VN Italije 10.-12. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
luke flywalker je napisao/la: 12.09.2021., 16:41 Dje si na chtu zadnjih vikenda? Fali nam provala
Zahvali mojoj ženi koja si je zamislila novo kupatilo sa nekim sranjima unutra. Što se mene tiče meni je dovoljno malo tople vode i gumeno crijevo i ja čist :-) Njoj naravno treba barem bojler od 80 litara. Prži toplu vodu ko nekad tristać.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Bottasu su raspalili novi motor, nikakav "skok u brzini" s njegove strane. Jedini koji je danas mogao pretjecati
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne znam...da se mene pita stavio bi "krivnju" na Maxa, ali realno biti će proglašeno trkaćim incidentom.

Drago mi je za McLaren i Riccija! Fantastična utrka od prvog do zadnjeg kruga! Ferrari...ajde imali smo malo sreće i nismo mogli izgledati gore nego prošle godine.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ibarac00 je napisao/la: 12.09.2021., 16:40
Frantic je napisao/la: 12.09.2021., 16:07
senna66 je napisao/la: 12.09.2021., 16:03 Perez ne može proći nikoga bez gluposti.
Perezu prrticanja nisu jača strana (kao ni kvale).
On je dobar sa čuvanjem guma i najbolje rezultate (prije Red Bulla) je pravio sa "kontra" strategijama sa gumama.
Prezu pretjecanja nisu jača strana?
Molim te imena vozača kojima su pretjecanja jača strana.
Molim te i analitiku tog zaključka.

Kakva analitika bolan?
Šta se pališ odmah? :mrgreen:

To je moj odokativan dojam za Checa, koji mi je onako, relativno ok i simpa, kako vozač, tako i lik.
A mislim da ih ima još koji misle poput mene.
Npr. Bottas je dogurao danas do podija (kao i Checo prošlu trku do 8. mjesta), ali opet ga smatram lošim u preticanjima.

Oni kojima su preticanja jača strana??
Max, Lewis, Ricci, Lec, Ferdo....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja bi rekao ovako:
Striktno gledajući pravilnik krivac ispada Lewis jer mu nije ostavio mjesta, ali Max se stavio u katastrofalnu poziciju i to nikad ne bi dobro završilo, pa čak i da mu je ostavio mjesta. Kut mu je bio nikakav za drugi zavoj.
Na kraju vjerojatno racing incident.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ferrari je napisao/la: 12.09.2021., 16:51 Ne znam...da se mene pita stavio bi "krivnju" na Maxa, ali realno biti će proglašeno trkaćim incidentom.
I ja isto..
Malo zaboravljamo kakav je Max, ne da smatram da je Lewis nesto bolji..

Max njemu isto nije ostavio mjesta, Lewis je nastavio iza njega, cak izgubio jednu poziciju..

Doduse, ovdje ima jos faktor one pasice koja je napravila spektakl...
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 12.09.2021., 16:55
Ferrari je napisao/la: 12.09.2021., 16:51 Ne znam...da se mene pita stavio bi "krivnju" na Maxa, ali realno biti će proglašeno trkaćim incidentom.
I ja isto..
Malo zaboravljamo kakav je Max, ne da smatram da je Lewis nesto bolji..

Max njemu isto nije ostavio mjesta, Lewis je nastavio iza njega, cak izgubio jednu poziciju..

Doduse, ovdje ima jos faktor one pasice koja je napravila spektakl...
Faktor pasice bi Max trebao znati...mogao je skratiti zavoj i izbjeći kontakt kao što i ostali rade kada vide da nema prostora tu.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Ferrari
Slazem se opet...

A opet, sto se mene tice ova dva mogu ovako iz vikenda u vikend... Dok ne nauce...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Max si je usrao trku startom.
Ali je tim potezom, na kraju se ispostavilo, omogućio:
- da se ima o čemu pisati u narednom periodu,
- da ne gladamo njega na prvom mjestu i Lewisa, sa nekih 10-ak sec iza, na drugom mjestu
- Mclarenovu dvostruku pobjedu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Samo da vam kazem da vas volim sve, a narocito moje Mclarenovce :pivo: :pivo:

Idem se razvaliti od alkohola pa se cujemo sutra.

Jebeno sam sretan, placem ko godina nasred plaze.

Vamoooooosssss
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 11.09.2021., 12:31
Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.
Evo još jednom možemo reći da je HALO dobra stvar.

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Meni izgleda da ga je guma ipak malo udarila :shock:
Bar prema položaju kacige. Nekako mi je previše naprijed.

Ali u svakom slučaju se slažem da je Halo dobra stvar :thumbs:
To sam govorio još od prve prezentacije, a uvjerio se u Leclercovom slučaju.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 12.09.2021., 17:04
Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.

slika
Ali opet ironično, spašava od FIA-ih opasnih naprava poput ovih kobasica koje lansiraju bolide u zrak...

Isto kao što je Peroni prije par godina u F3 doslovno poletio 10-ak metara u zrak na izlasku iz Parabolice jer su debili stavili takvu pasicu da lansira bolid pri kontaktu...
slika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ferrari je napisao/la: 12.09.2021., 17:11
Sarma je napisao/la: 12.09.2021., 17:04

slika
Ali opet ironično, spašava od FIA-ih opasnih naprava poput ovih kobasica koje lansiraju bolide u zrak...

Isto kao što je Peroni prije par godina u F3 doslovno poletio 10-ak metara u zrak na izlasku iz Parabolice jer su debili stavili takvu pasicu da lansira bolid pri kontaktu...

Je dodirnulo ga je po kacigi i to dobrano, sva sreća je da se kotač skroz sporo okretao da je bilo brže mogao mu je polomiti vrat.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Koliko god ljuto rivalstvo i nabrijana borba bila, nije fer od Maxa što nije stao provjeriti je li sve u redu sa Hamiltonom.
Ovaj prelazak preko oreola Mercedesa stvarno zastrašujuće izgleda na ovoj usporenoj slici.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Hamilton osjeća bol u vratu, dobio je udarac u kacigu.
Ricciardo i sat nakon proglašenja hoda po paddocku u čarapama. :D

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
I ja sam ranije zamjerio Maxu sto nije stao da provjeri Lewisa.

Medjutim, dok je Max izlazio iz bolida Lewis je pokušao da se izvuče u rikverc. Čudna mi je ta situacija. Relativno opasna.
Mislim kako je Max jako dobro znao da je Lewis ok.
No!

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
vlado je napisao/la: 12.09.2021., 17:57 I ja sam ranije zamjerio Maxu sto nije stao da provjeri Lewisa.

Medjutim, dok je Max izlazio iz bolida Lewis je pokušao da se izvuče u rikverc. Čudna mi je ta situacija. Relativno opasna.
Mislim kako je Max jako dobro znao da je Lewis ok.
Da, bilo je prilično očigledno da je ok...
Što se mene tiče, obojica su mi toliko antipatični da nemam ništa protiv da se međusobno izbacuju čim češće (dok nitko ne strada, naravno) i otvaraju priliku ostalima...

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.09.2021., 17:41 Koliko god ljuto rivalstvo i nabrijana borba bila, nije fer od Maxa što nije stao provjeriti je li sve u redu sa Hamiltonom.
Ovaj prelazak preko oreola Mercedesa stvarno zastrašujuće izgleda na ovoj usporenoj slici.
A šta je trebao provjerit? Očito je bio više nego dobro jer je pokušavao izvući svoj auto dok je ovaj izlazio.
"What a little star." May 26, 2012.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Čak i dok mu je još jahao na kacigi, Max je izjavio to dobiješ kad ne ostaviš prostora.
Tako da nema potrebe propitivati empatiju Maxa.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡