VN Italije 10.-12. rujna 2021.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jao Massi pitanja za Lewisa, meni je bilo neugodno 

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
A kad će tačno promijeniti motor Bottasu? Kaznu bi trebao dobiti u utrci, zato bi mu trebalo mijenjati motor tek pred utrku. Ako bude vozio sa novim motorom sprint, a da na samom sprintu ne dobije nikakvu kaznu, ne znam kako to regulisat... Još jedna loša strana ovog formata.
I ovo sa slobodnim izborom guma. Nema nikakve strateške prednosti. Dobro, na Silverstonu je bilo previše da se odradi sprint sa softom, ali neki su ipak rizikovali, i isplatilo im se... Ne znam kakvo je ovdje stanje sa potrošnjom? Vjerovatno će svi na soft... I koliko će krugova biti na sprint utrci/kvalama?
I ovo sa slobodnim izborom guma. Nema nikakve strateške prednosti. Dobro, na Silverstonu je bilo previše da se odradi sprint sa softom, ali neki su ipak rizikovali, i isplatilo im se... Ne znam kakvo je ovdje stanje sa potrošnjom? Vjerovatno će svi na soft... I koliko će krugova biti na sprint utrci/kvalama?
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zadnji krug su prvi izašli.
Do toga su jednom se dobro pozicionirali na stazi.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Moram samo reci da je perez ipak podbacio po mojim ocekivanjima.
Da je max pogrebnik vozaca jasno je vec dugo vremena ali od svih maxovih kolega, najvise sam ocekivao od pereza, a on u najbolju ruku, isti kao i svi do sada.
Ima srece sto je dobio ugovor. Nadam se da ce na godinu bit blize maxu ali ovu je podbacio, sta je je.
Kaos u kvalama opet al je fors.
Merc ocito jaci na pravcima i po cistoj snazi/brzini ali ukupno, rbr ima bolid za vise staza nego merc.
Bit ce zanimljivo do kraja ali merc je lovac a rbr lovina iako, jento sve blizu ali ipak...
Da je max pogrebnik vozaca jasno je vec dugo vremena ali od svih maxovih kolega, najvise sam ocekivao od pereza, a on u najbolju ruku, isti kao i svi do sada.
Ima srece sto je dobio ugovor. Nadam se da ce na godinu bit blize maxu ali ovu je podbacio, sta je je.
Merc ocito jaci na pravcima i po cistoj snazi/brzini ali ukupno, rbr ima bolid za vise staza nego merc.
Bit ce zanimljivo do kraja ali merc je lovac a rbr lovina iako, jento sve blizu ali ipak...
- Multi 21
- Formula 1
Ja bi na Maxovom mjestu tražio istu taktiku kao Bottas. Neka uzme 4. motor. Do pobjede će teško i ovako i onako, a mogao bi po meni sa začelja do podija u nedjelju. McLaren sigurno neće biti ovoliko blizu u utrci.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
U monzi je teško pretjecati, kad se uhvatiš u DRS vlakić na istoj strategiji nema ti spasa. Bolje Rusija ili Turska gdje mu je zagarantiran P3 ili P4Multi 21 je napisao/la: 10.09.2021., 20:46 Ja bi na Maxovom mjestu tražio istu taktiku kao Bottas. Neka uzme 4. motor. Do pobjede će teško i ovako i onako, a mogao bi po meni sa začelja do podija u nedjelju. McLaren sigurno neće biti ovoliko blizu u utrci.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Dobar krug Pereza u Q3, ali tako ti je kad vozis Q u Monzi prvi i popiješ govance, tow vridi barem 0.5 ako ne i više.zelot je napisao/la: 10.09.2021., 20:21 Moram samo reci da je perez ipak podbacio po mojim ocekivanjima.
- Multi 21
- Formula 1
Istina, al opet mislim da uz dobru strategiju i klasičnu Max vožnju može do 3.-4. mjesta. Radije bih da kaznu uzme na ovakvoj utrci gdje nemaju šanse, nego tamo gdje su u borbi za pobjedu. U glavi mi nekako ta računica izgleda kao bolja opcija.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Sta god da su uradili ne bi bili vise od ovog treceg mjesta.. ovo je bas maximum sa ovim odnosom snaga u kvalama.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nema se sta regulirat...Nikad nisu ni dobjjali kazne zbog zamjene motora za kvale...Pastor je napisao/la: 10.09.2021., 19:44 A kad će tačno promijeniti motor Bottasu? Kaznu bi trebao dobiti u utrci, zato bi mu trebalo mijenjati motor tek pred utrku. Ako bude vozio sa novim motorom sprint, a da na samom sprintu ne dobije nikakvu kaznu, ne znam kako to regulisat...
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
U koliko sati je sprint danas?
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
16:30
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Hvala

"What a little star." May 26, 2012.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Opet posla za Ferrarijeve mehaničare. Jel može jedan viken proć bez da ova dvojica ne polupaju svoje lipicanere?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Stvorenje koje je spasilo barem 2 zivota vozaca od kad je uvedeno...Cale od Lewisa je napisao/la: 11.09.2021., 12:31Halo treba odrezat i bacit i nikad ga vise spomenuti i zabraniti tu rijec da iko izgovara.Najruznije stvorenje ikad.Majki2111 je napisao/la: 11.09.2021., 12:12 Jel ima netko tko se nije estetski navikao na HALO osim mene. Izgleda mi ko neko smetalo. A i nije mi jasno baš čemu. Imamo najsigurnije aute, 50 godina se vozilo bez njih i oni sad idu izmišljat toplu vodu.
Tak da meljete bezveze...
Fino Alla Fine