i sićan se žalosti kad su dobili fordove motore ali mi nije ostalo u sićanju da je jordan obrađiva mercedes za dobavljača motora, vjerojatno ni mediji nisu onda to doživljavali kao mogućnost

A sta se ono Eddie tuzakao sa Vodafoneom pa izgubio spor?fjaka je napisao/la: 10.10.2021., 08:26 ne sićan se. znan da je bilo političkih trzavica na relaciji jordan - honda - bar
i sićan se žalosti kad su dobili fordove motore ali mi nije ostalo u sićanju da je jordan obrađiva mercedes za dobavljača motora, vjerojatno ni mediji nisu onda to doživljavali kao mogućnost![]()
Palim tv
Ajjj kasno se uključio ... Sad ću vratiti da te vidim na djeluzekohonda je napisao/la: 11.10.2021., 19:10 Ovo je trebalo ići u kviz u temu.
Konac djelo krasi, očajna završna.
Le Mans majica kontra F1 terora na kvizovima nije pomogla. Barem meni. Bilo je pitanje o Farini i Rosberg u drugima.
dmj je napisao/la: 22.10.2021., 12:06 Priča o jedinom postolju u karijeri Roberta Morena jedna je od najboljih koje sam pročitao u dugo vremena... I o ulogi Psalma 23 u preživljavanju utrke.
https://the-race.com/formula-1/the-tear ... nas-shame/
Farsa oko EuroBruna i predkvalifikacija potvđena je i drugdje, primjerice kupovali su avionske karte za povratak momčadi u petak, jer je bilo jeftinije od nedjelje, tako da bi im eventualni Morenov prolazak predkvalifikacija donio ujudurmu oko produljenja boravka u hotelu i gomile ostalih troškova, koje ovako nisu imali jer su očigledno sponzorske ugovore potpisali bez ikakvih klauzula oko povećanja iznosa u slučaju kvalifikacija za utrku.
A jadni Claudio Langes tek nije imao šanse, njemu su čak i podvaljivali rabljene, istrošene gume kao novi, kvalifikacijski set, jer su računali da neće proći predkvalifikacije i da neće nikada morati skinuti pokrivač s njih...
No svakako je najzanimljivija priča o tome kako se slučajno našao u društvu Johna Barnarda kada je stigla vijest o Nanninijevoj nesreći i kako je zapravo dobio mjesto ponajprije zato što se nije nudio kao zamjena nego samo iskazivao zabrinutost oko Nanninijevog stanja... Uvijek sam mislio kako ga je Piquet pogurao u Benetton, ali izgleda da to nije točno, mada se sigurno nije ni bunio protiv njegovog dolaska.
Ima ona legendarna priča iz sedamdesetih, kada je kao klinac od cca 13 godina Moreno pomagao Piquetu u radu na Formuli V, pa mu je ovaj prepustio upravljač Bube na putu na neku utrku, da može malo odspavati, a Moreno još nije naučio voziti. Kada se Piquet probudio pitao je jesu li već stigli do staze, a Moreno ga je samo pogledao i pitao "Kako da promijenim brzinu?"
Zato što pišeš kolumne, misliš da je to,..... "opaka greška"?dmj je napisao/la: 22.10.2021., 14:58 Još da nisam onako pismeno u drugoj rečenici napisao "ulogi"...![]()