VN Italije 10.-12. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
MSC je napisao/la: 12.09.2021., 21:48
Har Kl je napisao/la: 12.09.2021., 21:46 Ne prema sudijama. U ova slučaja je označen većinski krivac.

I sreća vaša (vas svih koji navijate za Maxa😉) pa sudije nisu dosljedne. Da su bili dosljedni trebali su Maxu dati kaznu od 5. Mjesta. To je druga po veličini kazna, baš kao što je Hamilton dobio 10. sec.

Ovdje narativ je uvijek isti. Uvijek su sudije te, koje ne znaju šta rade i uvijek je pravilnik nakaradan.

Ja sam danas bio poprilično uvjeren da će Max dobiti kaznu i drago mi je da sam dobro (opet) procijenio kakva bi mogla biti odluka. Max je dobio najmanju moguću kaznu, s obzirom da nije kaznu mogao odraditi u Monzi.
Ako je Max za ovo dobio 3 mjesta kazne, onda je Lewis za Silverstone trebao dobiti Race Ban.
Jednostavno točno, i istinito....... ali, što sad?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Uzrok oba incidenta je zapravo isti, Maxov ego koji ni ne razmišlja da se barem slučajno može odustati od pozicije, pritom još u sporijem bolidu. Ako ćemo ovaj današnji incident gledati "kao da je sve dopušteno", e onda svaka čast Max, vjerojatno si izbio vodstvo Hamiltona, a ako ćemo ga gledati onako kako je većina vas gledala na incident u Britaniji, onda Max zaslužuje race ban 😉
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Odkad je Red Bull pomeo u Austriji, Hamilton može samo ovako protiv Maxa, ekstremno prljavo...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
MSC je napisao/la: 12.09.2021., 22:00 I na kraju, Valtteri napokon vozi kako treba, Mclareni 1-2, a svi raspravljaju o ovom dvojcu koji će to ponovit još koji put do kraja prvenstva.
Ne vozi Valtteri kako treba nego ima najjači i najnoviji motor na gridu. Jedini koji je imao mogućnost ozbiljnijih pretjecanja jučer. Lewis bi na njegovoj poziciji jučer pobijedio.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Multi 21 je napisao/la: 13.09.2021., 01:47
MSC je napisao/la: 12.09.2021., 22:00 I na kraju, Valtteri napokon vozi kako treba, Mclareni 1-2, a svi raspravljaju o ovom dvojcu koji će to ponovit još koji put do kraja prvenstva.
Ne vozi Valtteri kako treba nego ima najjači i najnoviji motor na gridu. Jedini koji je imao mogućnost ozbiljnijih pretjecanja jučer. Lewis bi na njegovoj poziciji jučer pobijedio.
Hahaha. Eto, motor ima veze s tim što je Lewis ukenjao start pa izgubio pozicije. Koji je idući izgovor? Retrogradan Merkur?
"What a little star." May 26, 2012.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Samo da se javim.
Ziv sam , sve je uredu , slavilo se jucer dobrano pa sam se tek sad "dobio".
I dalje neznam sta pa metno reci , ovo je nestvarno.

1-2 za McLaren. Kako je to lijepo cuti , kako je to lijepo izgovoriti ( aka Čosić ) :party: :pivo: :pivo: :pivo:
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
AlkY je napisao/la: 13.09.2021., 09:15 Samo da se javim.
Ziv sam , sve je uredu , slavilo se jucer dobrano pa sam se tek sad "dobio".
I dalje neznam sta pa metno reci , ovo je nestvarno.

1-2 za McLaren. Kako je to lijepo cuti , kako je to lijepo izgovoriti ( aka Čosić ) :party: :pivo: :pivo: :pivo:
:dance: :dance: :pivo:

Ja sam plakao kao godina. Nesto je prepuklo u meni, tolike godine frustracije, nesrece, doticanja dna....9 godina, covjece pa ja sam bio na fakultetu kad smo zadnji put pobijedili.....

Za vecinu stvari u zivotu sam nekako izgubio strast, izgubi se onaj naivni idealizam kako sazrijevas. Za sve osim za McLaren.... :pivo:

Necu vise zamarati kolege, finalni osvrt na utrku napisem u toku dana :pivo:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Srećom pa nemam svog konja u ovoj utrci između Mercedesa i RBR-a tj. Hamiltona i Verstappena.

Naravno, kada bi morao birati između dvojice, izabrao bi Maxa zato što bi dobili novopečenog šampiona i što bi MSC rekord ostao netaknut.

A sad, ako će se ponašati ko debili... čisto me boli ona stvar.

Ne mislim da je kazna Maxu jučer nezaslužena, a Hamiltonova u Silverstoneu je u najmanju ruku bila smiješna u usporedbi, ali to je tako. Navikli smo na to u ovoj eri.

Neka se tuču, ionako su obojica generalno antipatični likovi, ali jednoga spašava britanska mašinerija i jaki PR, dok Maxa spašava to što ima fanatične Nizozemce iza sebe i jaki brend RBR-a kao i mogućnost da postane novi prvak u F1. Isto tako Liberty voli Maxa baš zbog svega toga.

Obojica su realno... bezveze, dosadni likovi za koje ne mogu "navijati" osim ako se nekim čudom promjene.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 13.09.2021., 10:35 ...........

Obojica su realno... bezveze, dosadni likovi za koje ne mogu "navijati" osim ako se nekim čudom promjene.
Lewis Hamilton uopće nije nezanimljiv. Baš je ono,...... zanimljiv. :rofl: :rofl:

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Napokon pobjeda, bravo Ricciardo! Baš mi drago zbog ove pobijede, svaka čast! I velik dan za McLaren, ovo nismo dugo vidjeli :klanjam:
A ova kazna za Maxa ja kažem da je sprdačina i sramota šta ovi suci rade.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
pigmalion je napisao/la:
Ferrari je napisao/la: 13.09.2021., 10:35 ...........

Lewis Hamilton uopće nije nezanimljiv. Baš je ono,...... zanimljiv. :rofl: :rofl:
Zanimljiv ko i njegove modne kombinacije ljeto - zima 2021.
slika

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 5 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Znači jako je zanimljiv, jer redovito komentirate modne kombinacije ovdje 😁

Što se tiče utrke, odlična, drago mi je za Papaya ekipu. Sudar je po meni trebao biti race incident, bez ikakve kazne. No to sam govorio i za Silverstone. Kada su obojica mamlazi, treba ih samo pustiti da se ovako izbacuju.

Inače, došli smo do toga da se uopće više ne komentira Williams u bodovima!!!

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 13.09.2021., 10:35
Po meni se Max već dosta promijenio, na bolje. Nema više onih glupih djetinjastih izjava. Prije bi znao čak i Laudi odgovoriti, ono šta će on meni pričati. Ili na svaku izjavu o njemu je imao neku glupu kontru. Sada ga boli briga za takve stvari. Fokusiran je. I dalje kaže ono što misli, ali se više ne prepucava preko medija. Kaže kratko i jasno, i završio je na tu temu. Ja kad se sjetim izjava Alonsa i Hamiltona prije hibridne ere, ne može mi današnji Max nikako u istu rečenicu sa njima. Ali i Alonso mi se popravio u zadnje vrijeme. Tamo negdje pred oproštaj, i sada kad se vratio, dosta mi je korektniji u izjavama.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
BoJack je napisao/la: 13.09.2021., 12:46 Znači jako je zanimljiv, jer redovito komentirate modne kombinacije ovdje 😁

Što se tiče utrke, odlična, drago mi je za Papaya ekipu. Sudar je po meni trebao biti race incident, bez ikakve kazne. No to sam govorio i za Silverstone. Kada su obojica mamlazi, treba ih samo pustiti da se ovako izbacuju.

Williams bio u bodovima?

Opa, vidi stvarno...... Russell 9., Latifi nadomak bodova; 11. :thumbs:

A čuj, zanimljivija je modna kolekcija ljeto - zima 2021. :rofl:

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Obzirom na to da su izgubljeni jučerašnji postovi, bit ću slobodan ponoviti link na moj osvrt na utrku:

https://telesport.telegram.hr/analize/duo-pegla/

Kao što rekoh, ne toliko što bih se nadao da će itko promijeniti mišljenje, nego što se nadam da bi opis iz naslova mogao zaživjeti kao oznaka za dvojac Lewis/Max...

Pastor
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 15.09.2021., 09:28
BoJack je napisao/la: 13.09.2021., 12:46 Znači jako je zanimljiv, jer redovito komentirate modne kombinacije ovdje 😁

Williams bio u bodovima?

Opa, vidi stvarno...... Russell 9., Latifi nadomak bodova; 11. :thumbs:

A čuj, zanimljivija je modna kolekcija ljeto - zima 2021. :rofl:
Latifi je od početka bio u bodovima. Prešao Ocona na stazi. Onda ga je zajebao SC, jer je bio jedan od rijetkih koji su obavili stajanje prije SC-a. Kasnije se Russell našao ispred njega zbog SC-a...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Latifi je vrlo blizu Russellu i to je dosta znakovito.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 15.09.2021., 21:10 Latifi je vrlo blizu Russellu i to je dosta znakovito.
Mit o Lewisu je svejedno razbijen trkom na miki maus stazi :bonk:
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 16.09.2021., 00:36
_bataziv_0809 je napisao/la: 15.09.2021., 21:10 Latifi je vrlo blizu Russellu i to je dosta znakovito.
Mit o Lewisu je svejedno razbijen trkom na miki maus stazi :bonk:
A Leclerc konstatno vozi vise nego sto bolid moze :dance:
slika

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Baš mu i nije blizu.
https://f1teammatestats.herokuapp.com/f1analysis.php
Završio je iza Latifija samo Mađarsku i Nizozemsku u kojoj je tek pred kraj odustao, dok je bio ispred.
U Italiji ga je spasio SC, inače je bio bolji Latifi. Ali to ne znači da mu je "vrlo blizu". Posebno kad pogledamo razliku u kvalifikacijama
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡