VN Meksika 5.-7. studeni 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
U jučerašnjim kvalifikacijama ne bih rekao da je bio toliko brži. Red Bull je nešto zeznuo dobro što se tiče balansa bolida, možda je to nešto povezano i sa zadnjim krilom, što bi ih još više moglo koštati u utrci. Ali jbg, ako i bude sami će sebe pokopati s tim.

Za Maxa je bitno da je i pored svega tog bio ispred kolege, dok Hamilton nije, zbog čega su jedan pored drugog na stazi, što mu daje veće mogućosti da nešto pokuša sutra, pogotovo na startu. Bolje teško da je mogao, a nakon onakvog razvoja situacije na kraju Q3 je irelevatno.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Red Bull je losiji bolid od Mercedesa, ali je Max bolji vozac od Hamiltona i izvukao je vise od njega u losijem bolidu.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 09:01 U jučerašnjim kvalifikacijama ne bih rekao da je bio toliko brži. Red Bull je nešto zeznuo dobro što se tiče balansa bolida, možda je to nešto povezano i sa zadnjim krilom, što bi ih još više moglo koštati u utrci. Ali jbg, ako i bude sami će sebe pokopati s tim.

Za Maxa je bitno da je i pored svega tog bio ispred kolege, dok Hamilton nije, zbog čega su jedan pored drugog na stazi, što mu daje veće mogućosti da nešto pokuša sutra, pogotovo na startu. Bolje teško da je mogao, a nakon onakvog razvoja situacije na kraju Q3 je irelevatno.
To je možda tebi bitno ... Koliko je bitno Hamiltonu, govori činjenica da je odustao od PP čim je shvatio da ih RB ne može ugroziti. Koliko je bitno Maxu što je ispred Pereza najbolje govori njegov TR.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Čuj Hamilton odustao od PP :rofl:
Hamilton: I'd love to be in he's position but again he did a fantastic Q3 run 1 but he did the better job today.
Stvarno smiješno više - konstantno se piše kako kome odgovara...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Nisam rekao da bi osvojio PP, iako je možda tako zvučalo. Samo da je odustao od svog kruga nakon dva zelena sektora. Bottas je odradio bolji posao u prvom pokušaju.

Edit: ako ne vjeruješ, skini crvene naočale pa pogledaj 😉

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Daj nam neki dokaz za tu tvrdnju.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 07.11.2021., 10:33 Čuj Hamilton odustao od PP :rofl:
Hamilton: I'd love to be in he's position but again he did a fantastic Q3 run 1 but he did the better job today.
Stvarno smiješno više - konstantno se piše kako kome odgovara...
Gdje si ti to pročitao? :shock:
Mada, čisto sumnjam da će Bottas nakon trećeg zavoja biti u vodstvu.
Nadam se da će Max u svakom slučaju biti ispred njega.
Da li na prvom, da li na drugom mjestu....
Pa neka se ganja sa Hamdom.

Inače, očekivao RB naprijed.
Očeigledno su nešto zajebali, Max u prvom pokušaju u Q3 imao i greške, a Benz se sve do Q3 igrao skrivača.
Ipak, smatram da prednost Benza nije tolika koliko to govore zaostaci RBa iz Q3.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Onda si se krivo izrazio ⤵️

Ovo si rekao: Koliko je bitno Hamiltonu, govori činjenica da je odustao od PP

Ali sve 5 :thumbs:

Bez obzira na prljavu stranu, možda i ispadne dobro na kraju za Lewisa, ako Bottas bude mogao zatvoriti Maxa na startu...

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Max je na 100%, Lewis očito nije pa sam nekako u želji i nadi da Max može danas povečati prednost u poretku. Ima dosta do prvog zavoja, očekujem Maxa u dobroj zavjetrini kao i timsku igru Mercedesa. Vrijeme je krajnje da se i Perez malo probudi jer u ovako tijesnon prvenstvu, Bottas radi daleko bolji posao.
"What a little star." May 26, 2012.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ljudi što je vama? Pa Hamilton uz sav svoj GOATnes može procijeniti takve stvari i ne uzeti pole position ispred svog timskog kolege. Nikako nije bio sporiji desetinku ipo, već je sve to planski GOAT napravio.

Sve ostalo su nebuloze. Još jedan masterclass u režiji isključivo Sir Lewisa Hamiltona.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 07.11.2021., 10:39 Edit: ako ne vjeruješ, skini crvene naočale pa pogledaj 😉
Har Kl je napisao/la: 07.11.2021., 10:16
To je možda tebi bitno ... Koliko je bitno Hamiltonu, govori činjenica da je odustao od PP čim je shvatio da ih RB ne može ugroziti. Koliko je bitno Maxu što je ispred Pereza najbolje govori njegov TR.
[/quote]

Dobro eto nisi rekao hahaha :facepalm:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 10:43 Daj nam neki dokaz za tu tvrdnju.
Kakav dokaz hoćeš? Izjavu? Nakon drugog sektora zaostatak za PP je bio cca 0.07sec. na kraju kruga je bio cca 0.35.

Nemam F1tvpro a i nemam vremena da sad kopam po video zapisima.
Nisam vidio grešku u krugu, a njegov osmijeh dok je davao izjavu je govorio da je super zadovoljan što ga je Bottas pobijedio.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 10:43 Daj nam neki dokaz za tu tvrdnju.
Za koju? To što je rekao na stazi odmah poslije kvala...

Gledaj malo i slušaj, a ne ovdje nepotrebno trollati...

Evo prokopao sam malo...
https://twitter.com/JunaidSamodien_/status/1457100417624588289 https://twitter.com/JunaidSamodien_/status/1457100425124057107
Zadnja izmjena: Sarma Verified, dana/u 07.11.2021., 11:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ok Sarma. Odustao od pokušaja da osvoji PP :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Da je kojim slučajem Max bio iza momčadskog kolege, a Hamilton ispred, za Maxa bi to bio kraj nadanja za ikakvu borbu sa Hamiltonom (osim ako Hamilton gadno ne zezne start). Ovako, u igri je i zavisi umnogome kako start prođe i potjera do prvog zavoja. Sa Mercedesom u prvom redu su mu dosta vezane ruke, ali je svejedni u igri da boljim reakcijama proba uzeti Hamiltona. Sa jednim ili dva bolida između njih ne bi imao šta tražiti na startu, pogotovo kad bi Bottas bio između.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 07.11.2021., 10:57
Kakav dokaz hoćeš? Izjavu? Nakon drugog sektora zaostatak za PP je bio cca 0.07sec. na kraju kruga je bio cca 0.35.

Nisam vidio grešku u krugu, a njegov osmijeh dok je davao izjavu je govorio da je super zadovoljan što ga je Bottas pobijedio.
Ti si taj koji nesto tvrdi, tako da zelim da znam NA OSNOVU ČEGA to tvrdis?

Sarma je napisao/la: 07.11.2021., 10:59
Za koju? To što je rekao na stazi odmah poslije kvala...

Gledaj malo i slušaj, a ne ovdje nepotrebno trollati...
Ne sjecam se da sam tebe pitao, ne trebas mi dijeliti lekcije, pisat cu sta me je volja u okvirima dozvoljenog formuskim pravilima. Ako mislis da nesto krsim, imas puljku za prijavu. Hvala.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 10:46 Ljudi što je vama? Pa Hamilton uz sav svoj GOATnes može procijeniti takve stvari i ne uzeti pole position ispred svog timskog kolege. Nikako nije bio sporiji desetinku ipo, već je sve to planski GOAT napravio.

Sve ostalo su nebuloze. Još jedan masterclass u režiji isključivo Sir Lewisa Hamiltona.
To je to :mrgreen:

Veliki SIR LEWIS namjerno/planski odustao od PP :bonk:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1

Start 2018. je sličan ovogodišnjem poretku, ali u obrnutim ulogama tj. Hamilton vs Red Bull u prvom starnom redu.

Ovdje je Hamilton imao dosta dobru reakciju, dok je Ricci jako lošu. Max je onda vrhunski odradio kasnije kočenje i izašao ispred Hamiltona iz prva dva zavoja.

Nadam se nešto slično gledati danas, tko god izađe kao pobjednik, samo da ne bude krša i loma, pogotovo samo na štetu jednog od konkurenata, osim ako taj ne bude isključivi krivac za taj krš :D

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 11:16
Har Kl je napisao/la: 07.11.2021., 10:57

Ti si taj koji nesto tvrdi, tako da zelim da znam NA OSNOVU ČEGA to tvrdis?
Da se odmaknem od trolerskih komentara Sarme i Ferrarija ...
Ja nisam ništa tvrdio. To je moj impresionizam nakon kvalifikacija. Smatram da sam ti odgovorio na pitanje zašto tako mislim :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
@Har KI, ne trollam.

Smiješno mi je jer si rekao da je odustao od PP.
Znaš i sam sada kako to zvuči, sve 5 - možda si se krivo samo izrazio.

Lewis je pošteno čestitao Bottasu i rekao da je napravio bolji posao, a isto tako žali i volio bi da je na PP, logika mi kaže da onda sigurno nije ODUSTAO od PP po izjavama Lewisa, nego jednostavno da nije bio na razini Bottasa kao što je i sam rekao.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡