dmj je napisao/la: 17.06.2021., 17:21
Vidim da smo nakon Čikora propustili ovdje spomenuti odlazak još jedne domaće legende, velikog Drage Regvarta, mnogostrukog prvaka i na dva i na četiri kotača.
dobar tekst!
ovo za wrc nastupe nisam znao, impresivne rezultate je ostvario.
uspio sam ga pročitat, i malo onaj o rb-u.
na bugattiju sam već iskoristio besplatne preglede.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 14.07.2021., 09:00
dobar tekst!
ovo za wrc nastupe nisam znao, impresivne rezultate je ostvario.
uspio sam ga pročitat, i malo onaj o rb-u. na bugattiju sam već iskoristio besplatne preglede.
Malo off topic.
Ovo neka bude naša f1puls "tajna":
otvoriš u drugom browseru, od onog kojeg koristiš, i imaš još par free čitanja.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
A dobro, kod WRC-a treba uzeti u kontekst da je u oba navrata imao prave tvorničke automobile, za razliku od ostalih južnoameričkih vozača.
No svejedno, oba je puta bio ispred Mehte, što je već samo po sebi za kapu dolje.
15 godišnjak Dean Berta Vinales (rođak Mavericka Vinalesa) zadobio je teške ozljede na Supersport 300 utrci motocikala te od zadobivenih ozljeda kasnije u bolnici i preminuo.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Poginula je Antonia Terzi, svojedobna šefica aerodinamike u Williamsu, koja nam je dala kontroverznog "morža"... Radila je u Ferrariju tijekom godina uspona na vrh sa Schumacherom, a nakon Williamsa neko vrijeme i u Dallari. Kobna je bila prometna nesreća u Engleskoj.
danas se vozi vn meksika pa da se prisjetimo jedne od uzbudljivijih završnica na toj stazi,
+ priticanje, vraćanje 2. pozicije u zadnjem krugu mansell vs berger istrošene vs svježe gume u zavoju peraltada / van svih zakona fizike
danas se vozi vn meksika pa da se prisjetimo jedne od uzbudljivijih završnica na toj stazi,
+ priticanje, vraćanje 2. pozicije u zadnjem krugu mansell vs berger istrošene vs svježe gume u zavoju peraltada / van svih zakona fizike
A zašto je ovaj post u temi RIP?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Da se vratimo na temu, umro je Mike Harris, rodezijski vozač s jednim F1 nastupom, na VN Južne Afrike 1962. On je već petnaesti umrli F1 vozač ove godine, po tom pitanju najgore još od 2012.
Driver Date Age
HARRIS Mike 8 november 2021 82 years
VACCARELLA Nino 22 september 2021 88 years
ASHMORE Gerry 25 august 2021 85 years
McRAE Graham 4 august 2021 81 years
REUTEMANN Carlos 7 july 2021 79 years
RAUBENHEIMER Brian 21 june 2021 80 years
ALLEN Ray 15 may 2021 77 years
MARR Leslie 4 may 2021 98 years
UNSER Bobby 2 may 2021 87 years
DUMFRIES Johnny 22 march 2021 62 years
GREENE Keith 8 march 2021 83 years