Mercedes
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
I sada zamisli sta bi danas bilo da Hawthorn nije naglo zakocio u tom prokletom Le Mansu 1955...Har Kl je napisao/la: 16.10.2021., 10:37 200 Mercedesovih pobjeda od 1997. g (igrom slučaja i od početka mog praćenja F1)
#Respect[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@1883, nekako mi ni dan danas nije jasno zašto su naprasno se povukli. Tragedija jeste bila, ali najmanje njihovom krivicom. Uvijek sam to smatrao istorijskom greškom.
Nema se tu šta zamišljati, procenti govore sami za sebe
Vezano za saradnju Aramco-Mercedes, IMO ovo nije dobra vijest za Mercedes. Petronas je dugo godina razvijao posebno gorivo za F1 bolide. Pitanje je da li će Aramco moći nastaviti tamo gdje je Petronas stao. Bez obzira što se radi o dosta bogatijoj kompaniji.
Nema se tu šta zamišljati, procenti govore sami za sebe

Vezano za saradnju Aramco-Mercedes, IMO ovo nije dobra vijest za Mercedes. Petronas je dugo godina razvijao posebno gorivo za F1 bolide. Pitanje je da li će Aramco moći nastaviti tamo gdje je Petronas stao. Bez obzira što se radi o dosta bogatijoj kompaniji.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Očekujem bojkot Mr. LH-a u 2022. te će Vandoorne morati voziti umjesto njega. Oh wait.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma jesu, ali tad su bas bili Scuderia sa Ferrarijevim motoromPastor je napisao/la: 16.10.2021., 22:15 Mislim da se oni nazivaju Scuderia zbog baze u Italiji, a ne zbog Ferrarija. Ne znam sada za Alpha Tauri, ali mislim da su se uvijek i zvali Scuderia Toro Rosso, bez obzira na motor.

Je li ono Prost 2000te ili 2001 koristio Ferrari motore pod nazivom Acer?

-
Har Kl
- Formula 1
Gpfans javlja da je ta informacija nije tačna.
https://www.gpfans.com/en/f1-news/70984 ... o-in-2022/
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Jednostavan razlog.Har Kl je napisao/la: 17.10.2021., 09:39 @1883, nekako mi ni dan danas nije jasno zašto su naprasno se povukli. Tragedija jeste bila, ali najmanje njihovom krivicom. Uvijek sam to smatrao istorijskom greškom.
Nema se tu šta zamišljati, procenti govore sami za sebe![]()
Svi su uprli prstom u Mercedes kao krivca za masovnu "žetvu" po tribinama. Rat zavrsio prije desetak godina, Mercedes je naci proizvod i tako to, i sve sto ide uz to. Nitko se nije niti zapitao tko je izazvao sudar.
Nisu imali drugog izbora nego povuci se kompletno iz bilo kakvog oblika utrkivanja sve do onog ilegalno prepavljanog W111 The Red Pig.
-
Har Kl
- Formula 1
E hvala doktore1883 je napisao/la: 17.10.2021., 20:29Jednostavan razlog.Har Kl je napisao/la: 17.10.2021., 09:39 @1883, nekako mi ni dan danas nije jasno zašto su naprasno se povukli. Tragedija jeste bila, ali najmanje njihovom krivicom. Uvijek sam to smatrao istorijskom greškom.
Nema se tu šta zamišljati, procenti govore sami za sebe![]()
Svi su uprli prstom u Mercedes kao krivca za masovnu "žetvu" po tribinama. Rat zavrsio prije desetak godina, Mercedes je naci proizvod i tako to, i sve sto ide uz to. Nitko se nije niti zapitao tko je izazvao sudar.
Nisu imali drugog izbora nego povuci se kompletno iz bilo kakvog oblika utrkivanja sve do onog ilegalno prepavljanog W111 The Red Pig.
Nisam to znao. Ostalo mi je u sjećanju da su propitivali vozačke sposobnosti Mercedesovih vozača. Nisam znao te detalje koje si nam prenio.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Već osmu godinu teše sa njom, svaki dan 20 kubika sirove građe.zekohonda je napisao/la: 19.10.2021., 09:03 toto ima stihla.![]()
https://www.gpblog.com/en/news/96626/me ... ymore.html
Josip Pejaković ozbiljno razmišlja da napravi nastavak monodrame "Fadil Stihl".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Je li pokušao nadoliti malo svježeg lancola?zekohonda je napisao/la: 19.10.2021., 09:03 toto ima stihla.![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
Da, lakše je svariti teoriju da su namjerno i bespotrebno mijenjali nov motor motor Bottasu (štopanje Maxa) i Hamiltonu (jer imaju sekundu u džepu pa se zayebavaju) nego da su napravili neku grešku koju su morali ispravitizekohonda je napisao/la: 19.10.2021., 09:03 toto ima stihla.![]()

Meni puno logičnija teorija je opisana u ovom članku.
https://racingnews365.com/are-staff-swi ... ine-issues
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ovo su skužili kad je RB imao savitljivo krilo, onda je to zabranjeno, pa je Merc otišao korak dalje i napravio cijeli zadnji ovijes koje se spusti i dobiju sve blagodati manjeg otpora na pravcu. Zanimljivo.
Naravno nista nije upitno, Merc je u pitanju.
Naravno nista nije upitno, Merc je u pitanju.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sve u svemu, ovo već ima puno više smisla što se tiče povećanja brzine na pravcu nego bilo što vezano uz pu.
novi testovi za stražnji ovjes?

novi testovi za stražnji ovjes?

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.