VN Italije 10.-12. rujna 2021.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Da, kao što rekoh, takav grah pao Landu.luke flywalker je napisao/la: 12.09.2021., 16:19Bio je brz kad je trebaloFrantic je napisao/la: 12.09.2021., 16:18 …
Smiješno je da će Ricci (vjerovatno) ostvariti pobjedu, iako se nije kako treba sastavio sa bolidom ove sezone, tj. Lando ga je izdominirao.
…![]()

Junior će ostati više od 5sec iza Checa

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 12.09.2021., 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nevjerovatno los...
@Frantic
Mislio sam na team radio..
Borbe na stazi sigurno nema... Zamisli dupli DNF.... Zadavio bi Zack obojicu...
Inace, rekli bi za Riccija ako pobjedi "he pulled of Perez"... On se uvijek nadje tak di treba kad treba...
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
This aged well.CrashOverride je napisao/la:Obzirom na smijesne kazne, bolje je sjec sikanu, proc bolid i odvojit se... Fair play

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Bravo za Mclaren. Vodili trku od prvog zavoja do kraja. Divan 1-2. Bravo i za Valtterija. Sa zadnjeg mjesta na podij.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Naravno

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Top prognozer... Vidoviti Ante...
Javi se za vise informacija...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Čestitke najvećim "dušmanima"
Zasluženo 1-2.
Maxonja, Hamdo, Red Bull i Benz pit crew, Botinho, Checo, Čarli no.55 - sve "debil do debila" (to ima običaj reći jedna starija osoba iz moje familije).

Zasluženo 1-2.
Maxonja, Hamdo, Red Bull i Benz pit crew, Botinho, Checo, Čarli no.55 - sve "debil do debila" (to ima običaj reći jedna starija osoba iz moje familije).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka čast Ricciardu i McLranu!
Ricciardo proradio kad je bilo potrebno za pobjedu, uzeo prvu pobjedu za McLaren nakon 9 godina i postao tek drugi vozač u hibridnoj eri koji je pobjedio sa dva različita bolida. Definitivno DOTD danas
Od ostalih u utrci, spomenuo bih još Pereza, koji je opet uspio sjebati nešto i poklonio bodove direktnim konkurentima u momčadskom natjecanju. A Bottas je još i zadnji startao...
Što se tiče incidenta vodeće dvojice u prvenstvu, drago mi je prije svega da je prošlo bez zdravstvenih posljedica, a onda i da su obojica izbaćeni iz utrke
Po mom nekom sudu, bio je trkači incident, s malo većom krivnjom za Maxa.

Ricciardo proradio kad je bilo potrebno za pobjedu, uzeo prvu pobjedu za McLaren nakon 9 godina i postao tek drugi vozač u hibridnoj eri koji je pobjedio sa dva različita bolida. Definitivno DOTD danas

Od ostalih u utrci, spomenuo bih još Pereza, koji je opet uspio sjebati nešto i poklonio bodove direktnim konkurentima u momčadskom natjecanju. A Bottas je još i zadnji startao...
Što se tiče incidenta vodeće dvojice u prvenstvu, drago mi je prije svega da je prošlo bez zdravstvenih posljedica, a onda i da su obojica izbaćeni iz utrke

Po mom nekom sudu, bio je trkači incident, s malo većom krivnjom za Maxa.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 12.09.2021., 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Bottasu nakon P3 postavlja pitanje o sudaru Hamilton i Maxa... Bottas je trebao samo odšetat u tom trenutku bez riječi.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bottas shrvan incidentom Maxa i Lewisa...
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Informacije sa staze govore da je uplatio misu u obližnjoj crkvi povodom tog incidenta.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Prezu pretjecanja nisu jača strana?
Molim te imena vozača kojima su pretjecanja jača strana.
Molim te i analitiku tog zaključka.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Skroz simpatican lik i mnogo mu ovi znaci ali Norris i dalje klasa za njega ove sezone...
Fino Alla Fine
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Dje si na chtu zadnjih vikenda? Fali nam provalamonkeyseat je napisao/la: 12.09.2021., 16:37Informacije sa staze govore da je uplatio misu u obližnjoj crkvi povodom tog incidenta.