AlkY je napisao/la: 18.09.2021., 22:08
Lando se momacki odnostio cijelo vrijeme , iako se stalno vidi kiselost u njegovoj faci.
Ali naravno ocekivano , on je "racer" i uvijek zeli biti prvi.
Svi su oni "friendly" jedni s drugima dok ne dobiju pobjednički bolid i šansu za pobjede, podije i titulu hehehe.
Vidi samo kako su se Russell i Hamilton častili s pohvalama i "dobrim željama" prije nekoliko tjedana.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
AlkY je napisao/la: 18.09.2021., 22:08
Lando se momacki odnostio cijelo vrijeme , iako se stalno vidi kiselost u njegovoj faci.
Ali naravno ocekivano , on je "racer" i uvijek zeli biti prvi.
Lando je decko koji nista ne folira i vrlo je izravan covjek, tako da vjerujem da mu je istinski drago zbog ekipe, drago i zbog Daniela (drukcija bi bila prica da ga nije deklasirao ove sezone, naravno), ali i zbog sebe. Jednostavno tako mlade osobe bez zivotnog iskustva ne bi bile u stanju sakriti vece razocarenje.
Tako da vjerujem da si ga opisao bas kako treba, sretan je i zadovoljan, ali i blago kiseo jer ipak zeli biti prvi.
samo jedna kratka opaska za Norrisa, posle ovako loseg rezultata... jos jedan dokaz koliko je bolid bitan! ne vjerujem da je Lando zaboravio voziti! McLaren ocajan u zadnjoj cetvrtini sezone!
nelinjo je napisao/la: 05.12.2021., 23:10
samo jedna kratka opaska za Norrisa, posle ovako loseg rezultata... jos jedan dokaz koliko je bolid bitan! ne vjerujem da je Lando zaboravio voziti! McLaren ocajan u zadnjoj cetvrtini sezone!
Ja mislim da je Lando jako pao mentalno od kada mu se ono dogodilo u Rusiji. Ne vozi na razini ni približno IMO. Ima tu nešto do bolida, ali ne toliko. Osjetan pad u vozačkom dijelu kod Landa.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
nelinjo je napisao/la: 05.12.2021., 23:10
Ja mislim da je Lando jako pao mentalno od kada mu se ono dogodilo u Rusiji. Ne vozi na razini ni približno IMO. Ima tu nešto do bolida, ali ne toliko. Osjetan pad u vozačkom dijelu kod Landa.
Ja mislim da je on završio sa ovom sezonom poodavno! A i McL se nije ni trudio da nešto napravi... pomirili su se sa 2021om i to se prenijelo na vozace. Vjerovatno su ljudi već u sljedećoj sezoni... ali opet, ružno je kad vidiš vozača koji je bio dobar dio sezone pozitivno otkrovenje da tako drastično padne u performansama...