Pronašao sam ga na Youtube Music platformi, pretpostavljam da i na Spotifyu imaš. U fizičkom obliku to je 6 LP-a, 11 cd-a, 4 DVD-a, pa čak i knjiga sa fotografijama. Po 200 dolara se prodaje, papreno bome. Ne znam da li postoji neka jednostavnija verzija gdje su samo CD-i za neku pristupačniju cijenu....And Justice for All (Remastered Deluxe Box Set)
147 stvari je u tome, od remastera studijskih i raznih live izvedbi uključujući i (cijeli) Seattle, nikad objavljene demo snimke. Istu su stvar napravili i sa ostalim albumima od Kill Em All do Black.
Mislim da je to izdano negdje 2018., ali nikada nisam preslušao do nedavno Ima dobrih dragulja unutra poput kratke demo akustične izvedbe To Live Is To Die koja prekrasno zvuči. Za Dyers Eve sam pronašao neki odličan intro kojeg nikada prije nisam čuo.
Vjerujem da je veselje.
Evo ja naručio Fender Meksikanca, već dvije godine ja to "kupujem" i nikako sve do sada, malo faza kada mi se neda niti pogledati gitaru, pa nedostatak vremena itd.
Crni sa bijelim pickguardom. Kasnije ga možda pretvorim u full crnu na foru Gilmoura. Slatke brige, nestrpljivo čekam da dođe.