Real u najbolju ruku je zasluzio remi. Apsolutno nista vise nakon onakvog prvog poluvremena Intera , ali to je nogomet.
PSG se blamira na najjace , ali neka .
Iskreno nisam bas ocekivao pobjedu Sherifa , a pogotovo da Shahtar nece zabiti gola.
Liverpool - Milan ljepotica od tekme.
Ove 2 tekme gdje je bila kisa golova nisam pregledavao , ali pretpostavljam da se igramo bez obrane
AlkY je napisao/la: 16.09.2021., 10:37
Real u najbolju ruku je zasluzio remi. Apsolutno nista vise nakon onakvog prvog poluvremena Intera , ali to je nogomet.
Koliko je smiješna obrana Reala bila sinoć, toliko su i promašaji Intera. Po bod svako bi bilo poštenije.
Tako im i treba. Kada glume kosarkasku ekipu koja uvodi igraca s klupe za neki clutch shot.
U ovakvoj situaciji se to ne radi. Niti je zadnje kolo , nije je zadnja tekma Noble-u , niti su vodili 2 razlike.
Da je Noble bio u igri vec 10-20 min sve ok , ali ne uvodis igraca s klupe samo da bi pucao penal. Katastrofalan potez.
Kao da nitko u ekipi nije sposoban zabiti penal osim njega , a Rice je vise nego sposoban.
Nikada necu razumjeti taj potez
Mr.Spaceguy je napisao/la: 22.09.2021., 20:54
Veza je nikakva. Ja ne znam kako su pojedinci uspjeli uvjeriti Rabiota da je top klasa...
A interesne sfere menadzera..
Malo mi je sve to tuzno nakon Vidala, Pogbe, Pirla, Marche.....
Bolje da su uzeli Mandragoru, 10 outa jeftiniji, bar ce dat sve od sebe a ucinak im je isti..
Gajio sam neke nade da ce Berna dobit prekomadnu u vezu ali je izgubljen..
A fino su spusili i Tonalija.. Treba tu vise talijana..
A i neka je. Bolje par godina osrednjih rezultata pa da opet stanu na noge , nego se topit u dugovima da bi se "uvjetno" stvorili neki rezultati koji ce kad tad doci na naplatu.
Trener ce vjerojatno otici , ali trenutno trener nije najveci problem.
Salu na stranu. Nista neocekivano sta se Barce tice.
Trenutno im je totalna nepotrebna promjena trenera , jer trener je tamo najmanj problem.
Spominje se Martinez i Xavi. Martinez ce tesko otici iz Belgije i doci u ovako rasutu Barcu.
A Xavi je isto dosta pametan da se sada ne upusta u to. Tako da im je mozda najpametnije ostaviti trenera , barem nece otpremninu morati isplacivati.
A Barca ce ovakva biti 2-3 sezone minimum.