Od mađarske su sigurno brži, s iznimkom zandvoorta. Mogli su i bolje iskoristiti tu prednost bodovno.senna66 je napisao/la: 06.11.2021., 22:29 Ne vjerujem Mercedesu i njihovim "zaostacima" dok se linija u Q3 ne prođe zadnji put baš radi ovakvih stvari.
Bojim se da je sada Mercedes osjetno bolji bolid i da će tako biti do kraja sezone.
VN Meksika 5.-7. studeni 2021.
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Bice dosadna utrka sutra sa ovako mocnim Mercedesima...

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pravo se postidio kad su mu davali

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Što kaže Alonso puca li se pod pritiskom? 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Od početka vikenda imam osjećaj da bi se u ovoj utrci moglo prelomiti prvenstvo, a nekako se situacija baš otvori, pogotovo još ti problemi sa krilom na RB-u.
Ako uredno startaju Mercedesi bi mogli napraviti sendvič za Maxa, što su običavali raditi Sebu. Tu Max mora biti krajnje skoncentriran i staložen, jer može baš dosta toga izgubiti sutra.
Ako uredno startaju Mercedesi bi mogli napraviti sendvič za Maxa, što su običavali raditi Sebu. Tu Max mora biti krajnje skoncentriran i staložen, jer može baš dosta toga izgubiti sutra.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 06.11.2021., 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Kakav hladan tuš...
Ali dobro, barem je riječ o stazi gdje start iz drugog reda i nije neki preveliki hendikep. Štoviše, mislim da Max ima dobre šanse izaći kao vodeći iz prvog kompleksa zavoja.
Ne bih se zaletavao s izjavama da je Mercedes tu nadmoćan. Jedno su kvalifikacije, a nešto sasvim drugo je utrka. Čini mi se da je razlika malo prenapuhana jer su RB-ovi šlampavo odradili Q3. Vjerujem da će sutrašnji race pace biti mnogo izjednačeniji.
Očekujem sutra ludilo u prvih 5-6 zavoja. Jedva čekam
Ali dobro, barem je riječ o stazi gdje start iz drugog reda i nije neki preveliki hendikep. Štoviše, mislim da Max ima dobre šanse izaći kao vodeći iz prvog kompleksa zavoja.
Ne bih se zaletavao s izjavama da je Mercedes tu nadmoćan. Jedno su kvalifikacije, a nešto sasvim drugo je utrka. Čini mi se da je razlika malo prenapuhana jer su RB-ovi šlampavo odradili Q3. Vjerujem da će sutrašnji race pace biti mnogo izjednačeniji.
Očekujem sutra ludilo u prvih 5-6 zavoja. Jedva čekam

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren

Alonso i dalje pokazuje dobar dio razloga sto ga nijedna velika ekipa iza 2014. nije zvala kad je bio slobodan....
P.S. Danny je poceo uzimati mjeru Landu ili mi se cini?

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ma bravo! Nisam se ovom uopšte nadao. Čak štoviše nadao sam se nekoj greški Pereza i P2 za Hamiltona. Jedino bolje od toga je P2 sa Bottasom na P1
Nadam se sutra čistom startu. Za Hamiltona je bitno da ili on ili Bottas prođu prvi kroz 1. zavoj.

Nadam se sutra čistom startu. Za Hamiltona je bitno da ili on ili Bottas prođu prvi kroz 1. zavoj.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Lando starta zadnji zbog promjene PU pa nije ni imao inicijativu obaviti specijalne kvale._bataziv_0809 je napisao/la: 06.11.2021., 22:54![]()
Alonso i dalje pokazuje dobar dio razloga sto ga nijedna velika ekipa iza 2014. nije zvala kad je bio slobodan....
P.S. Danny je poceo uzimati mjeru Landu ili mi se cini?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Koliko moćniji? Ja ovdje vidim podbačaj RB-a i Maxa u kvalama, ali sveukupno imaju bolji tempo od mercedesa i da Yuki i Perez nisu zeznuli Maxa siguran sam da bi bio na poleu. A Perez kao Perez, ništa posebno s obzirom na bolid koji ima u rukama. Norris, Leclerc i Russell bi ovdje iskoristili Maxov poklon.Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.11.2021., 22:32 Mercedes evidentno brži par desetinki, ali su Tsunoda i Perez ugrozili optimalan krug Maxa.
Hamilton opet nije iskoristio puni potencijal bolida i sa drugim mjestom ima dosta prljaviju stranu staze, što mu može biti otežavajuća okolnost sutra. Ali u rukama ima mnogo moćniji bolid, tako da će sutra Maxu biti jako teško završiti ispred, pogotovo ispred obojice.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nek si nam ti siguran.. Iz nekog razloga...Dani je napisao/la: 07.11.2021., 00:27 ali sveukupno imaju bolji tempo od mercedesa i da Yuki i Perez nisu zeznuli Maxa siguran sam da bi bio na poleu.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Toliko da obojica vozača zauzmu prvi red sa 2-3 desetinke prednosti.Dani je napisao/la: 07.11.2021., 00:27Koliko moćniji? Ja ovdje vidim podbačaj RB-a i Maxa u kvalama, ali sveukupno imaju bolji tempo od mercedesa i da Yuki i Perez nisu zeznuli Maxa siguran sam da bi bio na poleu. A Perez kao Perez, ništa posebno s obzirom na bolid koji ima u rukama. Norris, Leclerc i Russell bi ovdje iskoristili Maxov poklon.Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.11.2021., 22:32 Mercedes evidentno brži par desetinki, ali su Tsunoda i Perez ugrozili optimalan krug Maxa.
Hamilton opet nije iskoristio puni potencijal bolida i sa drugim mjestom ima dosta prljaviju stranu staze, što mu može biti otežavajuća okolnost sutra. Ali u rukama ima mnogo moćniji bolid, tako da će sutra Maxu biti jako teško završiti ispred, pogotovo ispred obojice.
U redu, Max je imao dosta podupravljanja i nestabilan bolid u tom prvom pokušaju, ali to ga je nekako pratilo kroz cijele kvale i tu se i ogleda moć Mercedesa jučer. Bottas je kao realno sporiji vozač završio 3,5 desetinke ispred, tako da je to više već lagodna prednost. Hamilton nije iskoristio to i posao mu je nešto teži danas, ali dosta zavisi i kako start prođe. Max je u nizu nešto lošijih startova, pa je i ta metalna prednost na strani Mercedesa, uz prvi startni red.
-
Har Kl
- Formula 1
Gasly u TR je ogledalo moći. Osim ako me smatraš da je TR toliko dobar da može da parira RB?Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 07:26Toliko da obojica vozača zauzmu prvi red sa 2-3 desetinke prednosti.Dani je napisao/la: 07.11.2021., 00:27Koliko moćniji? Ja ovdje vidim podbačaj RB-a i Maxa u kvalama, ali sveukupno imaju bolji tempo od mercedesa i da Yuki i Perez nisu zeznuli Maxa siguran sam da bi bio na poleu. A Perez kao Perez, ništa posebno s obzirom na bolid koji ima u rukama. Norris, Leclerc i Russell bi ovdje iskoristili Maxov poklon.Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.11.2021., 22:32 Mercedes evidentno brži par desetinki, ali su Tsunoda i Perez ugrozili optimalan krug Maxa.
U redu, Max je imao dosta podupravljanja i nestabilan bolid u tom prvom pokušaju, ali to ga je nekako pratilo kroz cijele kvale i tu se i ogleda moć Mercedesa jučer. Bottas je kao realno sporiji vozač završio 3,5 desetinke ispred, tako da je to više već lagodna prednost. Hamilton nije iskoristio to i posao mu je nešto teži danas, ali dosta zavisi i kako start prođe. Max je u nizu nešto lošijih startova, pa je i ta metalna prednost na strani Mercedesa, uz prvi startni red.
RB je ovo zayebao i to žestoko. Tačnije Tscunoda je to uradio.
Što se tiče Hamiltona, imao je zelene 1. I 2. Sektore. Onda je u 3. Sektoru usporio skoro 0.5 sec. Ne znam možda je neki grešku napravio koju nisam vidio?
Ne sjećam se kad je zadnji put u Meksiku neko pobijedio sa PP, tako da se ne treba previše sekirati oko težine posla danas
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pametan je on.. Bolje mu je na P2 od P1
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Ja sam tebe čekao da nam daš prognozu za ovaj vikend. Nešto si mi zakazao ovaj put ...CrashOverride je napisao/la: 07.11.2021., 08:01Pametan je on.. Bolje mu je na P2 od P1kad ih imas na bacanje pa ti nisu bitni toliko...
Od starta će sve zavisiti ... Zna Hamilton sve prosuti na startu.
RB ima bolji tempo u utrci i start će biti najvažniji.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Har
Nisam nesto sa vremenom bio ali sam ocekiva mnogo jak RB, nisam vidio da ce zapast u probleme ali to je nemoguce predvidit, moze se desit svakome..
Obzirom kako Merc zajebe vikend gdje se ocekuje dominacija, vrijeme je da RB napravi neki harakiri...
Ocekujem Luju da sijece zavoj da bi sacuvo guzicu, onako kako on zna, i da bude noted uz no further action
Necu vise o startovima, postat cu slavan...
Nisam nesto sa vremenom bio ali sam ocekiva mnogo jak RB, nisam vidio da ce zapast u probleme ali to je nemoguce predvidit, moze se desit svakome..
Obzirom kako Merc zajebe vikend gdje se ocekuje dominacija, vrijeme je da RB napravi neki harakiri...
Ocekujem Luju da sijece zavoj da bi sacuvo guzicu, onako kako on zna, i da bude noted uz no further action
Necu vise o startovima, postat cu slavan...
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Alpha Tauri je jučer bio treća najbrža momčad i mnogo bliže vrhu već inače. Od početka kvalifikacija je se držala mogućnost da bi Gasly mogao pomutiti račune ovim sa vrha, samo eto Mercedes je iznenadio i umalo se umiješao među Red Bull.Har Kl je napisao/la: 07.11.2021., 07:51 Gasly u TR je ogledalo moći. Osim ako me smatraš da je TR toliko dobar da može da parira RB?
RB je ovo zayebao i to žestoko. Tačnije Tscunoda je to uradio.
Što se tiče Hamiltona, imao je zelene 1. I 2. Sektore. Onda je u 3. Sektoru usporio skoro 0.5 sec. Ne znam možda je neki grešku napravio koju nisam vidio?
Ne sjećam se kad je zadnji put u Meksiku neko pobijedio sa PP, tako da se ne treba previše sekirati oko težine posla danas
U drugom brzom krugu bi vjerojatno svi popravili vlastita vremena, ali ne mislim da bi Max mogao skinuti te 3.5 desetinke zaostatka, a još teže biti brži od Mercedesa u tom drugom pokušaju. Bolid nije bio najstabilniji kroz cijele kvalifikacije, što je u Q3 došlo najviše do izražaja kad se i vozi na limitu.
A ne znam šta se desilo Hamiltonu u trećem sektoru, očekivao sam da bi mogao uzeti PP nakon prva dva zelena sektora. Možda je i on bio žrtva sporijih vozača, tj. Tsunode, Pereza i Verstappena. Ako je naišao na nekog od njih u stadionu, gubitak vremena je zagarantiran.
Ja se ne mogu sjetiti kakav je Maxu bio prvi sektor u drugom pokušaju, nešto mi je ostalo da nije pretjerano bio brži ako i jest, a u tom sektoru je u prvom krugu imao veliko podupravljanje.