Komentar godine
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Predobar komentar.
Tako sam se dobro nasmijao......

Tako sam se dobro nasmijao......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ovo je za hall of fameZar vas nije bar malo sramota da iznosite takve proizvoljne primisli da bi čak i u nekom hipotetičkom scenariju Verstappen mogao biti na istoj razini kao i veliki šampion Hamilton? 44LH …… pih……
Pitam se u kakvom vremenu živimo kada frustrirani vozači varalice dobijaju autoritet da sude tko je brži: Hamilton kao neprikosnoveni prvak i velikan ili neki sumnjivi vozači o kojima povijest tek treba reći svoj sud?
Čudim se da već dugo na ovom mjestu niču osporavanja Hamiltona i da se raspiruje sumnja u njegove sposobnosti uprokos tome što je Hamilton možda jedini istinski prvak u cijeloj povijesti F1.
Zar nije dovoljno to što je Hamilton raskrinkao Schumachera, Alonsa i Vettela kao navodno velikane suvremene F1? Zar pomenuti nisu ispali smiješni spram Hamiltona?
Hamilton je svoju veličinu pokazao time što je raskrinkao i Red Bull. Jer kako suditi ekipu koja od vozača koji možda nije niti zavrijedio biti u F1 napravi višestrukog prvaka?
Gotovo sve što čitam na ovom forumu jesu osporavanja Hamiltona, a gle čuda nikako da otvorimo pitanje o tome kog vozača su najviše pokrali u F1. Da u pitanju je Lewis Hamilton, kome su ukrali bar tri titule svjetskog prvaka: jednu u Mclarenu, jednu u Mercedesu i bar jednu titulu mu je ukrao Red Bull.
O vrijednosti Verstappena ćemo saznati tek u godinama koje slijede nakon što se utvrdi je li Max još jedna Red Bullova prijevara ili je ipak vozač koji ima svoje mjesto u F1.
Ako se desi nesreća i još jedna u nizu nepravdi te zbog niskosti i podvala Red Bulla i drugih utjecajnih aktera u F1 Hamilton ne osvoji (zvanično) novu titulu ove godine želim reći da će za mene osobno i za dobar broj navijača Lewis Hamilton biti novi stari prvak bez obzira tko na koncu takmičenja bude imao najviše poena.
Želim reći da najveći broj poena na na kraju F1 sezone nije nikakav kriterij tko jeste a tko nije prvak. Ta nesrećna praksa određivanja prvaka dovela je do toga da svake godine imamo prvaka bez obzira na stvarna umijeća vozača. Meni se čini da već desetljećima prije ere Lewis Hamiltona nismo imali prvaka u F1. Trebamo se sjetiti samo „prvaka“ i pretendenata na naslov poput: Buttona, Raikkonena, Rosbeerga., Vettela, Masse, Irvinea pa da bude potpuno jasno o čemu se ovdje radi.

Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
na takve komentare krenem pisat repliku pa odustanem.
nema smisla.
nema smisla.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Mudrost izvire iz tebe @Har....
Ja sam jos u fazi Zeke.. Citam, kontam nes odgovorit jer sam u wtf momentu a onda jednostavno skuzis da ti to ne treba...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Kod mene je takva situacija zadnjih godinu-dvije, u većini slučajeva, sa puno "ozbiljnijim" (hajde da im dam takav atribut) komentarima i komentatorima, od gore navedenogCrashOverride je napisao/la: 21.09.2021., 10:00 Ja sam jos u fazi Zeke.. Citam, kontam nes odgovorit jer sam u wtf momentu a onda jednostavno skuzis da ti to ne treba...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Poklonimo se svi lordu, siru Hamiltonu i njegovoj veličini. Najrealniji i najbolji komentar ikada. Zaplakao sam kad sam čitao. Istinski sam dirnut Hamiltonovom patnjom kroz koju je morao i još uvijek mora prolaziti

#hamiltonIzdrži #cursed

#hamiltonIzdrži #cursed

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šta sve ljudi neće napisati 

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Moj nickname me natjerao da se u potpunosti slozim sa autorom ovog komentara, objasnio covjek

Od sad kad se Hamilton zali u vezi bilo cega stavljamo ovaj hashtag

- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Oplakah komentar gore - zasuzile su mi oči od smijeha...CrashOverride je napisao/la: 21.09.2021., 10:00Mudrost izvire iz tebe @Har....
Ja sam jos u fazi Zeke.. Citam, kontam nes odgovorit jer sam u wtf momentu a onda jednostavno skuzis da ti to ne treba...

& slažem se u svezi "jer sam u wtf momentu a onda jednostavno skuzis da ti to ne treba..."
& nisam želio ništa pisat, ali nisam ipak mogao odoliti...

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Iako je čitav komentar jebanje u mozak, meni je najjači dio o potkradanju Hamiltona. Pa tako ispade da ga je pokrao Mercedes, McLaren. Ali najjače mi je bilo kada kaže da mu je barem jednu titulu ukrao Red Bull. Ne znam kojom logikom je do tog zaključka došao ovaj intelektualac, kada Hamilton u tim godinama nije bio bolje plasiran od četvrtog mjesta...