci. Hamiltonu su krug starije gume od Maxovi na prošloj utrci, ali ima nešto veću prednost. Ma da, Hamiltonu nije uspjelo, čisto sumnjam da će i Perezu.
btw Mercedes još jedan poklon daje Red Bullu sa Bottasovim boksom, Red Bull će uveliko profitirati u konstuktorskom poretku zbog Bottasove loše utrke.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Jest napeto za sad...
Bottas
Norris ide na soft ili sta....
Bottas

Norris ide na soft ili sta....
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Sto mrzim ove trke kojima se radujem pratkicki cijeli vikend, a sad bih najradije ugasio.
Van bodova smo, Ferrari ce nam pobjeci na zavidnu razliku i mislim da je konstruktroski P3 nedostizno.
Pobjednik utrke odlucen u prvom krugu i sad samo odbrojavamo do kraja....
Van bodova smo, Ferrari ce nam pobjeci na zavidnu razliku i mislim da je konstruktroski P3 nedostizno.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Bottas je trebao samo izići iz bolida... 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sjeti se samo kako je bilo prije godina, kad je uspjeh bio završiti utrku..._bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 21:07 Sto mrzim ove trke kojima se radujem pratkicki cijeli vikend, a sad bih najradije ugasio.
- _bataziv_0809
- Formula 1
E da, dobro si, vrlo se covjek brzo navikne na bolje. Ali eto podnio sam 2000. do 2007. i 2014. do 2018. podnijet ce se i ovoMr.Spaceguy je napisao/la: 07.11.2021., 21:10
Sjeti se samo kako je bilo prije godina, kad je uspjeh bio završiti utrku...

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ovi su bolidi stvarno užasni za utrkivanje. Utrke od kojih se očekivalo da neće biti problema po tom pitanju, su također podbacile. Šteta što nema Kine, da se vidi koliko bi na njoj opao broj prestizanja, koji je uvijek bio zavidno visok za ostale staze.
- _bataziv_0809
- Formula 1
E da Norris je 10ti, imamo 1 bod ipak 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju
Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.

Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.