Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.11.2021., 17:18
Nekad treba i malo sreće, ali pobjeda je zaslužena. Sramota za Hajduk da ima onako loš teren.
Ovo je sasvim novi travnjak, stari ne bi ni 50% ove kiše izdržao. Moraš uzeti u obzir da je u protekla dva-tri dana (a i već duži period) palo više kiše nego što pamtim u zadnjih nekoliko godina. Mislim ni da bilo koji svjetski travnjak ne bi imao bolje performanse po kiši koja je jučer cijeli dan padala.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.11.2021., 17:18
Nekad treba i malo sreće, ali pobjeda je zaslužena. Sramota za Hajduk da ima onako loš teren.
Ovo je sasvim novi travnjak, stari ne bi ni 50% ove kiše izdržao. Moraš uzeti u obzir da je u protekla dva-tri dana (a i već duži period) palo više kiše nego što pamtim u zadnjih nekoliko godina. Mislim ni da bilo koji svjetski travnjak ne bi imao bolje performanse po kiši koja je jučer cijeli dan padala.
Naravno da bi...
Nisu to travnjaci ka kod nas.. Pusti da raste pa sta naraste.. To je danas umjetnost... Ne sjecam se kad sam zadnji put vidio nekog da se valja u blatu po nekom potopu
Moguće, no ponavljam ovaj novi travnjak se dobro držao (prvo poluvrijeme).
Ovo su uistinu bili ekstremni uvjeti, pa ne bi valjalo skroz razapeti travnjak Poljuda, iako sigurno ima puno boljih u svijetu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Chelski je beton ove sezone, što jest jest.
Armirani.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”