VN Rusije 24.-26. rujna 2021.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Cekaj ovo nije zezancija za Bottasa?

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
Koje ? Da je mjenjao komponente?
Ili da su to namjerno napravili ?
Ovo drugo , nadam se da je zezancija

- _bataziv_0809
- Formula 1
Vidi fakat nije. Koja apsolutna ludnica
Ne kontam logiku, pa Max ce svakako po redovnom toku stvari naici na Bottasa? @Har KI?
Ali uporedjivati ovo sa Austrijom je travestija. Sa skidanjem pecata sa Massinog mjenjaca, svakako.
Boze hvala ti pa navijam za McLaren

Ne kontam logiku, pa Max ce svakako po redovnom toku stvari naici na Bottasa? @Har KI?
Ali uporedjivati ovo sa Austrijom je travestija. Sa skidanjem pecata sa Massinog mjenjaca, svakako.
Boze hvala ti pa navijam za McLaren

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
U McL su sami svetci i poštenjaci?_bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 10:43 Vidi fakat nije. Koja apsolutna ludnica![]()
Boze hvala ti pa navijam za McLaren![]()
McL vjer drži i dalje najveću financijsku kaznu u povijesti bilo kojeg sporta.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne vidim da sam igdje napisao da su sveci i postenjaci. Vidis li ti?Ibarac00 je napisao/la: 26.09.2021., 10:52 U McL su sami svetci i poštenjaci?
McLaren naprosto nema istoriju ovakvih "incidenata", a da je ima, mozda, kazem mozda, bismo o Miki Hakkinenu danas govorili kao o trostrukom prvaku. Ili o Alonsu.
Ta najveca kazna je smijurija svoje vrste. Mosley je samo cekao da zajebe Dennisa. U pauzama orgijanja sa prositutkama, odjeven kao oficir Vermahta.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa jučer na kvalama i nije imao, Maxa nema, Perez standardno slab u kvalama, samo je trebao da odveze i onda se zabije u zid pri 60km/hMSC je napisao/la: 25.09.2021., 21:26Zato što je pod dugoročnim pritiskom, nema auto brz kako je imao i razmazio se i zato jer je samo čovjek. I što prije to shvati, biti će svima draži.LH44 je napisao/la: 25.09.2021., 16:14 Meni je najcudnije sto Lewis ove sezone greske pravi kad nema apsolutno nikakvog pritiska![]()
I najveći hejteri njegovi znaju da je top vozač, ne vole ga jer glumi božanstvo. #blessed
Zaboravio sam za ovo

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa od VN SAD 2012. bi te trebalo biti sramota što navijaš za FerrariFerrari je napisao/la: 26.09.2021., 11:00 Mene bi bilo sram da sam navijač Merca ili Hamiltona. Ovo je nova razina pomoći za Lewisa koju do sada nismo vidjeli.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To je imalo više smisla nego ovo, a o tome sam već govorio. Tu su barem SIGURNO dali Alonsu jednu poziciju tako da su Masu vratili 5 nazad.
Ovo u Sochiu je baš novi level. Lik starta sedmi, IMA novi PU iz Monze i sada opet radiš promjenu samo da bi blokirao Maxa?
Novi level.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Nisi ni trebao napisati. Napisao su dovoljno._bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 10:57Ne vidim da sam igdje napisao da su sveci i postenjaci. Vidis li ti?Ibarac00 je napisao/la: 26.09.2021., 10:52 U McL su sami svetci i poštenjaci?
Da se McL bori za prvaka sigurno ne bi ovako "nevini" bili.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ma hajde to je kamilica, ko se ovdje sjeca utrke kad je vozac broj 1 vozio aktuelni, a vozac broj 2 (na svojoj domacoj stazi) proslogodisnji bolid 
@Ibarac, naveo sam ti dva primjera kad su se borili za prvaka (2000. i 2007.).

@Ibarac, naveo sam ti dva primjera kad su se borili za prvaka (2000. i 2007.).

- _bataziv_0809
- Formula 1
Veze ovo sa sportom nema.gjoko-mkd je napisao/la: 26.09.2021., 11:23 Dozvoljeno je, ali nije sportski.
Šta sad? da se Perez zakuca u Luisa ,,slućajno,,
i to nije zabranjeno ali nije sportski

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ne treba ići toliko nisko. Ali recimo, Perez ako se nađe u situaciji da štopa Lewisa dok ga obilazi za cijeli krug - bilo bi zgodno da to radi maksimalno agresivno i zadrži ga koliko god je to moguće kao da se bori za poziciju. I onda naravno primi kaznu za ignoriranje plavih zastava i sve pet. Sve po zakonu, tu su paragrafi pa zagrabi nek isto je i đavolu i đakonu, zar ne?gjoko-mkd je napisao/la: 26.09.2021., 11:23 Dozvoljeno je, ali nije sportski.

U svakom slučaju, prilična sprdačina od Mercedesa. Ali, lagao bih kad bih rekao da me iznenađuje. Vidjet ćete vi i slavlja nakon utrke, ako sve završi onako kako se očekuje da će završiti. Samo što je sve manje kupaca takvog bullshita...
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Mercedes mi je jedna od najljigavijih ekipa ikada. Ovim danas su to potvrdili. Sve ove godine dominacije i duvanja vetra u leđa nije izgleda dovoljno. Da sam Bottas bukvalno bi parkirao auto u garažu posle 1 kruga. Ima ugovor za sledeću godinu boli ga kuki. Hamilton ima podršku veću nego Rubens let Michael pass for the championship. Bljuc. Iskreno voleo bih da danas dobije po nosu u prvoj krivini.gjoko-mkd je napisao/la:Dozvoljeno je, ali nije sportski.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- _bataziv_0809
- Formula 1
Bit ce materijala za kolumnu ako nista 

- _bataziv_0809
- Formula 1
Sta ti mislis da u trenutnom ugovoru nema cifara sa po 6 nula pod poglavljem "Penali"?Gilles je napisao/la: 26.09.2021., 11:35Da sam Bottas bukvalno bi parkirao auto u garažu posle 1 kruga. Ima ugovor za sledeću godinu boli ga kuki.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Uostalom svi znamo ko je rodonacelnik ovakvog ponasanja u F1, pa su takva snebivanja i moralisanja Ferrarijevih navijaca poprilicna hipokrizija.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Yes!!Ibarac00 je napisao/la: 26.09.2021., 11:24 Za sad je na stazi suho, ali oblačno.
28% vjer da će kišiti u 14:00

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mogao bi njima Bottas faliti naprijed. Ja nisam tako siguran u Ham-ovu laganu pobjedu. Još ako zasere start kako zna...
Bottas se do sad nije pokazao kao dobar "štoper", sumnjam da će danas.

Bottas se do sad nije pokazao kao dobar "štoper", sumnjam da će danas.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti