VN Rusije 24.-26. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Multi 21 je napisao/la: 25.09.2021., 15:49Hamsta sjebao i sebe i Bottasa.
Bukvalno, malo ih je pit wall zvao prekasno jos je i Lewis produzio box za jedno 20 sekundi i doslovno uprskao i ono malo sanse za Mercedes 1-2 :chill:

Bitno da su Lando i McLaren na polu, kakva vozacina je Lando vec sad u 21. godini, vozac sezone ako se mene pita bez dileme :klanjam:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma obojica bi dobila po još jedan krug, što bi im bilo dovoljno, da se Hamilton nije slupao...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je najcudnije sto Lewis ove sezone greske pravi kad nema apsolutno nikakvog pritiska :bonk:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ovo me je podsjetilo na neku staru F1 igricu. Ne znam, sa Commodorea ili DOS-a na PC-u, gdje si mogao birati samo McLaren, Ferrari i Williams. I tri najveća danas završe na prva 3 mjesta.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel-Ferrari je napisao/la: 25.09.2021., 14:43 Jebiga Seb, nadkvalificira ga Stroll ovaj vikend pravo.
Može birati gume, za utjehu...
Svi imaju slobodan izbor guma.

Gledao sam Seba i opet je imao lošu sreću. Idiot Tsunoda ga je blokirao cijeli drugi sektor gdje je Seb izgubio cca 0.500 s obzirom na to da se poboljšao u prvom i zadnjem sektoru, a u drugom je išao 4 desetinke sporije od najbržeg kojeg je odvozio u prethodnom krugu.

Uvijek nešto mu se loše poklopi... nevjerojatno. Imam osjećaj da bi danas on nemilosrdno profitirao u Q3. Vjerojatno Top 5 start, ako ne i Top 3...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Idemoooo !!!!

Sutra treba samo ostati prvi nakon prvog zavoja , Sainz i George ce vjerujem malo ustopati Lewisa.
Dobro mozda ne George :rofl:

Ali ako start i prvi zavoj dobro produ postolje je vise nego realno , a vrijedi se i pobjedi nadati zasto ne.
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
AlkY je napisao/la: 25.09.2021., 16:51 Idemoooo !!!!

Sutra treba samo ostati prvi nakon prvog zavoja , Sainz i George ce vjerujem malo ustopati Lewisa.
Dobro mozda ne George :rofl:

Ali ako start i prvi zavoj dobro produ postolje je vise nego realno , a vrijedi se i pobjedi nadati zasto ne.
Drzimo fige :dance:

Ne nadam se nista, ne zelim da se nadam.

Ma nadam se pobjedi jebat ga :dance:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
I tako Lewis kaže da je pritisak na Verstappenu.
Dobre kvale.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Zaspao nakon pocetka kvala i vratio se 2 minute prije kraja.

Alndo je fakat dobar. Vozac sezone. Max je u njegovim godinama imao sranja po stazi skoro svaku utrku dok lando sve fino bez problema rjesava. I borbe, i napade, i obrane a i lijepo je ispostovao tim u monzi.

Mclaren se cini kao jako jako dobar bolid i napreduju kako sezona odmice. Bit ce lando tezak zalogaj za hamiltona sutra. Russel pada odmah a i ferkan ne bi trebao dugo pruzato otpor. Dok lando itekako...

Hamilton lose, previse gresaka al ima sansu za popravni i mora sutra uzet minimalno 25 bodova, sve manje od toga ce bit katastrofa.

Max ce zavrsit unutar top 5 mrtvo sam siguran reko bi hambi legenda.

Za russlea isto svaka cast al to su samo gume odradile. Naravno da nemre taj williams dovest na p3 da vozi 500 godina.. gume su odradile svoje ali svaka mu cast na iskoristenoj prilici!

Lijepo i za ferkana, neka im malo veselja. Zanima me koliko ce daleko lec dogurat sa novim motorom..

Na ovoj stazi je start super. Jako dugacak do prvog kocenja i pp nije neka bas bas prednost ovdje jer zavjetrina igra veliku ulogu i nor ham ima sansu sa p4 na p1, kao i svatko drugi da je u mercu.. zavjeteina od parbolida je velika prednost. Ali moguce da on sa p4 skoci i ja p8 kako zna startat

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
zelot je napisao/la: 25.09.2021., 17:36 Max ce zavrsit unutar top 5 mrtvo sam siguran reko bi hambi legenda.
Max mora preživjet prvi krug i hrpu bolida ispred sebe. Sutra mu treba 0% nervoze. :fakjea:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Pastor
Formula 1
Formula 1
Neće baš Hamiltonu biti lako uhvatiti zavjetrinu sa parne strane. Sjetimo se kako je bilo ovdje prije par godina kada je na startu bio poredak Leclerc, Hamilton Vettel, pa Vettel sa trećeg na prvo... Ima ovdje šanse i Ricciardo sa petog da uhvati bolju zavjetrinu od Hamiltona. Tu je i Alonso, odličan starter. A tu je i Stroll, koji zna odlično startat, ali i zasrat. Možda bude i incidenata na startu...

zelot
Formula 1
Formula 1
monkeyseat je napisao/la:
zelot je napisao/la: 25.09.2021., 17:36 Max ce zavrsit unutar top 5 mrtvo sam siguran reko bi hambi legenda.
Max mora preživjet prvi krug i hrpu bolida ispred sebe. Sutra mu treba 0% nervoze. :fakjea:
Ovaj max to moze i zna i spreman je za to. Ovakvog maxa nismo jos imali!!

Ovaj max ima sve sto vozacu kao on garantira naslov osim gadno lose srece. Misl, ne garantira, nitko ne garantira, ali ima alat, znanje, iskustvo, vjestinui glad koju je ham imao nekada, u njegovim godinama, a danas, pitanje je. Sit je tesko biti gladan dok je max do sada jeo mrvice i zeljan je glavnog jela i deserta vise nego isto a bile mu je nego ikada do sada.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 25.09.2021., 16:14 Meni je najcudnije sto Lewis ove sezone greske pravi kad nema apsolutno nikakvog pritiska :bonk:
Zato što je pod dugoročnim pritiskom, nema auto brz kako je imao i razmazio se i zato jer je samo čovjek. I što prije to shvati, biti će svima draži.

I najveći hejteri njegovi znaju da je top vozač, ne vole ga jer glumi božanstvo. #blessed
"What a little star." May 26, 2012.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nema onoga
#hamiltonizdrži #cursed itd :rofl:
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
:rofl: :rofl:
https://twitter.com/adamcooperF1/status/1442030849529110530 https://twitter.com/autosport/status/1442030868738887680

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Bottas ne mijenja cijelu PU. Samo neke dijelove.
Startat će 17.

https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... e/6674900/

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Gurnuli bottasa dole da smeta maxu. Nevjerojatno dokle će ići!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ja mislio zajebancija, ali kad sam vidio čiji su tweetovi i otvorio..... :mrgreen:
Znači, cilj je da Bottas padne na 17. mjesto i da handri Maxa, odmah na početku.
I to po principu "ne mora se Bottas probijati, samo je bitno da se Max ne probija naprijed". :facepalm:
Legitimna odluka Benza, samo ne znam koliko pametna.
Nakon što su uspjeli ponoviti (i nadmašiti) VN Austrije sa početka milenija, sad su nadmašili VN SAD 2012. kada je Ferrari "otpečatio" Massin motor samo da bi dobio 5 mjesta kazne na gridu i time pomjerio Alonsa naprijed.

Uglavnom, novo "dno-dna".
Kao da su pomalo i očajni (izgleda).
Neznam zbog čega?? :neznam:
Nisam pakosna i zlobna osoba, stvarno.
Ali, želim im da im ovo odbije o glavu, na najbolniji mogući način.
Npr. onako kako se Ferariju postupak sa VN SAD 2012, odbio o glavu na VN Brazila iste godine. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Cisto sumnjam da je samo to razlog , da ide smetati Maxu. I da bi samo zbog toga mjenjali komponente.
Jer onda bi znacilo da bi ispravne komponente mjenjali samo da dobije kaznu i smeta Maxu :rofl:

Na kraju krajeva , ako to i jest razlog , osobno podrzavam. Zasto ne iskoristit sve dozvoljene/legalne nacine da budes bolji od konkurencije.
Kao kad nogometna ekipa vodi 2 razlike i krene igrati ultra bunker , trebali bi to nazvati prljavim potezom :D.
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Danas nažalost neću uživo gledati utrku, a kockice su se na gridu taman posložile tako da bi utrka trebala biti više već uzbudljiva za Sochi.

Hamiltona iako starta s P4 vidim danas kao glavnog favorita za pobjedu. Mislim da mu Russell i Sainz ne bi trebali biti velik zalogaj, a Norris zavisno kako se postavi prema Hamiltonu. Ako ne zezne opet start vjerujem da će biti do kraja prvog kruga Norrisu na repu već. Što se tiče jučerašnjih njegovih grešaka u Q3, ne bih se složio s konstatacijama da on griješi onda kad nije pod pritiskom. Mislim da je itekako pod pritiskom cjelokupne sezone i sušom u pobjedama i da je na zadnje dva vikenda upravo taj pritisak kumovao njegovim greškama koje su mu otežale posao, na utrkama gdje pobjeda Mercedesa skoro da bi trebala biti neupitna. No, danas ima opet veliku priliku da to jednim dijelom ublaži.

S druge strane, Maxa čeka dosta teška utrka u probijanju kroz grid i minimiziranju štete zbog kazne iz Monze i promjene pogonske jedinice. Ovo Mercedesovo povlačenje Bottasa, par mjesta ispred Maxa, će Maxu sigurno dodatno otežati posao. Vjerujem da bi mu pristup u ovoj utrci mogao odrediti nastavak sezone.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡